Leggkompresjonsermer

160 kr

Tilbud!

Leggkompresjonsermer

160 kr

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Opplev gradert kompresjon for å lindre bensmerter!

Ortorex kalveermer gir konsistent og målrettet trykk. Dette bidrar til å redusere tretthet og muskelsår. I tillegg gjør legghylsen vår at skaderestitusjonen går raskere og enklere.

Smertelindring
Ermene våre holder på kroppsvarmen for å varme opp ledd og muskler og øke blodsirkulasjonen. Dette reduserer akutte og kroniske smerter fra leddgikt, forstuinger, leggbetennelse og kramper. I tillegg reduserer de åreknuter og hevelse.
Skadeforebygging
Leggstøtten vår reduserer muskelvibrasjoner ved bakkekontakt. Dette gir stabilitet til muskelen for å forhindre mulig mikrotraume.
Rask restitusjon
Ved å forbedre blodstrømmen hjelper Ortorex kalveermer til å fjerne blodlaktat forårsaket av nedsatt oksygentilførsel. Som et resultat eliminerer det ubehag og fremmer rask restitusjon etter skade eller operasjon.
Sklisikkert bånd

Det elastiske båndet forhindrer at hylsen vipper opp eller glir nedover benet.

360° støtte

Våre ermer gir muskelbeskyttelse på høyt nivå over hele leggene.

Ergonomisk passform

Elastisiteten til leggermene våre gjør dem egnet for alle størrelser.

Flere grunner til å elske ermet vårt
Fukttransporterende
Lett
Vaskbar
Ikke-begrensende
Tynn
Pustende
4.75
16 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. C***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Kjøpte disse til min eldre far for hans daglige turer. De fungerer utmerket, passer som forventet og er lettere for ham å ta på seg enn en kompresjonssokk.

 2. K**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette produktet er veldig behagelig, jeg liker det faktum at det går fra kne til ankel bare slik at jeg fortsatt kan bruke sandaler. Veldig nyttig for blodstrømproblemet i leggen.

 3. N*****s (bekreftet kjøper)

  Norge

  På en nylig tur til revmatologen ble det oppdaget betennelse i underbeina og disse ble anbefalt. Disse er flotte og jeg anbefaler dem på det varmeste.

 4. R**k (bekreftet kjøper)

  Norge

  Sønnen min har dårlige leggspalter, han brukte ermene under sine siste basketballkamper og sa at de gjorde en masse forskjell for ham. Veldig imponert over produktet og kan anbefales på det varmeste.

 5. F***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Disse kompresjons-kalvsokkene er perfekte. Jeg har hevelser i bena og disse er fantastiske. De passer perfekt. Føttene og bena mine føles energiske når jeg bruker dem.

 6. S***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har potter og må bruke kompresjonssokker, men jeg liker ikke sokker fordi føttene mine blir så varme i dem. Jeg bestemte meg for å prøve disse ermene og de er veldig gode og holder formen/kompresjonsnivået.

 7. L***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Enkel på og av! Utrolig passform, ikke for stram og ikke for løs. De beste kalveermene du finner

 8. M**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker disse kompresjonshylsene. De har hjulpet beina mine enormt. Jeg bruker dem daglig på grunn av åreknuter på bena. Jeg kjenner en forskjell umiddelbart etter at jeg har tatt dem på. Jeg vil anbefale dem

 9. A***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg tok med disse leggkompresjonshylsene for hevelse. Og de gjør jobben for meg i alle mine ukentlige aktiviteter!!

 10. H**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Disse ermene er en game-changer for meg. Jeg har nevropati fra medisiner og hevelse i underben og ankel på grunn av en lembergingsoperasjon. Jeg brukte kompresjonssokker som hjalp på hevelsen, men forverret nevropatien. Jeg bestemte meg for å prøve noe annet og bestilte disse. De viste seg å være de beste kalveermene jeg noen gang har prøvd! Fungerer perfekt for meg.