Nakkesmerter Ortopedisk pute Cervical Cooling Memory Foam Pute

Opprinnelig pris var: 1,470 kr.Nåværende pris er: 980 kr.

Tilbud!

Nakkesmerter Ortopedisk pute Cervical Cooling Memory Foam Pute

Opprinnelig pris var: 1,470 kr.Nåværende pris er: 980 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Hold deg kjølig og fri for nakkesmerter hele natten med den unikt designede Cervical Memory Foam-puten!

Denne livmorhalsputen for nakkesmerter har en ergonomisk design som jevnt former seg etter den unike kurven på hodet, nakken og skuldrene for å justere ryggraden på riktig måte og holde deg til å sove sunt og trygt. Den er spesifikt rettet mot nakke-, skulder- og ryggsmerter, og forynger kroppen din mens du sover. Puten har terapeutisk, trykkavlastende minneskum som er hypoallergen. Den gir varig støtte til rygg- og sidesover samtidig som den hjelper til med å holde soveområdet ditt friskt og kjølig.

Fordelene ved å bruke denne ortopediske cervikale minneskumputen:

 • Lindrer smerter i nakke, skulder og rygg
 • Lindrer migrene eller spenningshodepine
 • Gir deg mulighet til å puste friere
 • Forhindrer snorking
 • Beholder konturene
 • Skaper et kjølig søvnmiljø

Med hulldesignet vil puten forme seg etter hodet ditt, avlaste hodetrykket og stabilisere sovestillingen. Dessuten vil det ikke fange varmen. To forskjellige konturhøyder gir tilpassbar komfort, slik at du kan løfte hodet til riktig posisjon mens du sover på ryggen eller siden. Det er på tide å forvandle sovelivet ditt!

HOVEDFORDELER

✔️ LISTER NAKKE-, SKULDER- OG RYGGSMERTER – Ergonomisk konturdesign hjelper til med å justere ryggraden og avlaste alle trykkpunkter, lindre nakke-, skulder- og ryggsmerter og forbedre søvnen.

✔️ SUPPORTIVE MEMORY FOAM — Putekjerne laget av slow rebound memory-skum med høy tetthet vil gi sårt tiltrengt støtte med fantastisk komfort og mykhet. Holder formen og fastheten for langvarig bruk.

✔️ TO HØYDER DESIGNET FOR RYGG- OG SIDESØVNING — Ryggsviller med livmorhalsproblemer anbefales å sove på den høyere siden (11 cm/4,3 tommer) av puten, da denne siden gir bedre støtte for hodet og livmorhalsen, og alle de andre ryggen/ sidesviller kan sove på undersiden (9 cm/3,5 tommer).

✔️ PUSTERENDE – Åpne-cellet minneskum øker luftstrømmen for forbedret pusteevne for en kjøligere, mer forfriskende søvn.

✔️ UTTAGBART PUTEVAR — Hypoallergenisk pustende putetrekk føles silkemykt og glatt. Den har glidelås, avtakbar og maskinvaskbar, slik at du alltid kan holde den ren.

5.00
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. R****d (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne puten har lindret mye av nakkesmertene mine!! Fornøyd med kjøpet!

 2. E**c (bekreftet kjøper)

  Norge

  Hodet og nakken er endelig i en naturlig posisjon slik at jeg ikke våkner med vondt i nakken. Denne puten har virkelig gjort en forskjell for søvnkvaliteten min! Elsker det!

 3. C******e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fungerer utmerket! Jeg var bekymret på grunn av en merkelig form, men jeg har våknet uten nakkesmerter. Vil definitivt anbefale å prøve denne hvis du har hatt nakkeproblemer

 4. S****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette produktet fungerer utmerket for de som lider av nakkesmerter og migrene. Alt i alt, rask levering, fantastisk kundeservice og vare av høy kvalitet! Takk skal du ha!

 5. C***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Selv om den er formet annerledes enn en vanlig pute, elsker jeg den! Gir god støtte til nakken min. Jeg har hatt mindre nakkesmerter siden jeg brukte denne puten. Jeg vil anbefale denne puten.

  null

 6. H***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har fått denne puten siden jeg alltid våkner med vond nakke. Jeg liker formen og den er ganske komfortabel. Jeg kan si at jeg våkner nå med mindre vondt i nakken.

  null

 7. L***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg skulle ønske jeg hadde funnet denne livmorhalsputen før! Det er behagelig og tettheten er akkurat passe. Kvaliteten på søvnen min har blitt bedre. Ingen nakkesmerter! Det er virkelig effektivt! Jeg anbefaler denne puten til alle.

  null

 8. T**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  dette er favorittputen min nå! Jeg elsker den unike formen, og at den tillater en annen høyde hvis du sover på rygg vs side. absolutt anbefale!

  null

 9. E***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg ELSKER denne puten!! Gjør underverker for meg som side- og ryggsover! Hulen i midten av puten er god for ryggkomfort. Beste lindring av nakkesmerter jeg har funnet så langt!

  null

 10. W****w (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det er veldig behagelig, og flott for en sår nakke. Jeg har sovet så mye bedre med denne puten og anbefaler denne definitivt til alle.

  null