100 % naturlig lateks ortopedisk pute for nakkesmerter

Opprinnelig pris var: 1,347 kr.Nåværende pris er: 621 kr.

Tilbud!

100 % naturlig lateks ortopedisk pute for nakkesmerter

Opprinnelig pris var: 1,347 kr.Nåværende pris er: 621 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Ortopedisk latekspute er myk OG støttende så
Du sover bedre og våkner smertefri!

En av de største nøklene til avslappende søvn er en pute som støtter nakken på riktig måte. Dessverre kan det være svært vanskelig å finne en pute med den rette blandingen av komfort og støtte. De fleste støtteputer er for harde og de fleste vanlige puter er for myke og gir liten eller ingen støtte.

Denne spesialdesignede ortopediske puten oppnår den perfekte balansen mellom komfort og støtte slik at du kan sove komfortabelt og våkne uten nakke- eller skuldersmerter.

Denne puten er laget av 100 % naturlig høykvalitets lateks fra Thailand, og har blitt nøye formet for optimal cervikal støtte og komfort.

I stedet for å skyve nakken opp som de fleste puter gjør, holder denne ortopediske puten hodet mens du sover på ryggen eller siden. Du vil umiddelbart merke forskjellen og vil kunne sove mye mer komfortabelt.

Det er fordi den oppadgående skyvebevegelsen som de fleste puter utøver på nakken forårsaker ustabilitet og stress for musklene i ryggraden.

Denne ortopediske puten støtter den cervikale kurven i nakken, noe som betyr mindre nakkesmerter og mer lindring for nakke- og skuldermusklene. Denne toppmoderne puten:

 • Har en bevist effektiv konturdesign som perfekt støtter og justerer hodet, nakken, skuldrene og ryggen
 • Tilbyr komfort og støtte som hjelper deg å sovne raskere og sove dypere
 • Har en pustende konstruksjon som har en kjølende effekt på hodet – begrenser overflødig varmeoverføring og hjelper deg å holde deg komfortabel for uavbrutt søvn
 • Gir jevn komfort. Denne puten holder formen. Den vil gå tilbake til sin opprinnelige form igjen og igjen. Den blir ikke flat som vanlige puter!
 • Fremmer riktig ryggradsjustering som justerer luftveiene bedre og hjelper deg å puste lettere om natten
 • Reduserer kasting og vending slik at du får mer lyd og avslappende søvn

 

 

30 natt prøveversjon

Du har 30 netter til å bli forelsket i Ortorex-puten din. Ikke elsker det? Bare kontakt oss, så ordner vi hele refusjonen din.

5.00
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. E***H (bekreftet kjøper)

  Norge

  Puten er fast, men den er så myk! Holdt formen, jeg er en sidesover, så jeg sov på den høye siden og den vugget hodet mitt mens jeg støttet nakken min godt. Prøv denne puten, du vil elske den.

  null

 2. K***. (bekreftet kjøper)

  Norge

  Ser veldig bra ut, jeg ser frem til å teste den

 3. P***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne puten er ikke for fast, ikke for myk … den er helt riktig. Da den kom ut av pakningen, var det NULL lukt, noe som er viktig og en stor sak siden jeg har hatt andre som tok måneder før lukten forsvant.

 4. R****d (bekreftet kjøper)

  Norge

  Flott pute. Myk, men har god støtte. Jeg har hatt nakkesmerter etter å ha sovet med andre puter, men denne puten så ut til å lindre det. Kvaliteten virker veldig bra, og igjen, spesielt hvor myke disse er. Sikkert fornøyd med kjøpet

 5. V***t (bekreftet kjøper)

  Norge

  ELSKER DET HELT 🙂 !! /passer nakken min så behagelig

 6. B***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg var ikke så sikker da jeg fikk dette i posten. Jeg har hatt forferdelige nakkesmerter og hodepine og tenkte at jeg skulle prøve det. Jeg kaster og snur meg nesten ikke med den! Det er en justering, men smerten er DRAMATISK forbedret. Absolutt verdt det.

 7. J***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Puten er myk og føles behagelig.

  null

 8. N***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  null

 9. A***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne puten er fantastisk. Jeg har hatt en nakkeoperasjon tidligere, og denne puten hjelper til med å støtte den om natten

  null

 10. E***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Gir akkurat den rette mengden støtte på de riktige områdene. Jeg kaster og snur meg mye mindre, sover hardere og føler meg mye bedre når jeg våkner om morgenen.

  null