Pute for livmorhals- og skuldersmerter

Opprinnelig pris var: 1,246 kr.Nåværende pris er: 680 kr.

Tilbud!

Pute for livmorhals- og skuldersmerter

Opprinnelig pris var: 1,246 kr.Nåværende pris er: 680 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Slapp av muskelen i nakke og skuldre for å lindre nakketrøtthet, skulder- og ryggsmerter med Ortorex livmorpute! Fungerer for alle sovestillinger!

Denne livmorhalsputen har en buet design og ment å tilpasse seg konturene til hodet, nakken, ryggraden, skuldrene og ryggen, når du sover eller ligger ned. En livmorhalspute er en av de vanligste typene ortopediske puter brukes til å lindre ulike tilstander som nakkesmerter, stiv nakke, frossen skulder, vond rygg, pustebesvær, snorking og søvnapné.

Denne innovative puten hjelper til med å korrigere ryggradsjusteringen ved å redusere vekten av hodet og tilbakestille ryggraden i mer naturlig posisjon, som igjen hjelper til med å forbedre holdning og problemer med nedre ryggmuskel. Det gir også god støtte for bedre nakkestilling fra dårlige sittevaner.

SLIK FUNGERER DET: Hulen i midten av puten hjelper ryggsvillene til å få lavere posisjon på hodet, slik at du unngår å rette opp den naturlige kurven i nakken. De kileformede forlengelsene passer perfekt til omrisset av et ansikt og en hals for sidesviller, og spesialdesignet 60° vinkel på bunnen av puten vil gi plass til skulderen din. Det myke puteskummet vikler seg forsiktig rundt halsen og gir hodet ditt den himmelske følelsen av å flyte i luften. Den støtter nakkens naturlige kurve og gir sårt tiltrengt komfort hele natten, slik at du kan puste friere og redusere snorking.

Takket være den unike designen og fyllet med memory foam, hjelper denne cervikale puten ryggraden din med å beholde sin naturlige krumning mens du sover, slik at du kan hvile lettere om natten og ikke føle nakkesmerter om morgenen. Responsivt minneskum omformes til ønsket posisjon for å vugge hodet ditt og bidra til å avlaste trykket ved å forbedre sirkulasjonen. Puten kommer med et pustende, avtagbart og vaskbart putetrekk. Glidelåsdesignen gjør både puten og putevaren veldig enkle å rengjøre. Hvis du lider av nakke-, skulder- eller ryggsmerter, er denne puten midt i blinken for deg.

Størrelsen på puten:
23,62″ × 11,81″ × 5,11″ (60 x 30 x 13 cm). Vennligst tillat en liten størrelsesforskjell på grunn av håndmåling.

HOVEDFORDELER

✔️ SMERTELITTERING — Ergonomisk utformet for å la nakke- og skuldermusklene slappe helt av. Den konturformede formen fremmer riktig ryggradsjustering, lindrer ubehag i nakke og rygg og forynger kroppen mens du sover.

✔️ HUDVENNLIG — Yttertrekket er laget av trygg, myk og hypoallergen polyester.

✔️ SKULDERSTØTTE HEVE SIDER — Tilpass skulderhøyde, styrker livmorhalsstøtten og stabiliserer sovestillingen, for å hjelpe deg med å få en god natts søvn.

4.80
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. D***k (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker virkelig denne puten! Det hjelper meg å sove mye bedre. Formen er flott og det gir armene mine mer plass til å bevege seg rundt og ikke dytte inn i puten. Akkurat det jeg lette etter!!

 2. G***g (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig behagelig og jeg sover godt med den. Null stivhet om morgenen. Jeg anbefaler dette produktet på det sterkeste.

 3. K***o (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det er en så stor lettelse! Jeg føler meg fullstendig støttet og komfortabel med denne livmorhalsputen. Jeg våkner uten smerter i nakke eller rygg. Fantastisk!

 4. G***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har hatt veldig vondt i nakken. Og nå forsvinner all smerte. Så langt fungerer det virkelig for meg.

 5. A***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  God kvalitet! Rask forsendelse! Det var ingen lukt, jeg er fornøyd med kjøpet, en god pute for å sove!!!

 6. K***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg fikk 2 puter – for meg og navet mitt. Det tok omtrent en uke å venne seg til å sove på det, men det er fantastisk mot nakkesmerter. Det er veldig behagelig når jeg ligger på ryggen eller siden. Fin pris også.

 7. K***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne puten er veldig behagelig å sove på. Jeg føler ikke nakkesmertene de siste dagene. Det fulgte også med et trekk som kan tas av og vaskes.

 8. E***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig god pute, behagelig. Elsker det!!

 9. G***l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Ikke mer ryggsmerter! Denne puten har virkelig gitt meg den beste nattesøvnen jeg har hatt på veldig lenge. Jeg kaster og snur meg ikke lenger om natten, noe som gjør at jeg kan sove hele natten. Takk skal du ha.

 10. S***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er endelig smertefri nå!! Det gir komfort og jeg har ikke hatt en avslappende søvn som dette på lenge. Sterkt anbefalt!