Bærbar ultrasonisk forstøver for innånding

507 kr

Tilbud!

Bærbar ultrasonisk forstøver for innånding

507 kr

Beskrivelse

Behandle lungene dine med luften de fortjener!

Portable Ultrasonic Nebulizer for Inhalation

Den bærbare ultralydsforstøveren ORTOREX™ gir inhalasjonsterapi for forkjølelse, influensa, hoste, bronkitt, astma og andre pusteplager. En fin tåke av forstøveren trenger dypt inn i bihulene, nesen og halsen for umiddelbar lindring. I tillegg har den patentert ultrasonisk mesh-teknologi som hjelper til å redusere alle slags pusteproblemer effektivt.

Portable Ultrasonic Nebulizer for Inhalation

Etter at koppen er væskefylt, trykker du på operasjonsknappen for at forstøveren skal slå seg på, og den vil umiddelbart produsere en kjølig tåke med en partikkelstørrelse på 1-5μm. Det hjelper raskere absorpsjon for å lette luftveisubehag. Dessuten er det 2 kule tåkedampalternativer for å gi deg ønsket komfortnivå og avlastning. Når væsken renner ut, vil enheten slå seg av automatisk.

Vår forstøver er laget av langvarige materialer og medisinsk kvalitet. Enheten er kompakt og lett. Den er enkel å bære og bruke hjemme, på kontoret, på ferie og til og med på farten. Den kommer med fleksible strømalternativer, enten batteri eller USB-strømadapter, så den er enkel og trygg å betjene for barn og eldre. Avhengig av situasjonen kan du bruke enheten med en ansiktsmaske eller et munnstykke.

ORTOREX™ bærbar ultralydsforstøver kommer med en maske for voksne, barn og et munnstykke, noe som gjør den til et utmerket alternativ for hele familien. Enheten er perfekt for daglig inhalasjonsterapi for mennesker i alle aldre, spesielt for barn og eldre.

Merk: Ikke bruk produktet sammen med destillert vann.Det anbefales å bruke forstøveren med vann fra springen eller saltvann.Hvis det flytende legemidlet ikke har natriumelementer, kan du legge til litt saltvann.

HOVEDFORDELER:

✔️ BEHANDLER PUSTEPROBLEMER — Nebulisatormedisiner brukes mot ulike pusteproblemer som astma, KOLS og til og med for å hjelpe til med å gjenopprette pustefunksjonen etter sykdommer som influensa.

✔️ LYDSØY – Støyen er lavere enn 25dB mens du arbeider.

✔️ LETT Å BRUKE – Bare trykk på enkeltoperasjonsknappen for å starte forstøveren.

✔️ BÄRBAR – Den er håndholdt, så du kan ta den med deg hvor som helst og bruke den når du vil.

✔️ LAVT STRØMFORBRUK – Fungerer enten med 2 AA-batterier eller med en USB-ledning.

 

Pakken inkluderer:

 • 1 x forstøver
 • 2x masker (barn, voksen)
 • 1x Munnstykke
 • 1x Tilkoblingshode
5.00
14 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 14 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. P*****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er en flott liten forstøver. Jeg brukte det i dag for første gang, og det fungerer bra. Tåken er mye finere enn det du får med de større nebbene. Og det går veldig fort også. Jeg elsker portabiliteten. Alt i alt, flott kjøp!

 2. I****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne bærbare forstøveren er veldig kompakt og den perfekte størrelsen for reiser. Fungerer utmerket og verdt hver eneste krone. Kvaliteten er flott. Ville kjøpe igjen.

 3. M*****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Sønnen min utviklet forferdelig bihulestopp og hoste. Å bruke denne forstøveren har hjulpet ham til å endelig komme over den dype hosten og overflødig nesetetthet! Det fungerer virkelig. Jeg anbefaler på det sterkeste.

 4. K****n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne bærbare forstøveren er praktisk talt lydløs, gir ut en veldig fin tåke og er definitivt verdt pengene! Absolutt elsker denne maskinen. Jeg kan kjøpe et par til for å holde meg rundt i tilfelle. Anbefaler det til alle med pusteproblemer!!

 5. C*******e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det fungerer veldig bra. Jeg liker batterialternativet, så jeg kan ta det med meg hvor som helst. Jeg må fortelle at det har forbedret dyspnéen min betraktelig. Anbefaler dette produktet til alle, spesielt i tiden med koronaviruspandemien.

 6. A****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har astma, og denne forstøveren hjalp meg å gå inn i fuktige temperaturer da jeg var på ferie. Lett, bærbar og veldig nyttig enhet. Flott kjøp

 7. A***k (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne enheten er utmerket! Den fukter og fungerer godt ved kortpustethet. Det er så stille og kraften er ganske bra. Alt i alt er jeg fornøyd med kjøpet!

 8. M***i (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker denne miniforstøveren!! Med denne lille tingen kan jeg endelig få kontroll på astmaanfallene mine!! I tillegg er den superenkel å bruke! Takk Ortorex! Fortsett å ha det bra!

 9. A***l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne forstøveren er lett og super stillegående. Det hjelper å lindre hosten når jeg blir forkjølet. Det er veldig nyttig at jeg kan koble den til med en USB-kabel. Veldig enkel å bruke

 10. M***i (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er så fornøyd med produktet og butikken er flott!! Jeg mottok den innen en uke! Absolutt anbefale!!