Elektrisk varmepute

485 kr

Tilbud!

Elektrisk varmepute

485 kr

Beskrivelse

ELEKTRISK VARMEPLATE SIKKERHETSTIPS

Vær oppmerksom på at spesifikke sikkerhetstips følger med dette produktet. For å unngå overoppheting og potensiell brann:

 • Ikke la noe ligge på toppen av en varmepute når den er i bruk;
 • Ikke sov med varmeputen for å unngå forbrenning;
 • Ikke len varmeputen mot den andre gjenstanden (vegg/sofa osv.);
 • Ikke la varmeapparatet være uten tilsyn;
 • Bruk oppvarmingen i en begrenset periode samtidig.

Følg nøye reglene for bruk av en varmepute og inspiser puten før hver bruk (se etter frynsete ledninger, hull eller rifter). Hvis du gjør disse tingene, bør varmeputen vare lenge, og du bør ikke bekymre deg for å bytte ut varmeputen regelmessig.

Lindre smerten og slapp av samtidig med varmeterapi!

ORTOREX™ varmepute for nakke og skulder gir samtidig smertelindring for nakken, ryggen, skuldrene og andre skadede områder. Med sin spesielle form distribuerer varmeputen avslappende, terapeutisk varme direkte til områder med stress og belastning, lindrer spenningen.

 

I tillegg til å lindre smertene, er varmeterapi en fin behandling av kroniske smerter. Det hjelper til med muskelavslapning, fremmer økt sirkulasjon og blodstrøm til det skadede området. I tillegg kan nakke- og skuldervarmeputen rett og slett hjelpe deg til å slappe av og føle deg bra etter en lang dag – å slå sofaen med varmeputen og favorittprogrammet ditt kan være akkurat det du trenger! 2-timers automatisk avstenging lar deg slappe av komfortabelt uten å måtte våkne og slå av varmeputen.

 

 

Den justerbare halskragen og litt vektede kanter omslutter deg til terapeutisk komfort og holder varmeputen sikkert på plass slik at du enkelt kan bevege deg rundt mens du slapper av. Den er laget av lofri og supermyk mikroplysj, som kan vaskes i maskin for å opprettholde hygiene og mykhet i lang tid. På grunn av den myke strukturen kan varmeputen plasseres fleksibelt på andre forskjellige kroppsdeler som *rygg, mage og midje* for avslapning av hele kroppen.

Varmeterapi er tilgjengelig når og hvor du ønsker det – hjemme, på kontoret, i pausen eller på reisen, og kan trygt brukes over lang tid.

ORTOREX™ nakke- og skuldervarmeputen hjelper deg ikke bare med å slappe av nakken og lindre stivhet i skuldermuskulaturen, men også lindre ubehag i magen, fremme avslapning i midjen og ryggen og holde bena varme.

✔️SMERTELITTERING OG AVSLAPPING AV HELT KROPP – Varmeputen gir terapeutisk varme rundt nakke, skuldre, rygg og verkende områder for å lindre muskelsmerter og spenninger.

✔️ TILPASSER VARME – Den digitale kontrolleren har 3 temperaturinnstillinger for å levere nøyaktig det varmenivået du trenger.

✔️PERFEKT PASSFORM – Den unike formen til varmeputen inkluderer en justerbar krage og vektede kanter for å sikre personlig passform og komfort.

✔️FUKTIG OG TØRR VARME – Fuktig alternativ gir dyp penetrerende varme og forbedrer den termiske terapeutiske effekten.

✔️SUPERMYKT STOFF – Mikroplysjstoff av førsteklasses kvalitet gir ultimat komfort, spesielt på sensitive områder.

4.94
16 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Cheryl (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker absolutt denne varmeputen. Jeg har mye vondt i skulder og nakke og bruker varmepute flere ganger om dagen. Men med de med ledning er du begrenset til hvor du kan bruke dem. Denne varmeputen er flott i alle aspekter. Formen på den lar deg legge den rundt halsen og på skuldrene, og den faller ikke av. Den holder seg varm lenge også. Jeg anbefaler denne varmeputen på det sterkeste.

 2. D**n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker at produktet er supermykt og holder deg varm

 3. Linda (bekreftet kjøper)

  Norge

  Utrolig produkt! Flott for mine stressede skuldre og midtbak. Jeg sitter ved et skrivebord hele dagen og har blitt fortalt at jeg bærer all stress på skuldrene og øvre del av ryggen. Det blir varmt til varmt ganske raskt, så det er et pluss. Totalt sett er det et flott produkt og fungerer bra!

 4. R**B (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det er en veldig fin varmepute. Varmen varmes virkelig raskt opp og holder seg varm lenge. Jeg vil anbefale dette produktet til alle med nakke- eller ryggsmerter.

 5. Amy (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne varmeputen holder seg varm og dekker nakken og øvre del av ryggen. Jeg bruker også en vanlig varmepute der den ikke dekker siden jeg har hatt en skrivebordsjobb de siste årene og det er tungt å sitte. Jeg la merke til at smertenivået mitt er merkbart redusert siden jeg ikke trenger å fortsette å justere puten.

 6. H****r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Absolutt elsker dette! Jeg har nakke- og ryggproblemer på grunn av skade på ryggraden, og denne nakkeinnpakningen er en livredder. Jeg bruker den minst en gang om dagen. Den er så behagelig og holder seg på plass. Det fungerer bedre og er mye mer behagelig enn noen annen nakkeomslag eller varmepute jeg har hatt. Det hjelper meg å håndtere smerten.

 7. K**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Den er varm og fordi den er tynget holder den seg på plass og føles så trøstende. Nyter det virkelig.

 8. V******a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker virkelig denne varmeputen. Den vikler seg rundt nakken og skuldrene og varmer faktisk nakken, noe mange ikke gjør. Den gjør en fantastisk jobb!

 9. P***t (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det varmes opp raskt og veldig behagelig elsker det!

 10. M******a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Puten er av god kvalitet. Lett å bruke. Jeg ble nylig operert i nakken så det har vært flott å ha mot nakke- og skuldersmerter!