Håndleddsbånd Støtte

230 kr

Tilbud!

Håndleddsbånd Støtte

230 kr

Beskrivelse

Kjemp mot smerten og finn trøst!

Ortorex håndleddsstøtte beskytter og stabiliserer håndleddet. Det gir komfortabel kompresjon til det skadde eller såre området. Det beste av alt er at det hjelper til med å frigjøre håndleddssmerter og fremskynde helingsprosessen.

EKSTRA STØTTE
Armbåndet vårt støtter de svake og hovne leddene. Det styrker musklene, reduserer nummenhet, sårhet og tretthet.
RASK GJENOPPRETTING
Vår støtte forhindrer at håndleddet bøyer seg. Denne stabiliseringen bidrar til å oppnå raskere tilheling og forhindrer belastninger.
SMERTELITTERING
Ortorex båndet holder håndleddet i en nøytral smertefri stilling. Den frigjør effektivt senebetennelse, karpaltunnel, leddgiktsmerter og forstuinger.
360° beskyttelse

Båndet vårt gir støtte og beskyttelse rundt hele håndleddet.

Enkel å bruke

Tommelløkken gjør omslaget enkelt å ta på og av.

Pustende materiale

Vår håndleddsstøtte tillater luftsirkulasjon.

Flere grunner til å elske bandet vårt
Justerbar
Lett
Slank
Bærbar
Sklisikkert
Ikke-begrensende
4.59
17 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 17 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. E***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker alt med denne håndleddsbøylen! Det hindrer meg i å bøye håndleddene, men dekker likevel ikke mer område enn nødvendig. Borrelåsen er sterk. Jeg kan også sove i dem, noe som er til stor hjelp. Jeg er veldig imponert over disse seler og vil kjøpe dem igjen!

 2. C****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har bare brukt denne tannreguleringen om natten i to ganger. Men jeg kan definitivt si at det fungerer siden fingrene mine ikke har hatt så mye nummenhet og prikking når jeg våkner om morgenen. Verdt pengene!!

 3. R**h (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne håndleddsstøtten hjelper håndleddet mitt til å være smertefritt mens jeg gjør de daglige tingene i huset, og jeg kan til og med gjøre ting jeg ikke har gjort på en stund på grunn av smertene. Nå bruker jeg den bare når jeg vet at jeg må løfte noe eller flytte rundt på ting. Veldig hjelpsom.

 4. L****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette båndet gir moderat støtte med god fleksibilitet. Komfortabel nok til å ha på seg under søvn. Vil anbefale

 5. I***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne er veldig enkel å ta på og av. Ingen ubehag under bruk. Og det gjør det mye enklere å holde tritt med å skrive.

 6. S*****t (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg våknet de fleste morgener med fryktelige smerter og en brennende følelse i hendene. Jeg ble nylig diagnostisert med karpaltunnel og leddgikt. På jakt etter en løsning, så jeg denne håndleddsbøylen og bestilte den. Jeg våkner ikke lenger av denne intense smerten. Dette har vært så fantastisk å endelig være smertefri. Jeg anbefaler denne bøylen på det sterkeste.

 7. N******e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Anbefaler dette bandet på det sterkeste for alle med håndleddsproblemer. En av vennene mine anbefalte dette til meg, og etter å ha brukt dette har jeg mye lindring fra skriftsmerter under daglige aktiviteter. Absolutt et must-kjøp hvis du har problemer med håndleddet. Kvaliteten er veldig god og vil garantert vare lenge.

 8. P***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Bøylen bidro til å holde hånden min på plass og jeg klarte å unngå smerter ved bruk. På grunn av designet følte jeg at jeg hadde mer bevegelse enn andre seler som dekker hele hånden. Jeg elsker dette bandet. Tusen takk.

 9. S***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker dette produktet. Jeg har hatt så mye smerte, og jeg kan føle lettelse umiddelbart etter at jeg har tatt den på meg. Jeg er i stand til å fortsette med daglige aktiviteter, arbeid og gjøremål med full mobilitet og uten smerter og ubehag.

 10. T***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette armbåndet er enkelt å ta på og gir god støtte etter operasjonen. Den tillater fri bevegelse av fingrene, men holder håndleddet stivt og gir beskyttelse for det kirurgiske området. Det er et utmerket produkt.