Dekompresjon av ryggradsstøttebelte for ryggraden

869.98 kr

Tilbud!

Dekompresjon av ryggradsstøttebelte for ryggraden

869.98 kr

Beskrivelse

Er du lei av ryggsmerter mens du sitter, går, kjører bil eller driver med sport? Få sårt tiltrengt lindring med dette innovative dekompresjonsstøttebeltet for korsryggen!

Lumbalstøttebeltet for dekompresjon gir klinisk trekkraft og dekompresjonsterapi. Den løfter korsryggen og laster av vekten fra korsryggen slik at musklene slapper av. Støttebeltet utvider seg vertikalt og gjennom trekkraft, reduserer belastningen rundt leddbåndet, og gir god hvile for den skadede lumbale fibrøse ringen. Dette helsevesenet bruker luftkompresjon for å redusere trykket på en nerve som er i klem i ryggen, gi ryggstøtte, lumbal trekkraft og ryggradsstøtte for lindring av korsryggssmerter. Beltet er spesielt brukt for profylakse og adjuvant terapi mot lumbale ryggvirvler, degenerative skiver, skoliose og spondylolistese, kroniske og akutte ryggsmerter.

Dekompresjonsbeltet er laget av bomull og ekspanderende gummi av høy kvalitet. Den blåses opp med luft og inkluderer en håndpumpe for å justere lufttrykket manuelt. Så lenge luften i luftsøylen ikke slippes ut, kan den støttes kontinuerlig i lang tid for å dekke behovene til ulike grader av ubehag i korsryggen. Varen følger med et forlengelsesbelte som kan brukes etter individuelle behov og kan støtte midjestørrelsen opp til 49 tommer.

Korsryggbeltet er egnet for alle med vonde ryggsmerter fra håndtering av barn, eldreomsorg, langkjøring og mer. Det er flott for folk som lider av korsryggsmerter, isjiasnervesmerter, leddgikt eller bløtvevsskader. Beltet bør brukes under fysiske aktiviteter, eller når hviler og slapper av. Vi anbefaler å bruke den når du går, sitter, ligger, hager, jobber eller kjører.

✔️ SMERTELITTERING — Lindrer spenninger og stivhet i korsryggen, samt smerter relatert til svulmende eller hernierte skiver, degenerative skiver, skoliose og relaterte hoftesmerter.

✔️ GOD HOLDNING — Støtter og stabiliserer ryggraden og musklene, hindrer deg i å lene deg og korrigerer holdningen din.

✔️ DEKOMPRESSJONSTERAPI — Reduserer belastningen rundt leddbåndene slik at skadede lumbale muskler kan få full hvile.

✔️ LETT Å BRUKE OG BÆRBAR — Blåses opp med luft og den er veldig lett og lett å bære, slik at du kan nyte den når som helst hvor som helst.

✔️ MATERIALE AV HØY KVALITET OG PASSER FOR ALLE — Laget med myk bomull og PU/TPU, beltet passer for 29-49 tommer midje.

4.80
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. D***E (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig bra belte, takk

 2. K***d (bekreftet kjøper)

  Norge

  Godt produkt. Takk.

 3. G***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Super! veldig nyttig belte for ryggsmerter. Takk skal du ha!

 4. J***o (bekreftet kjøper)

  Norge

  Utmerket produkt, det hjelper mye mot ryggsmerter

 5. V***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  Beltet utvider seg og støtter ryggen min som forventet. Kvaliteten er god og komfortabel. Jeg har mottatt lindring fra korsryggsmertene etter å ha brukt dette produktet. Takk skal du ha!

 6. A***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte denne fordi jeg har hatt et korsryggproblem, det gir meg umiddelbar lindring fra ryggsmerter etter at jeg tok den på og pumpet den opp. Med den kan jeg bruke den på en lang kjøretur og jeg tror den reddet meg fra mye smerte. Jeg vil holde meg til å bruke den, en korsryggssmerter har virkelig gjort meg opprørt i årevis. Takk så mye.

 7. I***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette dekompresjonsbeltet fungerer perfekt på meg. Jeg må kjøre hver helg i 5 timer, noe som er så slitsomt. Da jeg tok på meg dette beltet mens jeg kjørte, kjente jeg mindre press på ryggen, og smertene ble lettet. Anbefales til de som trenger å kjøre veldig ofte.

 8. T***t (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette ryggbeltet er fantastisk. Den brukte et behagelig materiale og er svært effektiv mot ryggsmerter. Jeg anbefaler dette på det sterkeste.

 9. J***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg hadde daglig vondt i korsryggen så lenge. Etter å ha brukt denne tannreguleringen i et par uker har jeg ikke lenger smerter. Vanskelig å tro at dette fungerer fantastisk. Jeg er en fornøyd kunde.

 10. T***F (bekreftet kjøper)

  Norge

  Tok smertene mine bort. Anbefaler sterkt!