Helkropps Graviditets Pute

969.97 kr

Tilbud!

Helkropps Graviditets Pute

969.97 kr

Beskrivelse

Leter du etter en måte å lindre ubehag under graviditeten? Graviditetsputen vår for hele kroppen er akkurat det som vil hjelpe deg!

ORTOREX™ Graviditetspute for full kropp følger kroppskonturene dine og hjelper deg med å støtte rygg, hofter, knær, nakke og hode slik at du kan hvile komfortabelt. Det vugger hele kroppen din for å redusere slingring og vending, gir deg god søvnkvalitet og holder nakke, skuldre, rygg og hofte på linje i løpet av natten. Du kan også enkelt forme puten i flere posisjoner for å heve bena for å forbedre blodsirkulasjonen, og dermed lindre svangerskapshevelse. Helkroppsgraviditetsputen er et absolutt must-have for gravide kvinner som kjenner til vanskeligheten med å mangle riktig støtte når de legger seg på siden. Den er lang nok til at du kan strekke deg ut og støtte begge sider av kroppen.

U-formet putedesign erstatter alle andre små puter i sengen din og gir deg komfortabel og god søvn. Bomullsmaterialet av høy kvalitet er veldig mykt, ikke-irriterende for huden, og gir deg den beste pleien. Et slitesterkt og maskinvaskbart trekk med glidelås gir en bedre opplevelse.

Graviditetsputen for hele kroppen skaper flere former for å sove, lese, se på TV, hvile og amme. Gravid eller ikke, den er perfekt for alle sidesover, og kommer i en rekke herlige farger og utskrifter. Denne puten er egnet for alle som trenger mer kroppsstøtte, komme seg etter operasjonen, på jakt etter en måte å lindre smerten på, eldre og mødre som ammer en baby som trenger hjelp til å opprettholde riktig posisjon.

ORTOREX™ Helkroppsgraviditetspute er mer enn bare en pute for gravide kvinner, den utgjør en forskjell for alle som verdsetter komfort!

VIKTIGE FORDELER:

✔️ FULL KROPPSSTØTTE — Ekstra lang U-formet design gir støtte for hele kroppen uten å bruke andre puter.

✔️ SMERTELITTERING — Hjelper med å lindre rygg-, hofte- og knesmerter.

✔️ MULTIFUNKSJONELL — Den kan enkelt formes til flere posisjoner for lesing, TV-titting eller bare slappe av.

✔️ MYKT MATERIALE — Supermykt og fleksibelt trekk i 100% bomull gir deg den beste opplevelsen.

PRODUKTSTØRRELSE:

5.00
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

 1. R****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Mannen min stjeler puten min konstant, så jeg bestiller definitivt den andre!!! Den er så behagelig og myk, du vil ikke bli skuffet!!

 2. S****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne puten er myk og behagelig! Jeg kommer til å sove så mye bedre!

 3. B***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Puten er fin, av grei kvalitet. Det er veldig behagelig og mykt, min kone elsker det.

  null

 4. G****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne puten beroliget umiddelbart min kones ubehag. Jeg gleder meg til fredelige netter! Takk så mye.

  null

 5. A*****r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Skulderen min har plaget meg, og etter noen netter med å sove med denne puten, føler jeg meg så mye bedre. Dette er et ABSOLUT MÅ KJØPE.

  null

 6. D****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er så glad for at jeg bestemte meg for å kjøpe denne puten. Jeg har endelig sovet skikkelig. Den er super allsidig, den tilpasser seg enhver sovestilling. Jeg kan ikke leve uten denne puten lenger. Anbefaler sterkt!

  null

 7. K****n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg hadde problemer med å sove på grunn av graviditeten. Denne puten gjorde en stor forskjell i søvnen min, og jeg kan nå sove mye mer komfortabelt. Jeg er skyldig i å ikke kjøpe den så lenge.

  null

 8. K**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne puten har endelig tillatt meg å bli komfortabel og fjerne trykket fra de rette stedene når jeg sover eller rett og slett ligger på sofaen og ser på tv/leser. Utrolig produkt!

  null

 9. F***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg slet med hofte- og korsryggsmerter. Denne puten er verdt det! Det har eliminert smerter i nedre rygg/hofte og jeg har bare brukt det i 4-5 dager. Dette er definitivt et must for alle gravide!!

  null

 10. I***c (bekreftet kjøper)

  Norge

  Etter uker med ubehag og rastløshet sover jeg endelig gjennom natten. Kunne ikke vært mer fornøyd med kjøpet mitt. Den går rundt hele kroppen og jeg kan justere den i forskjellige posisjoner. Den holder formen og er veldig behagelig. Elsker det utrolig!

  null