Elektrisk Varmepute

Opprinnelig pris var: 750 kr.Nåværende pris er: 500 kr.

Tilbud!

Elektrisk Varmepute

Opprinnelig pris var: 750 kr.Nåværende pris er: 500 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Effektiv løsning på muskelspenninger

Ortorex elektrisk varmepute er det du trenger for å bli kvitt muskelspenninger. Den overlegne varmemekanismen garanterer umiddelbar komfort og muskelgjenoppretting.

Lindre stivhet
Varmeputen vår øker blodgjennomstrømningen til det berørte området, noe som fører til muskelavslapping. Varmeputen kan også hjelpe deg med å slappe av etter en lang dag.
Justerbar intensitet
Det er tre temperaturinnstillinger slik at du kan oppnå nøyaktig det varmenivået du trenger.
Allsidig bruk
Varmeputen kan plasseres på andre kroppsdeler som rygg, mage og midje.
Sikker

Ortorex varmepute slår seg automatisk av etter to timers bruk.

Sklisikker

Takket være de lett tyngede kantene holder varmeputen seg trygt på plass. Du kan enkelt bevege deg rundt, og den glir ikke av kroppen din.

Myk

Det myke plysjstoffet av førsteklasses kvalitet føles deilig mot huden.

4.94
16 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Cheryl (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker absolutt denne varmeputen. Jeg har mye vondt i skulder og nakke og bruker varmepute flere ganger om dagen. Men med de med ledning er du begrenset til hvor du kan bruke dem. Denne varmeputen er flott i alle aspekter. Formen på den lar deg legge den rundt halsen og på skuldrene, og den faller ikke av. Den holder seg varm lenge også. Jeg anbefaler denne varmeputen på det sterkeste.

 2. D**n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker at produktet er supermykt og holder deg varm

 3. Linda (bekreftet kjøper)

  Norge

  Utrolig produkt! Flott for mine stressede skuldre og midtbak. Jeg sitter ved et skrivebord hele dagen og har blitt fortalt at jeg bærer all stress på skuldrene og øvre del av ryggen. Det blir varmt til varmt ganske raskt, så det er et pluss. Totalt sett er det et flott produkt og fungerer bra!

 4. R**B (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det er en veldig fin varmepute. Varmen varmes virkelig raskt opp og holder seg varm lenge. Jeg vil anbefale dette produktet til alle med nakke- eller ryggsmerter.

 5. Amy (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne varmeputen holder seg varm og dekker nakken og øvre del av ryggen. Jeg bruker også en vanlig varmepute der den ikke dekker siden jeg har hatt en skrivebordsjobb de siste årene og det er tungt å sitte. Jeg la merke til at smertenivået mitt er merkbart redusert siden jeg ikke trenger å fortsette å justere puten.

 6. H****r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Absolutt elsker dette! Jeg har nakke- og ryggproblemer på grunn av skade på ryggraden, og denne nakkeinnpakningen er en livredder. Jeg bruker den minst en gang om dagen. Den er så behagelig og holder seg på plass. Det fungerer bedre og er mye mer behagelig enn noen annen nakkeomslag eller varmepute jeg har hatt. Det hjelper meg å håndtere smerten.

 7. K**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Den er varm og fordi den er tynget holder den seg på plass og føles så trøstende. Nyter det virkelig.

 8. V******a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker virkelig denne varmeputen. Den vikler seg rundt nakken og skuldrene og varmer faktisk nakken, noe mange ikke gjør. Den gjør en fantastisk jobb!

 9. P***t (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det varmes opp raskt og veldig behagelig elsker det!

 10. M******a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Puten er av god kvalitet. Lett å bruke. Jeg ble nylig operert i nakken så det har vært flott å ha mot nakke- og skuldersmerter!