Memory Foam Benpute

319.98 kr

Tilbud!

Memory Foam Benpute

319.98 kr

Beskrivelse

Benputen for bedre holdning og avlastning fra hofte- og knærtrykk! Nyt en god natts søvn!

Vi bruker halvparten av livet vårt på å sove, og kvaliteten på søvnen er avgjørende for helsen vår. Hvis du våkner stiv, sår og med smerter i korsryggen, gir denne konturformede benputen all den komforten og lindring du trenger. Du kan endelig nyte en god natts søvn. Plassert mellom bena gir puten knestøtte for å lindre muskel- og ryggvirvler, eliminere trykkpunkter, forbedre blodsirkulasjonen, redusere isjiasnervesmerter og åreknuter. Dette er en god behandling for kne-, hofte-, korsrygg-, lumbal-, ryggrads-, leddgikt-, ledd-, nerve- og isjiassmerter. Den terapeutiske effekten til leggputen lar deg justere ryggraden din og redusere trykket under søvn, noe som garanterer deg en smertefri oppvåkning.

Fordelene med å bruke memory foam benpute:

 • Fremmer forbedret ryggmargsjustering
 • Lindrer isjias, korsrygg og hoftesmerter
 • Eliminerer restless legs syndrom
 • Lindrer stress fra midjen under graviditet
 • Hjelper etter operasjon eller medisinsk behandling
 • Forbedrer blodsirkulasjonen for sidesover

Benputen anbefales til:

 • Sidesover – Sidesov kan legge press på ryggraden, hoftene og isjias. Puten mellom knærne hjelper til med å gjenopprette naturlig justering, redusere belastning på hofter og korsrygg, og forbedrer til og med sirkulasjonen for sidesover.
 • Ryggsover – Mange opplever at å sove med en pute under knærne kan lindre spenninger og stress. Dette kan også løfte underkroppen, bidra til å justere holdning og forbedre blodsirkulasjonen til bena. Du kan bruke to puter sammen for å justere hele kroppen når du sover på ryggen.
 • Gravide kvinner — For mange gravide vil det å legge en pute mellom knærne for å sove, redusere trykket på hofter og bekken. Kneputen kan også hjelpe gravide som har spinal ustabilitet på grunn av ryggproblemer.
 • Personer med smerter i korsryggen eller kneet — Puten skiller det øvre kneet fra det nedre og skaper riktig avstand mellom dem. Å holde bena og knærne på linje reduserer smerte, og gir komfort for underkroppen om natten.
 • Personer som lider av åreknuter, leddgikt, artrose, osteokondrose, samt restless leg syndrome (RLS) – kneputen gir ekstra stabilitet og bidrar til å forhindre at bena beveger seg for mye.
 • Personer med bedring etter operasjonen.

Den timeglasslignende formen til denne kneputen er konturene for å passe naturlig og komfortabelt mellom knærne og lårene. Det gir riktig mellomrom for bena uten å være i veien for din avslappende søvn. Brett puten og plasser den mellom knærne eller bena mens du sover, eller bruk den til å heve føttene, knærne eller leggene; åpne den for å bruke under bena som benstøtte for ekstra støtte. Benputen gir ulike støttealternativer og justerer ben, hofter og ryggrad på riktig måte for å gjenopprette naturlig justering for en bedre natts søvn.

HOVEDFORDELER

✔️ SMERTELITTERING, HELING OG STØTTE — Lindrer isjiasnerve, hofte, kne, ankelledd og korsryggsmerter og kan også redusere smerter fra bursitt, slitasjegikt, kirurgi og graviditet.

✔️ ERGONOMISK DESIGN — Konturen fremmer hoftejustering for sidesover, og justerer bena, hoftene og ryggraden for å oppmuntre til forbedret blodsirkulasjon. Den kan brukes mellom ben, lår, ankler og knær og vil ikke flate ut over tid.

✔️ MINNESKUM — Laget av premium 100 % elastisk minneskum som gir fast støtte og langvarig komfort. Den tilpasser seg den nøyaktige formen på benet for en naturlig, komfortabel passform.

✔️ PUSTENDE TREKK — Det hypoallergeniske dekselet med glidelås holder deg kjølig og kan vaskes i maskin, slik at du kan rengjøre det når det passer deg og når det er nødvendig.

4.80
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

 1. M****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg var skeptisk til dette, men ville prøve det. Jeg ble overrasket over hvor godt jeg sov!! Jeg pleier å slenge og snu meg hele natten og våkner flere ganger. Dette har gjort en STOR forskjell i ryggsmerter og jeg våknet så uthvilt for første gang på så lenge. Jeg anbefaler på det sterkeste!

 2. J**l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har hatt dette i noen uker nå. Jeg må si at jeg liker det veldig godt. Det er mye bedre enn å stappe en pute mellom knærne når jeg skal sove. Det er akkurat den rette kombinasjonen av fast og mykt. Kan definitivt anbefale dette hvis du er en sidesovende.

 3. A****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker det! Jeg hadde så vondt før da jeg har dårlig rygg og hofte. Til og med den nye madrassen min gjorde ting verre. Nå som jeg har denne puten, kan jeg ikke sove uten den! Jeg våkner ikke midt på natten med hoftesmerter lenger.

 4. N**s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Gjør akkurat det den skal uten problemer. Den er myk og føles behagelig mellom knærne. Men noen ganger opplever jeg at den har slått av sengen på gulvet om morgenen. Det utgjør imidlertid en enorm forskjell for ryggen og hoftene mine.

 5. K***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte denne kneputen til min kone som noen ganger har smerter i hoftene. Dette gikk i stedet for å bruke en vanlig pute mellom bena når hun sover på siden. Høy kvalitet og veldig behagelig for henne. Kundeservicen fra ortorex er fantastisk, siden de virkelig bryr seg om kundenes tilfredshet.

 6. J***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har en medfødt misdannelse av sakral ryggraden, og denne puten er den eneste tingen som gir meg lindring. Jeg hadde en annen knepute før, men denne fungerer mye bedre og gir bedre støtte. Vil anbefale det på det sterkeste!

 7. A****h (bekreftet kjøper)

  Norge

  Gjør en stor forskjell i søvnkvalitet og daglige aktiviteter. Jeg har ikke lenger hoftesmerter og isjias plager meg ikke så ofte som den gjorde. Ikke nøl, bare skaff deg en. Jeg har også vasket trekket flere ganger, og det er fortsatt i utmerket stand! Fantastisk!!

 8. A****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg bestilte denne puten til knærne mine. De har plaget meg lenge. Ikke bare denne puten hjalp kneet, men også ryggen! Den er veldig myk og av god kvalitet. Perfekt løsning for sidesover som meg!!

 9. F******n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er så fornøyd med denne puten. Jeg kunne merke forskjellen på å sove umiddelbart. Veldig behagelig og fin

 10. S***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne benputen fungerer fantastisk! Ryggen min føles mye bedre siden jeg begynte å bruke den. Jeg våkner ikke med ryggsmerter lenger. Anbefaler det på det sterkeste.