Ørepropper For Søvn Støydempende Ørepropper

410 kr

Tilbud!

Ørepropper For Søvn Støydempende Ørepropper

410 kr

Beskrivelse

Forbedre søvnen din ved å bruke kraften til lyd

Ortorex trådløse øreplugger gir støyreduksjon for å hjelpe deg med å sovne raskere og gå inn i dype søvnstadier. De har en spesiell form, som gjør dem praktiske å bruke mens de sover. De lar deg også lytte til favorittmusikken din, podcaster eller binaural beats. Det er vitenskapelig bevist at binaural beats endrer hjernebølgeaktiviteten din og som et resultat reduserer stress og angst for å oppnå en rask døsing.

Enkel å betjene
Ortorex soveøreproppene er brukervennlige. Bare legg dem inn i ørene, koble til telefonen din via Bluetooth og klikk på avspillingsknappen.
Søvnforbedring
Ørepluggene våre danner en akustisk forsegling og blokkerer effektivt støy utenfor som kan forstyrre søvnen din. Ørepluggene våre forbedrer søvnkvaliteten og varigheten, og slapper av både sinn og kropp. Som et resultat tillater enheten vår å redusere tretthet og hodepine etter søvn og øke morgenenergi og velvære.
Komfortabel bruk
Ørepluggene våre passer godt til alle ørestørrelser og forårsaker ikke trykk i det indre øret. De faller heller ikke av, uansett hvilken sovestilling du har.
Egnet for daglig bruk

Søvnenheten vår kan fungere som vanlige ørepropper når du trener, går eller deltar i andre aktiviteter.

Kompakt utforming

Den lille størrelsen på enheten vår og ladeboksen får enkelt plass i lommen.

Høykvalitetslyd

De innebygde driverne med trelags komposittmembraner leverer kraftig lyd med skarp diskant, jevn mellomtone og dyp bass.

Flere grunner til å elske øreproppene våre
Lettvekt
Strømsparende
Bærbar
Trygg å Bruke
Håndfri
IPX-5 Vanntett
Spesifikasjoner
Dimensjoner:
0.55x0.39 inch (14x10 mm)
Høyttaler diameter:
0.24 inch (6 mm)
Vekt:
(3.7 g)
Blåtann:
v5.3+EDR
Ørepropper batterikapasitet:
30 mAh
Boks batterikapasitet:
300 mAh
Frekvens:
2.402GHz-2.48GHz
Strømforsyning:
Type-C USB
4.82
11 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 11 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. T****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Kjøpte disse ørepluggene og ble positivt overrasket. De blokkerer lyder som snorkende ektefelle og trafikkstøy som ofte holdt meg våken om natten og forstyrret søvnen min. Ikke bare disse er rimelige, men designet er også behagelig, slik at de ikke faller ut

 2. S***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Disse øreproppene overgikk mine forventninger totalt!! De er så små og lette at jeg ikke kjenner dem i ørene, men de gjør en god jobb med å redusere støy utenfor. Veldig behagelig for å sove med dem inne. Jeg brukte dem også ute, og de er også gode til det! Utmerket kjøp!

 3. M***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Enkel å plassere og fjerne fra øret! Disse øreproppene blokkerer akkurat nok støy til at du fortsatt kan høre hva som skjer. Absolutt verdt det

 4. L****r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Disse øreproppene er flotte. Forloveden min snorker veldig høyt, og disse hjelper meg å sove så mye bedre! De eliminerer virkelig mye av støyen.

 5. V****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har prøvd mange ørepropper. De fleste faller ut eller etterlater en ubehagelig sugefølelse i øret. Dette er det første paret som faktisk blir i hele natten.

 6. P***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er en lett sovende, mannen min er en dypt støyende sovende. Jeg har aldri vært i stand til å bruke vanlige ørepropper (kan aldri få dem til å passe riktig eller bli i hele natten), så jeg var så glad for å finne disse! De fungerer utmerket til å blokkere snorkingen. Takknemlig for å ha funnet disse, kommer garantert til å kjøpe dem igjen i fremtiden om nødvendig!

 7. D***o (bekreftet kjøper)

  Norge

  Brukte den når jeg skulle gjøre meg klar for senga, og jeg kunne sove raskere enn uten disse! Jeg er veldig følsom for støy, så disse hjalp meg virkelig. Vil definitivt anbefale til min familie og venner også!

 8. N**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte disse fordi jeg er nevrodivergent og jeg trenger fullstendig ro for å sove. Disse er perfekte. De sitter i øret mitt hele natten! De er komfortable når jeg legger meg ned og blokkerer den perfekte mengden lyd. Jeg anbefaler på det sterkeste.

 9. M*****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fint å endelig ha et par ørepropper som jeg kan gjenbruke i forskjellige innstillinger. Studering, høylytt konsert (hørevern), transport og vandre rundt i byen. Hjelper meg å beskytte hørselen og unngå overstimulering. Komfortabel, grei støydemping.

 10. K**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte denne som en siste utvei for å kunne sove ved siden av partneren min hver natt. Jeg har prøvd alt og ingenting har fungert i det hele tatt. La meg begynne med å si at jeg sov i natt! Disse drukner omtrent 80 % av lyden, noe som er bedre enn mine vanlige hodetelefoner og til og med AirPods. De er komfortable for sidesover. Flott kvalitet!