Benpute med Minneskum

Opprinnelig pris var: 675 kr.Nåværende pris er: 450 kr.

Tilbud!

Benpute med Minneskum

Opprinnelig pris var: 675 kr.Nåværende pris er: 450 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Ortopedisk benstøtte for en sunn søvn

Nå er det slutt på å snu og vende seg om natten. Ortorex knepute hjelper beina dine med å holde en optimal stilling under søvnen. Takket være den kan du ligge stabilt på siden. Dette baner vei for en natt med dyp, revitaliserende søvn.

Riktig holdning
Ortorex benpute opprettholder optimal bekkenbalanse ved å holde det øvre benet parallelt med det nedre. Det sikrer en ortopedisk posisjon for ryggraden. Over tid bidrar denne konsistente støtten til en bedre holdning.
Forbedrer søvnen
Puten vår i minneskum legger seg godt til rette for halvbøyde ben. Denne plasseringen skaper plass mellom bena, noe som reduserer trykkpunkter når bena ikke er stablet oppå hverandre. Det gir bedre blodgjennomstrømning og tilstrekkelig oksygentilførsel til musklene, slik at du kan slappe av. Begge disse faktorene bidrar til en avslappende søvn.
Lindrer smerte
Ved å bidra til riktig ryggstilling retter kneputen seg spesifikt mot og lindrer ubehag i korsryggen. Det gjør den ved å redusere belastningen på muskler og leddbånd i korsryggen under søvn.
Hudvennlig

Kneputen er laget av allergivennlige materialer som reduserer risikoen for irritasjon og allergi. Det pustende putetrekket i bomull sørger for luftgjennomstrømning og uovertruffen komfort.

Minneskum

Ortorex-puten er laget av førsteklasses elastisk skum og tilpasser seg sømløst til beina dine samtidig som den beholder formen over tid.

Vaskbar

Det avtakbare trekket kan vaskes i maskin, slik at puten alltid holder seg frisk og ren.

Flere grunner til å elske minneskumputen vår
Ergonomisk Kontur
Slitesterk
Materialer Av Høy Kvalitet
Bærbar
Lindrer Stress
4.80
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. M****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg var skeptisk til dette, men ville prøve det. Jeg ble overrasket over hvor godt jeg sov!! Jeg pleier å slenge og snu meg hele natten og våkner flere ganger. Dette har gjort en STOR forskjell i ryggsmerter og jeg våknet så uthvilt for første gang på så lenge. Jeg anbefaler på det sterkeste!

 2. J**l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har hatt dette i noen uker nå. Jeg må si at jeg liker det veldig godt. Det er mye bedre enn å stappe en pute mellom knærne når jeg skal sove. Det er akkurat den rette kombinasjonen av fast og mykt. Kan definitivt anbefale dette hvis du er en sidesovende.

 3. A****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker det! Jeg hadde så vondt før da jeg har dårlig rygg og hofte. Til og med den nye madrassen min gjorde ting verre. Nå som jeg har denne puten, kan jeg ikke sove uten den! Jeg våkner ikke midt på natten med hoftesmerter lenger.

 4. N**s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Gjør akkurat det den skal uten problemer. Den er myk og føles behagelig mellom knærne. Men noen ganger opplever jeg at den har slått av sengen på gulvet om morgenen. Det utgjør imidlertid en enorm forskjell for ryggen og hoftene mine.

 5. K***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte denne kneputen til min kone som noen ganger har smerter i hoftene. Dette gikk i stedet for å bruke en vanlig pute mellom bena når hun sover på siden. Høy kvalitet og veldig behagelig for henne. Kundeservicen fra ortorex er fantastisk, siden de virkelig bryr seg om kundenes tilfredshet.

 6. J***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har en medfødt misdannelse av sakral ryggraden, og denne puten er den eneste tingen som gir meg lindring. Jeg hadde en annen knepute før, men denne fungerer mye bedre og gir bedre støtte. Vil anbefale det på det sterkeste!

 7. A****h (bekreftet kjøper)

  Norge

  Gjør en stor forskjell i søvnkvalitet og daglige aktiviteter. Jeg har ikke lenger hoftesmerter og isjias plager meg ikke så ofte som den gjorde. Ikke nøl, bare skaff deg en. Jeg har også vasket trekket flere ganger, og det er fortsatt i utmerket stand! Fantastisk!!

 8. A****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg bestilte denne puten til knærne mine. De har plaget meg lenge. Ikke bare denne puten hjalp kneet, men også ryggen! Den er veldig myk og av god kvalitet. Perfekt løsning for sidesover som meg!!

 9. F******n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er så fornøyd med denne puten. Jeg kunne merke forskjellen på å sove umiddelbart. Veldig behagelig og fin

 10. S***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne benputen fungerer fantastisk! Ryggen min føles mye bedre siden jeg begynte å bruke den. Jeg våkner ikke med ryggsmerter lenger. Anbefaler det på det sterkeste.