3D-Søvnmaske Med Øyedeksel Av Minneskum

340 kr

Tilbud!

3D-Søvnmaske Med Øyedeksel Av Minneskum

340 kr

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Sikrer fredelig hvile i fullstendig mørke

Med Ortorex-søvnmasken kan du sove godt hvor som helst og når som helst. Den innovative designen stenger lyset ute og gjør den behagelig å ha på seg.

Pustende

Øyemasken vår slipper gjennom luft, slik at du holder deg avkjølt mens du har den på.

Komfortabel

Denne glidemasken er laget av minneskum og er hudvennlig og lett. Den unike 3D-formen sørger for at den ikke trykker på øynene.

Justerbar

Ortorex-masken leveres med en elastisk stropp som gjør at den kan tilpasses. Dette gjør at tilbehøret vårt passer for alle, uansett hodestørrelse.

4.79
14 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 14 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. G****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg jobber skift og prøver hele tiden å sove på dagtid. Denne 3D-søvnmasken har forvandlet min lille lur til en dyp kvalitetssøvn. Jeg våkner opp og føler meg helt uthvilt. Fin maske.

 2. L*****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Elsker følelsen og utformingen av denne sovemasken. 3D-formen sikrer absolutt mørke og berører ikke øyelokkene. Skulle ønske jeg hadde funnet dette produktet tidligere!

 3. E***d (bekreftet kjøper)

  Norge

  Masken er veldig myk, blokkerer alt lys, og jeg kan åpne øynene om nødvendig uten problemer. Den har justerbare stropper slik at den passer perfekt og ikke forstyrrer søvnen eller håret mitt i det hele tatt. Ville kjøpt den igjen 👍🏻

 4. T*****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne masken forandrer alt for alle som setter pris på en god natts søvn. Den 3D dype konturerte designen gir et uslåelig nivå av komfort. Kvaliteten er helt topp. Virkelig valuta for pengene!

 5. H****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er ganske imponert over hvor behagelig dette øyedekselet med minneskum er. Det er mykt, men likevel effektivt, og jeg føler ikke noe trykk på øynene i det hele tatt. Helt perfekt for en avslappende søvn!🤩😍😍

 6. S****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Ikke bare hjalp denne søvnmasken meg med å sove bedre, men den eliminerte også de irriterende lysoppvåkningene om morgenen! For noen som trenger fullstendig mørke, er dette produktet en drøm! Anbefaler dette på det sterkeste!

 7. F****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har brukt andre øyemasker før, men denne 3D-søvnmasken er uten tvil den beste. Den er utrolig behagelig og i motsetning til andre, justeres den enkelt og faller ikke av i løpet av natten. Et godt kjøp.

 8. M****l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne 3D-masken er virkelig et must for de som sover lett. Spesielt minneskummet former seg perfekt etter ansiktets konturer, noe som gir meg uovertruffen komfort. Den beste søvnen jeg har hatt på mange år!

 9. A*****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg var skeptisk i begynnelsen, men denne sovemasken er fantastisk! 👌 Den tilpasser seg perfekt til ansiktet mitt og etterlater ingen trykkmerker. Jeg våkner til og med og har glemt at jeg har den på 😁

 10. J***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne masken er en absolutt game-changer! Den er supermyk mot huden og stenger lyset helt ute. Jeg har fått en mye bedre nattesøvn etter at jeg begynte å bruke den. Anbefales!