Nyfødt hodeformende pute

Opprinnelig pris var: 458 kr.Nåværende pris er: 305 kr.

Tilbud!

Nyfødt hodeformende pute

Opprinnelig pris var: 458 kr.Nåværende pris er: 305 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Unngå flatt hodesyndrom med Ortorex nyfødte hodeformende pute!

Den vanligste årsaken til et flatt hode er en babys sovestilling. Spedbarn lå på ryggen i mange timer hver dag, så hodet blir noen ganger flatt på ett sted. Dette skjer ikke bare mens de sover, men også når de sitter i bilseter, bæreseler, barnevogner, husker og hoppende seter.

Vår Newborn Head Shaping Pute er spesielt utviklet for å bidra til å opprettholde den naturlige kurven til babyens hode og holde spedbarnets hode, nakke og ryggrad i riktig justering. Denne puten forbedrer kvaliteten på din nyfødtes søvn.

ORTOREX babyhodeformende pute er laget av 100 % økologisk bomull. Den er myk og pustende, slik at kroppsvarmen kan slippe ut gjennom den åpne vevingen samtidig som den holder babyen lun og varm. Den er også antibakteriell som hindrer veksten av skadelige mikrober og bidrar til å skape trygg søvn for babyen din.

Nyfødtputer er anbefalt for alderen 0-15 måneder. Bruk denne babyhodeformende puten fra tidlig alder i barneseng, barneseng, huske, dørvakt og barnevogn under lange turer ute. Barnelege anbefales!

HOVEDFORDELER:

✔️ ERGONOMISK DESIGN – 0ur-puten er spesielt designet med et trykkspredningssystem og flerlagsstruktur som bidrar til å utvikle riktig hodeform og forhindre flathodesyndromet. Enten babyen din sover på siden eller på ryggen, vil den ergonomiske utformingen av denne puten beholde den naturlige formen til babyens hode.

✔️ HUDVENNLIG —  alle puter er behandlet med en anti-støvmiddbehandling for å forhindre hudinfeksjoner og opprettholde sikkerheten til dine små. Denne behandlingen er ikke-farlig og trygg for alle sensitive hudtyper.

✔️ BRUK — puten kan brukes når du er: på lekematten, i bilsetet, ved stellebordet eller til og med mens du ammer. Den er lett og bærbar, så den er også flott for reiser.

✔️ MATERIALE — laget av slitesterkt og høykvalitets bomullsmateriale, som er 100% hypoallergenisk.

✔️ ENKEL RENGJØRING — du kan enkelt vaske og tørke den i maskinen. Formen og støtten til putene forblir intakt selv etter hyppig vask.

PRODUKTSTØRRELSE:

4.90
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. N***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg anbefaler denne puten på det sterkeste for alle foreldre som prøver å korrigere eller forhindre flathead-syndrom. Det gjør en stor forskjell. Den er også pustende og veldig myk, så babyen min sover så mye bedre på den. TAKK!!

 2. M**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne puten har virkelig forandret babyens flate hode til det bedre! Ikke mer flathode! Jeg er så glad for at jeg prøvde det. Hvis babyens hode er flatt, er det et MUST for deg.

 3. G***l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Bare kjøp den. Alvor. Jeg ble skremt da min 2 måneder gamle begynte å få en VELDIG flat flekk på hodet hennes. Jeg kjøpte denne, trodde ikke det ville gjøre så mye. I løpet av to uker begynte jeg å merke forskjellen. Hun sov faktisk bedre med denne puten. Nå, noen måneder senere, er det ingen tegn til et flatt sted. Anbefaler sterkt.

 4. A****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Barnelegen min anbefalte denne spesielle puten til babyen min for å forhindre at hodet hans ble flatt. Det er veldig søtt og hjelper ham med å sove bedre. Jeg elsker dette produktet!

 5. N***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne puten er best!! Det hjelper med refluks og forhindrer også et flatt hode. Materialet er pustende, så jeg er ikke bekymret for at babyen min skal sove på den.

 6. J***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Kvaliteten på produktet er flott. Det søte flamingotrykket fanget meg. Babyen min elsker denne puten også!

 7. Z**y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne puten omformet sønnens flate flekk på hodet fullstendig! Vi brukte den hver kveld i et par måneder. Ikke flere bekymringer om formen på hodet hans!!

 8. N****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Så takknemlig for denne puten!! Sønnen min ser ut til å like den, og vi har brukt den i flere måneder nå. Dessuten er den veldig enkel å vaske

 9. M***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Gjør en god jobb med å forhindre flatt hode. Anbefaler sterkt.

 10. N***t (bekreftet kjøper)

  Norge

  Søt liten pute, kvaliteten er veldig bra og babyens hode ser allerede bedre ut!! Anbefaler sterkt!!