Rød Lysterapilampe

Opprinnelig pris var: 1,510 kr.Nåværende pris er: 790 kr.

Tilbud!

Rød Lysterapilampe

Opprinnelig pris var: 1,510 kr.Nåværende pris er: 790 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Helbred fra innsiden og returner kroppsbalansen i komforten av ditt eget hjem!

Ortorex rødt lyslampe gir en regenererende og helbredende effekt på cellene i kroppen din. Dette lindrer igjen spasmer, smerter og tretthet ved å øke oksygeneringen i kroppen. I tillegg forbedrer det hudens utseende. Denne behandlingen styrker også immunforsvaret og forbedrer søvnkvaliteten.

Smertelindring
Ved å forbedre blodstrømmen reduserer lampen muskelsmerter, hevelser og betennelser. Det fremskynder helingsprosessen for å oppnå restitusjon raskere.
Hudforyngelse
Ortorex-lampen fremmer veksten av kollagen. Den minimerer rynker, arr, rødhet og akne. Dessuten gjør det huden mer elastisk og reduserer ujevn tone og mørke flekker.
Energiøkning
Lampen vår styrker mitokondriene. Hvis du gjør det, øker det energinivået og forbedrer velvære. Dette fremmer også avslapning og bidrar til å sove bedre.
Helkroppsdekning

Lampen vår har 225 lysdioder for å forbedre helsen til hele organismen.

Flere posisjoner

Lampen vår kan henges horisontalt, vertikalt eller plasseres uavhengig.

Enkel å bruke

Bare plugg den inn, ta på deg vernebrillene og sett deg i en avstand på 0-78 tommer (0-2 m) i 2-15 minutter.

Flere grunner til å elske lampen vår
Trygg
Smertefri
Lett
Bærbar
Energisparing
Bred Dekning
Spesifikasjoner
Dimensjoner:
12.2x12.2x1.3 inch (31 x 31 x 3.3 cm)
Bølgelengde:
Rød:
660 nm
Infrarød:
850 nm
Vekt:
2.43 ibs (1.1 kg)
Antall LED:
225
4.81
16 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. B***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er en veldig god investering. Det har vært en betydelig forbedring i huden min. Jeg bruker den nesten daglig, vanligvis 20 til 30 minutter om dagen. Jeg sovnet med den på og hadde ingen bivirkninger. Fin enhet.

 2. A***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Vi har brukt det som en del av vår hudvedlikeholdsrutine og for ømme muskler! Fungerer fantastisk! Takk skal du ha!!

 3. L***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg fikk denne i gave til mannen min. Han elsker det virkelig, og det ser ut til å gjøre hans sesongmessige depresjon mindre.

 4. K**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har brukt dette i omtrent 2 måneder nå (to ganger om dagen, 15 min sittinger, ansikt og nakke). Jeg har lagt merke til at huden min er mye glattere og mykere. Det tar tid å se resultater, men det virker

 5. A*****y H***t (bekreftet kjøper)

  Norge

  WOW! Denne tingen er MAGISK! Jeg føler meg 5 år yngre. Jeg har mistet noen centimeter rundt midjen/magen. Alle må prøve det!

 6. D*****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Å bruke denne infrarøde lampen føles som å få sollys uten å gå ut. Jeg kjenner noe smertelindring på skuldrene, men jeg bruker det mest til ansiktet mitt. Jeg føler virkelig at noen av akneflekkene mine blekner!

 7. A*****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Absolutt elsker rødlysterapien! Dette produktet har alt jeg ønsket meg. Størrelsen og kraften til det røde LED-lyset er perfekt. Jeg kan virkelig føle huden min, muskelvevet og andre deler av kroppen min helbrede. Huden min ser også strammere og fastere ut! Fantastisk terapi!

 8. C****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Flott produkt! Det hjelper på allergiene mine og skuldersmerter. Jeg begynte å se resultatene etter 2 ukers bruk av lampen. Jeg anbefaler det på det sterkeste.

 9. L**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne enheten har bidratt til å lindre beinsmerter i beinet og senke betennelsen. Det er veldig lyst og gir en veldig mild varme. Den er lett og lett å flytte rundt på. Den er perfekt for å målrette mot et bestemt område av kroppen. Vil anbefale.

 10. K***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg ble positivt overrasket over dette lyset. Jeg hørte om røde lys og bestemte meg for å prøve denne lampen. Første gang jeg brukte det, følte jeg meg merkbart mer avslappet og fikk bedre søvn. Jeg har mindre spenninger og smerter i musklene, og jeg føler at det har forbedret huden min, slik at den ser jevnere ut! Jeg kommer til å fortsette å bruke den for å se flere resultater! Takk skal du ha!!