Konturert Ortopedisk Minneskumpute for Nakkesmerter

Opprinnelig pris var: 622 kr.Nåværende pris er: 414 kr.

Tilbud!

Konturert Ortopedisk Minneskumpute for Nakkesmerter

Opprinnelig pris var: 622 kr.Nåværende pris er: 414 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Oppgrader søvnen din. Oppgrader livet ditt.

Ortorex-puten støtter hode, nakke og skuldre komfortabelt for uavbrutt nattesøvn. Dens ergonomiske design fremmer riktig ryggradsjustering, noe som resulterer i redusert muskelbelastning. Puten vår tilpasser seg konturene til nakken og skuldrene, og lover en avslappende søvn som aldri før.

Smertelindring
Ortorex-pute gir den naturlige plasseringen av ryggraden din, og reduserer muskelspenninger i krageområdet. Du våkner uthvilt og fri for sårhet.
Snorking lindring
Den ortopediske konturen holder hodet og nakken i en nøytral disposisjon, og åpner luftveiene. Dette fremmer jevnere luftstrøm under søvn for å redusere støyende pust.
Optimal komfort
Med spesialtilpasset støtte får du bedre søvn, siden ubehag ikke lenger vekker deg om natten.
Sakte Rebound Minneskum

'Slow rebound'-teknologien gir overlegen trykkavlastning og forbedret sirkulasjon – si farvel til morgenhodepine og stiv nakke!

Pustende materiale

Puten vår er laget med minneskum og pustende stoff som gir god luftsirkulasjon og sørger for kjølig komfort gjennom hver natt.

Ortopedisk kontur

Takket være innovativ design passer Ortorex-puten til rygg-, side- og magesviller.

Flere grunner til å elske vår nakkestøttepute
Kvalitetsmaterialer
Mot Lukt
Slitesterk
Bærbar

Spørsmål om Ortorex pute med minneskum

 • Er det en prøveperiode for Ortorex-puten?
  Du har 30 netter på deg til å forelske deg i Ortorex-puten. Liker du den ikke? Bare kontakt oss, så ordner vi med full refusjon.
 • Hva er Ortorex-puten med minneskum laget av?
  Puten er fylt med viskoelastisk polyuretanskum, også kjent som minneskum.
 • Er minneskummaterialet trygt?
  Ja, minneskum er trygt. EPA har erklært at minneskum ikke er giftig, og en rekke studier har vist at minneskum ikke forårsaker helseproblemer. I motsetning til mange andre materialer er minneskum allergivennlig og fritt for veggedyr.
 • Må jeg bruke et ekstra putevar over Ortorex-puten med minneskum?
  Det er ikke nødvendig. Men hvis du ønsker å gjøre puten din mer personlig med et annet putevar, er det helt opp til deg.
 • Hvordan kan jeg vaske Ortorex-minneskumputen min?
  Det ytre trekket kan vaskes i maskin og egner seg for tørketrommel. Kjernen kan bare rengjøres med flekk. Legg puten flatt til tørk etter vask.
4.73
15 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. J***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Brukte år på å prøve forskjellige puter for å støtte hodet og nakken. Denne puten er utmerket. Den har perfekt støtte og gir meg en ideell hode- og nakkeposisjon!

 2. T****l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Holder nakken på linje og rett, og stopper dermed den tettknutede smerten i skuldrene og nakken. Jeg er fornøyd med kjøpet 👍🏼👍🏼

 3. N****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er så glad for at jeg valgte denne puten, ingenting har vært i stand til å lindre nakkesmerter før den andre dagen jeg sov med denne puten. Den er supermyk og behagelig og jeg vil anbefale til alle

 4. T****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Uten tvil er dette den beste puten jeg noen gang har brukt. Jeg reiser og tar den med meg på tur også. Ikke sov hjemmefra uten!

 5. M***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er veldig fornøyd med puten. Jeg føler at det gir støtten og jeg trenger, og etterlater meg ikke med vond nakke. Vil anbefale

 6. P****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne puten burde være definisjonen på komfort!!!! Den er perfekt på alle måter! Tusen takk 😍

 7. Z**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Siden jeg fikk puten min, har jeg sovet bedre når jeg våkner uthvilt og nakkesmerter er knapt der selv om jeg har en stillesittende jobb sammen med fibromyalgi. Verdt kjøpet!

 8. R*****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Den første natten jeg prøvde puten trodde jeg at det ikke kom til å gå. Jeg fikk vondt i øret og følte meg bare ukomfortabel. Den tredje natten sov jeg mye bedre og det har bare blitt bedre ettersom jeg fortsetter å bruke puten. Ingen smerter, god søvn, veldig fornøyd med puten!

 9. A****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg bestilte først denne puten fordi de andre putene mine manglet støtte, noe som førte til at jeg våknet med en stram nakke. Jeg la merke til en betydelig forskjell i løpet av få dager etter bruk. Ikke bare har søvnkvaliteten min blitt bedre, men den har også gitt stor lindring for nakken og øvre del av ryggen! Jeg anbefaler det definitivt!

 10. L***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker mykheten og komforten til denne puten. Den har akkurat passe mengde fasthet. Jeg er en side- og magesover, og jeg har ingen problemer med å sove på det uansett!