Elektrisk Varmeteppe

830 kr1,190 kr

Tilbud!

Elektrisk Varmeteppe

830 kr1,190 kr

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Bli koselig til varmeterapi!

Ortorex varmeteppe lar deg omgi deg i komfort for en positiv innvirkning på helsen. Dens terapeutiske varme øker blodsirkulasjonen for å lindre muskelsmerter og fremskynde restitusjonen av forkjølelse, influensa og skader. I tillegg hjelper det å sove bedre og fremmer en natt med uavbrutt søvn.

Smertelindring
Ved å øke blodstrømmen leverer Ortorex varmeteppe oksygen til alle kroppsdeler. Dette lindrer ømhet, verkende muskler og kramper.
Dyp avslapning
Å sove under trykket fra dette oppvarmede teppet aktiverer nervesystemet og frigjør serotonin. Dette reduserer igjen stress og spenninger, får deg til å føle deg rolig og forbedre humøret.
Kostnadseffektiv
Teppet vårt trenger bare å bruke energi på å holde deg varm i stedet for et helt rom. Det vil holde deg koseligere uten å betale en formue for sentralvarme.
Rask oppvarming

Ortorex-teppet varmes raskt og jevnt, slik at du kan sovne raskere.

Trygg å bruke

Enheten vår har en automatisk avstengingsfunksjon for å eliminere sikkerhetsproblemer.

Brukervennlig kontroll

Vårt teppe lar deg regulere temperaturen for et personlig komfortnivå.

Flere grunner til å elske teppet vårt
Overopphetingsbeskyttelse
Myk
Hudvennlig
Støvmiddbestandig
Spesifikasjoner
Effekt:
45W
90W
180W
Spenning:
110V
220V
Dimensjoner:
27.5x59 tommer (70x150 cm)
47.3x59 tommer (120x150 cm)
59x70.9 tommer (150x180 cm)
Stoff:
85% syntetisk fiber
15% plysj
4.69
16 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. P***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker dette teppet! Jeg fikk et annet merke og hatet det fordi det aldri føltes varmt. Hvis jeg vil ha et elektrisk teppekast, vil jeg at det skal varme meg opp, og denne gjør en fantastisk jobb! Anbefaler sterkt!

 2. H*****r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Kjøpte denne som gave til mamma. Hun elsker det!! I det øyeblikket hun kommer hjem fra jobb, skifter hun til PJ-ene sine og koser under teppet med katten sin. Takk!

 3. N*****t (bekreftet kjøper)

  Norge

  Disse teppene er et must-kjøp spesielt når det blir veldig kaldt. Jeg har også en datter på 10 måneder, så hvis jeg vil kose med henne i kalde netter, vil vi være forberedt på å ha det varmt og koselig. Den har to nivåer, men det er nok. Verdt det

 4. S******a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Den er myk, og varmen er jevnt fordelt. Jeg har en king size seng og jeg kjøpte det største teppet. Den er delt inn i to soner og jeg kan regulere temperaturen for begge. Smart avgjørelse! Jeg velger vanligvis høy modus for den ene siden og lav modus for en annen. Anbefaler det på det sterkeste!

 5. G****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Min kone får dritt i armen på grunn av dialyse og er alltid kald. Dette teppet med to temperaturmoduser fungerer utmerket når hun sovner. Hun begynte å våkne mindre midt på natten. Hun elsker det, tusen takk.

 6. I***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Var bekymret for sikkerheten… Men det er flott at den har overopphetingsbeskyttelse. Jeg har hatt dette varmeteppet i over en måned nå, null ulykker. Det gjør underverker. Jeg kommer til å kjøpe flere av disse til gaver.

 7. V*****n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte først dette kasteteppet fordi jeg frøs i kalde årstider, men det viste seg at det hjelper mot leddgiktssmerter. Jeg har leddgikt i knærne og dette teppet hjelper uten å sette varmen for høyt. Vil definitivt anbefale.

 8. M***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er så fornøyd med kjøpet mitt. Den varmes opp i tide og gir varme til hele sengeplassen. Veldig enkel å bruke.

 9. S****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette kasteteppet er flott. Det har virkelig hjulpet meg å holde meg varm om natten! Den er også myk uten varme. Perfekt å kose seg og se en film før sengetid! Takk skal du ha!!

 10. T******y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Så langt så bra. Den er supermyk og ser ut til å være godt konstruert. Jeg håper den varer gjennom vinteren når den kommer.