Trekkanordning over dørhalsen

350 kr590 kr

Tilbud!

Trekkanordning over dørhalsen

350 kr590 kr

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Strekk vekk smertefull nakke og nervøs spenning! Over Door Neck Traction Device tilbyr enkel, effektiv og rask fysisk behandling du kan utføre alene hjemme!

Traksjonsanordningen over dørhalsen er designet for å gi trekkraft til nakken din, bidra til å justere og stabilisere ryggvirvlene, og raskt lindre nakke- og ryggsmerter forårsaket av stive muskler og stress. Den har vist seg effektiv i behandlingen av en rekke tilstander, inkludert klemte eller sammenpressede nerver, svulmende eller hernierte skiver, cervikal spondylose, nervevev og mindre frakturer i cervikal ryggraden.

Denne trekkenheten er et allsidig, brukervennlig produkt, som lar deg nyte fordelene med fysioterapi i komforten av ditt eget hjem. Enheten gjør det enkelt å utføre fysioterapiøvelser hvor som helst med en dør, for eksempel hjemme, på kontoret eller til og med på reise.

Den er veldig enkel å betjene. Bare linje stroppene opp med hakkene og legg haken i hakestroppene. Trekkenheten gir en kraftig støtte for å lette trykket på musklene, og hjelper nakken og ryggraden til å restituere seg raskere. Nyt opplevelsen når trekkanordningen effektivt strekker ut nakken din for å frigjøre ubehagelig smerte, stress og spenninger, og etterlate deg smertefri.

✔️ SMERTELITTERING — Lindrer trykket på muskler, nervevev, nakke- og ryggradsdekompresjon og mindre brudd i cervikal ryggraden.

✔️ GOD BEHANDLING — Effektiv for fysioterapi, nakkesmerter, leddgikt, skivebuler, herniasjoner og mer.

✔️ BÆRBAR OG ERGONOMISK – Lett, justerbar for å passe på enhver dør. Praktisk for fysioterapiøvelser på steder som hjemme, på kontoret eller på reise.

✔️ LETT Å INSTALLERE OG BETJENING — Ingen verktøy nødvendig for montering, brukt over toppen av døren. Utstyrsdesign gjør det enkelt å betjene.

4.80
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. A***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Elsker det!

 2. A***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Anbefale!

 3. A***m (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fungerer fantastisk!

 4. A***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fantastisk enhet!

 5. N***K (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har skiveprolaps ved C6-7. Jeg gikk til to forskjellige fysioterapeuter. Ingenting av det hjalp mye og var en stor sløsing med forsikringsco-pay-penger. Denne tingen er UTROLIG og verdt hver krone! Jeg merket stor bedring etter 3-4 dager. Jeg bruker den tre ganger om dagen i 20 minutter hver. Det fungerer!

 6. D***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  Min kone hadde hatt problemer med nakken. Smertene hadde vart i et par måneder og begynte å bli svekkende. For prisen trodde jeg det ville være verdt et forsøk. Det var. Hun brukte det et par ganger om dagen i en uke eller så, for så å kutte ned til en gang om dagen i 3 eller 4 uker til. Suksess. Smertene er BORTE.

 7. V***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg bruker den hver dag. Min kiropraktor anbefalte det, og det fungerer utmerket.

 8. P***p (bekreftet kjøper)

  Norge

  Enkel å sette opp. Jeg synes det er veldig effektivt for nakke- og ryggsmerter.

 9. D***o (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har en nerve i klem i nakken og det hjelper å lindre smertene. Det fungerer enda bedre enn kiropraktoren.

 10. T***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  Eliminerte nakkesmerter umiddelbart og reddet meg fra å måtte opereres!