Pakke med nakkesmerter 25 % RABATT

Opprinnelig pris var: 899 kr.Nåværende pris er: 700 kr.

Tilbud!

Pakke med nakkesmerter 25 % RABATT

Opprinnelig pris var: 899 kr.Nåværende pris er: 700 kr.

Konturert Ortopedisk Minneskumpute for Nakkesmerter

Elektrisk Varmepute

Oppblåsbar cervical traction krage enhet for nakkesmerter

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Bli kvitt nakke- og skuldersmerter!

Disse ORTOREX™-produktene vil hjelpe deg med å lindre smertene i nakke, skuldre og rygg. Vår konturerte pute sikrer en kontinuerlig nattsøvn. Dens ergonomiske design holder hodet i en naturlig posisjon. Dette gjør det mulig å ta trykket av musklene for å få deg til å føle deg uthvilt. Det sakte tilbakevendende minneskummet vil ikke miste formen etter kontinuerlig bruk.

ORTOREX™-puten behandler kronisk smerte med både fuktig og tørr behandling. Den distribuerer varme til områder med stress og belastning. Dette bidrar til å lindre spenningen og slappe av muskler. Dessuten kan du plassere den på andre kroppsdeler for å lindre ubehag. Den digitale kontrolleren lar tre varmenivåer levere.

ORTOREX™-trekkkragen hjelper til med å frigjøre trykket på ryggraden. Den trekker hodet fra nakken for å skape ekspansjon og eliminere kompresjon. Denne strekkingen justerer plasseringen av spinalskiven. Vår enhet håndterer nakkeforstuinger, leddgikt og livmorhalsmuskelspasmer. Denne kragen blåses opp på under ett minutt via en brukervennlig luftpumpe. Det gjør det også mulig å kontrollere mengden luft.

4.78
9 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 9 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. T*m (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte dette settet til min far. Han har slitt med nakkesmerter i snart to år. Nå har smertene ifølge ham relativt avtatt.

 2. R**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg var på utkikk etter en god elektrisk varmepute og kunne ikke finne en på lenge. Så bestemte jeg meg for å kjøpe en oppblåsbar halsenhet og fant dette settet som Ortorex tilbyr. Jeg er glad for at jeg bestemte meg for å kjøpe dette 3-i-1-settet. Alle produktene som er inkludert i settet er av høy kvalitet. Takk så mye!

 3. F**y (bekreftet kjøper)

  Norge

  De mest nyttige produktene for å overvinne nakkesmerter! Jeg elsker dette settet og anbefaler det på det sterkeste!

 4. E**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det var en gave fra søsteren min, som jeg er veldig takknemlig for. Det hjelper meg virkelig med å lindre nakkesmerter. Moren min liker også dette settet, spesielt den elektriske varmeputen

 5. E***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Puten og varmeputen er av meget god kvalitet. Cervical Neck Traction Device er også bra. Den er veldig enkel å bruke, men etter å ha brukt den innså jeg at jeg ikke trengte den i det hele tatt. Jeg vil gi det til min mor.

 6. R**m (bekreftet kjøper)

  Norge

  Takket være den ortopediske puten føler jeg meg roligere og nyter søvnen til det fulle. Dette er en livredder for meg <3 Jeg bruker en elektrisk varmepute etter et bad og en oppblåsbar halskrage selv når jeg kjører.

 7. T***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg anbefaler denne pakken på det sterkeste! Tross alt inkluderer det de mest nyttige produktene for nakkestøtte. Kvaliteten på produktene er på et høyt nivå. Når det gjelder prisen, er det rimelig og verdt det for denne typen varer))

 8. K***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Alle produktene er bra, men av alt foretrekker jeg en elektrisk varmepute. Det er bare kjærlighet 🙂

 9. N**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker dette settet for nakkesmerter. Alle produktene er veldig nyttige og av god kvalitet. Flink!