Smarte Nakkepukkel Holdningskorrektor

Opprinnelig pris var: 750 kr.Nåværende pris er: 375 kr.

Tilbud!

Smarte Nakkepukkel Holdningskorrektor

Opprinnelig pris var: 750 kr.Nåværende pris er: 375 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Juster holdningen din og si farvel til kroniske ryggsmerter!

Ortorex holdningskorrektor er innovativt designet for å redde deg fra den buede og vonde ryggen. Det endrer kroppsposisjonen din, fjerner trykket på brystkassen og fremmer blodsirkulasjonen, god fordøyelse og lett pust. Enheten vår bidrar til å innføre vanen med å holde en sunn holdning, og vil ikke forårsake irritasjon eller gnagsår på huden din, siden den er laget av silikon av matkvalitet.

Smerteforebygging
Dårlig holdning kan forårsake hodepine, spinal dysfunksjoner, muskeltretthet og ryggsmerter. Ved å holde riktig ryggjustering bidrar enheten vår til å øke energinivået og velvære, og reduserer risikoen for forholdene nevnt ovenfor betydelig.
Selvbildeøkning
Enheten vår oppmuntrer deg til å sitte oppreist og våken, og øker selvtilliten og selvtilliten din. En god holdning skaper hormoner i hjernen som gjør at du føler deg mer selvsikker. I tillegg gjør en chin-up og bryst-ut stilling at du ser og føler deg trygg på et psykologisk nivå.
Forbedring av holdning
Ortorex-korrektoren bruker en innebygd brikke og funksjon for bevegelsesgjenkjenning som skanner holdningen din. Når du bøyer deg, vibrerer den, noe som indikerer at du må lede kroppen tilbake til riktig posisjon. På sin side lærer muskelminnet å opprettholde god holdning selv når du ikke har på deg enheten.
Intelligent kontroll

Ortorex stillingskorrektor viser avviksvinkelen for sanntidsovervåking.

Enkel å bruke

Bare lad enheten vår, legg den på skuldrene og slå den på med et knappetrykk for å starte korrigeringen.

Ergonomisk kontur

Enheten vår er elastisk, noe som gjør den lett justerbar på nakken og skuldrene.

Flere grunner til å elske enheten vår
Lettvekt
Bærbar
Fleksibel
Hudvennlig
Spesifikasjoner
Dimensjoner:
7.28x5.7x0.78 inch (18.5x14.5x2 cm)
Vekt:
0.19 lbs (90 g)
Vurdert inngang:
5V/1A
Nominell effekt:
0.4 W
Batterikapasitet:
200 mAh
Strømforsyning:
USB
4.70
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. A****n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Vi fikk dette til datteren vår siden vi har blitt lei av å minne henne på å sitte rett. Den er liten og kompakt, vanskelig å legge merke til når hun har den på seg. Jeg kan ikke si at hun liker ideen om en slik påminnelse, men vi la merke til en betydelig forskjell i sittestillingen hennes.

 2. F****r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er lærer og har en fryktelig holdning etter å ha blitt bøyd over den bærbare datamaskinen min. Jeg var spent på å prøve denne tingen, og den gjør en god jobb. Jeg la merke til at jeg var mye mer bevisst på holdningen min like etter en bruk. Flott enhet.

 3. L***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette har hjulpet meg til å bli mer bevisst på holdningen min. Ganske enkel å bruke. Jeg kan allerede se at holdningen min forbedres mens jeg jobber. Spennende å se hvordan det går på lang sikt. Takk.

 4. D****n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg var bekymret for at denne tingen plaget nakken min, men jeg merker nesten ikke at den er der. Veldig lett og praktisk. Kunne ikke vært mer fornøyd med kjøpet!

 5. B**t (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte denne enheten til min kone som jobber hjemmefra og sitter foran datamaskinen hele dagen, og hun elsket den! Enheten er lett og fungerer virkelig. Hun bruker det noen ganger i uken, og det er en fin måte for oss begge å være mer oppmerksomme på holdningen vår.

 6. C******e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har alltid slitt med god holdning og prøvd så mange brace posture correctors, men de var så ubehagelige. Denne er så enkel å ha på seg og så enkel å bruke. Det er nesten umerkelig! Det fungerer som magi, og jeg har ingen klager på det!

 7. S***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fungerer fint. Jeg har aldri hatt problemer med at posture corrector har falt av eller glir. Ganske behagelig å ha på. Ville kjøpe igjen.

 8. T***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne enheten er pen og enkel å bruke. Det surrer mye, men jeg tror det er fordi jeg må tulle mye. Flott påminnelse.

 9. T***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne smarte holdningskorrigereren kan overvåke ryggraden vår. Hvis vi bøyer oss, vil den vibrere for å minne oss på å stå rett. Den viser også nakkevinkelen på den lille skjermen. Så langt så bra. Vil anbefale

 10. L***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne enheten er veldig bra, den kan forbedre holdningen vår på bare 2 uker og få oss til å se sunnere og mer elegante ut. Etter disse få dagene med bruk, er smerter i nakken og ryggraden min redusert. Denne enheten er veldig nyttig for å opprettholde helsen min. Den er også liten, noe som gjør det lett for meg å bære den overalt. Elsker det.