Konturert ortopedisk minneskumpute for nakkesmerter

414 kr

Tilbud!

Konturert ortopedisk minneskumpute for nakkesmerter

414 kr

Kun 21 igjen på lager

Beskrivelse

Oppgrader søvnen din. Oppgrader livet ditt.

Denne Memory Foam-puten støtter hode, nakke og skuldre komfortabelt

Uavbrutt natt-lang søvn!

 • Sov bedre – mye, mye bedre
 • Sett en stopper for frustrerende søvnløse netter
 • Send energien din til himmels

Enten du lider av nakkesmerter eller bare leter etter en komfortabel pute som er tilgjengelig for en overkommelig pris – memory foam puten fra ORTOREX er valget for deg!

Denne puten har en strategisk ergonomisk design for å støtte og trøste hodet, nakken og skuldrene, og er spesiallaget for å hjelpe deg med å gå inn i uavbrutt søvn hver eneste natt.

Takket være minneskumet mister ikke denne puten formen! Du kan stole på at den gir timer etter timer med støtte – alt på et tidspunkt da forskere bedre enn noen gang forstår viktigheten av å få en god natts søvn.

Faktisk kan IKKE sove godt føre til en hel rekke helseproblemer, inkludert:

 • Tretthet på dagtid
 • Irritabilitet
 • Økt risiko for å være i en ulykke
 • Lavere sexlyst
 • Depresjon
 • For tidlig aldring av huden
 • Glemsomhet
 • Vektøkning
 • Pluss en økt risiko for lidelse: hjertesykdom, hjerteinfarkt, hjertesvikt, uregelmessig hjerterytme, høyt blodtrykk, hjerneslag og diabetes!

Sørg for at du får best mulig hvile med Memory Foam-puten fra ORTOREX!

Denne puten plasserer hodet i en naturlig sovestilling, har fordypninger som lar deg enkelt legge armen under puten og den støtter området på ryggen mellom skulderbladene.

Tenk deg å gå gjennom en dag med grenseløs energi i stedet for å føle deg utslitt … Tenk deg å ha et mye skarpere mentalt fokus på grunn av å være mer uthvilt … Tenk deg å kunne sovne så snart hodet ditt treffer denne komfortable puten …

Legg inn din bestilling nå…

Sørg for at du begynner å våkne med følelsen

Helt uthvilt og uthvilt!

(Og fri for nakkesmerter)

 

30 natt prøveversjon

Du har 30 netter til å bli forelsket i Ortorex-puten din. Ikke elsker det? Bare kontakt oss, så ordner vi hele refusjonen din.

Spørsmål til Ortorex Memory Foam Pute

 • Hva er Ortorex Memory Foam-puten laget av?

  Fyllet på puten er et viskoelastisk polyuretanskum, også kjent som minneskum.

 • Er minneskummateriale trygt?

  Ja, minneskum er trygt. EPA har erklært minneskum som ikke-giftig, og flere studier har vist at minneskum ikke forårsaker helseproblemer. I motsetning til mange andre materialer, er minneskum hypoallergent og fritt for veggedyr.

 • Bør jeg bruke et ekstra putevar over min Ortorex Memory Foam-pute?

  Det er ikke nødvendig. Men hvis du ønsker å tilpasse puten din med et annet putevar, er det helt opp til deg.

 • Hvordan vasker jeg min Ortorex Memory Foam-pute?

  Yttertrekket kan vaskes i maskin og tåler tørketrommel. Kjernen er kun spot clean. Legg den flatt til tørk etter vask.

 • Hvor lang tid tar frakten?

  Det tar vanligvis 1 virkedag å behandle bestillingen din og ca. 7 virkedager å ankomme destinasjonen.

 • * Vær oppmerksom på at leveranser påvirkes i enkelte land på grunn av koronaviruset. Vi behandler og sender ut bestillinger på ordinær måte, men ditt lokale postkontor kan oppleve små forsinkelser på grunn av situasjonen. Ikke bekymre deg, vi gir sporingsnummeret for hver bestilling.

  5.00
  10 Anmeldelser Skrive en omtale
  95%
  av respondentene vil anbefale dette til en venn

  Ratings Distribution

  Reviewed by 10 customers
  Skriv en omtale

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. A***a (bekreftet kjøper)

   Norge

   Denne puten er DREAM for alle som har kroniske nakkesmerter, liker å sove på en dominerende side eller har en tendens til å snu seg fra side til side gjennom natten.

  2. I**n (bekreftet kjøper)

   Norge

   puten er bra. Dessverre ble den levert etter en uke jeg bestilte den så jeg måtte kjøpe et annet alternativ for å redde meg fra alvorlige nakkespenninger. en annen pute fungerte ikke til slutt, så jeg holder meg til ortorex-pute – veldig nyttig

  3. Lisa (bekreftet kjøper)

   Norge

   Når jeg kjøpte denne puten, kom den innen 16 dager etter bestilling. Har brukt denne puten i en uke nå. Jeg sliter med veldig vondt i nakken. Så etter en uke med å sove på denne puten, våkner jeg fortsatt med smerte, men ikke på langt nær så mye smerte som jeg hadde med den gamle puten jeg brukte. Tror det tar litt tid før nakken din tilpasser seg denne puten. Jeg vil anbefale denne puten, den er behagelig, den har sporet i midten, så nakken din passer fint der og sidebitene å sove på hvis du sover på siden. Det er også en fin fast pute. Det luktet litt da det kom, men jeg har akkurat vasket putetrekket det kom inn. Jeg vil gi dette 4 stjerner og vil anbefale dette, og prisen er rimelig.

  4. C Garner (bekreftet kjøper)

   Norge

   Godt å prøve

  5. G***o (bekreftet kjøper)

   Norge

   Beste pute for å lindre nakkesmerter.

   null

  6. W***g (bekreftet kjøper)

   Norge

   Jeg tok med denne for å erstatte min gamle minneskumpute. Puten er den samme som en sengepute i standard størrelse, kommer med et deilig og mykt putetrekk. Den har ingen lukt, så jeg kan prøve den med en gang.

   null

  7. C*l (bekreftet kjøper)

   Norge

   Jeg er en sjåfør, og jeg har ofte vondt i nakken fordi jeg må kjøre lenge hver dag. Jeg kjøpte mange puter bare for å finne den rette for meg. Jeg er så glad jeg fant den! Denne puten har en smart design, i midten kan jeg slappe av i nakken når jeg legger meg ned, slik at jeg ikke våkner neste morgen og føler meg stiv i nakken!

   null

  8. X****a (bekreftet kjøper)

   Norge

   Den beste puten jeg har prøvd.

   null

  9. N*******f (bekreftet kjøper)

   Norge

   Jeg kjøpte tre av de lignende minneskumputene. Etter noen uker å sammenligne dette var min favoritt. Ikke mer nakkesmerter i det hele tatt. Jeg håpet at dette var min endepute.

   null

  10. M***a (bekreftet kjøper)

   Norge

   Halsen min føles mye løsere siden jeg begynte å sove med denne puten. Det er en minneskumpute av god kvalitet. Anbefaler på det sterkeste å prøve

   null