Sovende Lydløse Ørepropper for Støyreduksjon

315 kr

Tilbud!

Sovende Lydløse Ørepropper for Støyreduksjon

315 kr

Beskrivelse

Nyt absolutt stillhet mens du sover. Få hvilen du trenger for å takle dagen foran!

Vi introduserer Ortorex soveøreplugger - den ultimate løsningen for støyreduksjon mens du sover. Disse ørepluggene er designet for å blokkere uønsket støy, slik at du kan få en fredelig og uavbrutt natts søvn. Laget av myke, komfortable og hypoallergene materialer, vil disse ørepluggene forme seg etter ørets form for en sikker passform. Den avanserte støyblokkerende teknologien sikrer maksimal støyreduksjon. Enten du bor i en støyende by eller deler rom med en som snorker, vil disse ørepluggene hjelpe deg med å få den avslappende søvnen du trenger og våkne opp uthvilt og energisk. Få den avslappende søvnen du fortjener med Ortorex øreplugger.

Trygg å bruke
Laget med hypoallergeniske materialer, er disse søvnløkene trygge for personer med sensitiv hud eller allergier.
Forbedret søvnkvalitet
Disse ørepluggene hjelper deg med å få rolig og uavbrutt søvn, noe som fører til forbedret søvnkvalitet og generell helse.
Slitesterk
Disse øreproppene er laget av langvarige materialer og kan brukes gjentatte ganger i lengre perioder.
Justerbar passform

Ortorex ørepropper fyller øregangen for maksimal støydemping og komfort.

Effektiv støyreduksjon

Ortorex-ørepropper blokkerer opptil 95% av bakgrunnsstøyen.

Flerbruk

Disse øreproppene er allsidige og kan brukes i ulike situasjoner der støyreduksjon er nødvendig, som å studere, jobbe eller reise.

Flere grunner til å elske produktet vårt
Premium Materialer
Bærbare
Ergonomisk Utforming
Lette
Enkle Å Bruke
Oppladbare
4.70
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. T****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Da jeg først så disse trodde jeg at de ville gå for dypt inn i øret og bli der. Men nei, disse fungerer så bra og er så enkle å sette inn og ut. De former seg godt etter øret. De blokkerer så mye støy! Disse har vært veldig bra for meg.

 2. C***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker disse øreproppene. Jeg bruker dem til å sove. Komfortabel og holder seg på plass og spretter ikke ut som andre ørepropper.

 3. P***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Alle andre ørepropper faller av eller gjør vondt, men til slutt kommer denne og blir liggende! Elsker at de er tilpasset. Vil definitivt anbefale!

 4. H****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kan ikke bruke ørepropper i skum, da de får ørene mine til å klø. Disse er den perfekte løsningen! Disse små ørepluggene er behagelige å ha på meg og hjelper meg å sove gjennom min manns snorking.

 5. K**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fin og klissete. Sitter godt i mine små ører. Blokkerer snorkingen til partneren min.

 6. L**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Så langt er jeg stor fan av disse. De er superkomfortable å sove i og faller ikke ut. Jeg vil aldri gå tilbake til de gamle skum som stikker i øret. Så glad jeg kjøpte disse!

 7. C****n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Disse formbare ørepluggene er utmerket for søvnen min. Jeg hører ikke lenger nabohundene bjeffe. Disse øreproppene er enkle å bruke og kan enkelt tas av når de våkner.

 8. S*****l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Disse ørepluggene er myke, smidige og enkle å jobbe med. De utgjør en perfekt form av den ytre øregangen og en del av det ytre øret. 5 stjerner.

 9. B***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Min kone er en snorker og vil holde meg våken hele natten hvis jeg ikke har en effektiv ørepropp satt i. Jeg har prøvd mange. Disse ser ut til å være de eneste som hjelper meg. Etter å ha rullet dem til to små kuler, tvinger du dem inn i ørene, og tvinger dem opp (bare litt) inn i øregangene. Flott, utmerket lydisolert ytelse!

 10. M***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Disse øreproppene er litt stive, men bøyelige, noe som vil hjelpe dem å holde seg inne. Det ser ut til at de også kommer lett ut. Bra lyddemping!