Bærbar Ultrasonisk Forstøver for Innånding

Opprinnelig pris var: 800 kr.Nåværende pris er: 400 kr.

Tilbud!

Bærbar Ultrasonisk Forstøver for Innånding

Opprinnelig pris var: 800 kr.Nåværende pris er: 400 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Ta kontroll over velvære i dag

Den bærbare Ortorex-nebulisatoren lindrer symptomer på forkjølelse, influensa, hoste, bronkitt og astma. Den avanserte teknologien gjør at medisinen kan nå dypt inn i de øvre luftveiene. Vår enhet har to inhalasjonsalternativer for komfortabel bruk - en maske og et munnstykke.

Enkel å bruke
Å ta vare på helsen din med vår forstøvermaskin er en lek. Hell først den farmasøytiske væsken i koppen. Ta så på en maske eller munnstykke. Og til slutt, klikk på knappen for å starte prosedyren.
Forbedret respirasjon
Den delikate dampen fra Ortorex-inhalatoren går inn i nesen og halsen mens du puster. Det stimulerer medisiner eller saltvann til å absorberes raskt i slimhinnene. Dette lindrer betente luftveier og letter pusteproblemer.
Støyfri
Ortorex-enheten er like stille som raslende løv. Det muliggjør effektiv behandling uten å forårsake forstyrrelser.
Automatisk avstenging

Inhalatoren vår slår seg av når væske renner ut. Denne funksjonen sparer batterilevetid og garanterer sikker bruk, og forhindrer overoppheting.

Bærbar

Med en kompakt og håndholdt design er Ortorex-nebulisatoren enkel å bære. Dette sikrer tilgang til pusteterapi når det er nødvendig.

Enkel å lade

Strøm enheten vår med enten 2 AA-batterier eller en USB-ledning.

Flere grunner til å elske vår bærbare forstøvermaskin
Lang Batterilevetid
Snorking Lindring
Slitesterk Konstruksjon
Trygg For Barn
Ikke-Allergisk
Vaskbar
4.75
16 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. T***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte denne forstøveren til datteren min for å hjelpe henne under kovid. Hun følte at det hjalp. Jeg anbefaler den absolutt til alle for å komme seg raskere. Hold deg trygg! Flott kjøp.

 2. D******y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette produktet er den beste oppfinnelsen jeg noensinne har kjøpt! WOW! Fantastiske resultater for pusten min. Alt om det er flott! Praktisk, enkel, effektiv, liten, bærbar, lydløs!

 3. Y****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Så jeg har brukt den et par ganger, og pustekapasiteten min har virkelig blitt bedre. Den fungerer virkelig! Jeg forventet ikke så gode resultater fra en så liten ting!

 4. E*****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg lette etter noe som ikke lager mye støy. Denne forstøveren er helt perfekt! Den er stillegående og enkel å bruke. Datteren min elsker å bruke den, og den hjelper henne mye. Anbefales absolutt!!!

 5. P*****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er en flott liten forstøver. Jeg brukte den i dag for første gang, og den fungerer bra. Tåken er mye finere enn det du får med de større forstøverne. Og det går veldig fort også. Jeg elsker bærbarheten. Alt i alt et godt kjøp!

 6. I****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne bærbare forstøveren er veldig kompakt og i perfekt størrelse for reiser. Fungerer utmerket og er verdt hver eneste krone. Kvaliteten er fantastisk. Ville kjøpt den igjen.

 7. M*****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Sønnen min utviklet forferdelig bihulebelastning og hoste. Bruk av denne forstøveren har hjulpet ham med å endelig komme over den dype hosten og den kraftige nesetettheten! Den fungerer virkelig. Jeg anbefaler den absolutt.

 8. K****n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne bærbare forstøveren er nesten lydløs, avgir en veldig fin tåke og er definitivt verdt pengene! Jeg elsker denne maskinen. Jeg kjøper kanskje et par til for sikkerhets skyld. Anbefaler den på det sterkeste til alle med pusteproblemer!!!

 9. C*******e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Den fungerer veldig bra. Jeg liker batterialternativet slik at jeg kan ta den med meg hvor som helst. Jeg må si at det har forbedret dyspnøen min sterkt. Anbefaler dette produktet til alle, spesielt i tiden med koronaviruspandemi.

 10. A****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har astma, og denne forstøveren hjalp meg med å gå inn i fuktige temperaturer da jeg var på ferie. Lett, bærbar og veldig nyttig enhet. Et godt kjøp