Ankelstøtte

Opprinnelig pris var: 248 kr.Nåværende pris er: 165 kr.

Tilbud!

Ankelstøtte

Opprinnelig pris var: 248 kr.Nåværende pris er: 165 kr.

Sørg for å sjekke størrelsen i vårStørrelsesoversikt
Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Hjelp dine svekkede ankler!

Ortorex ankelstøtte opprettholder leddstabilitet for å forhindre vridning i siden. Det gir også målrettet mild kompresjon. Som et resultat hjelper vår ankelstøtte med å lindre smerte og akselerere restitusjon fra skade eller operasjon.

Smertelindring
Vår ankelstøtte holder kroppsvarmen for å varme leddet og øker blodsirkulasjonen. Dette reduserer smerte forårsaket av leddgikt, forstuinger, hevelse, akillessenebetennelse eller andre sykdommer.
Rask restitusjon
Ved å holde ankelleddet på plass og opprettholde stabiliteten, reduserer Ortorex-støtten spenningen på den. Det gjør det lettere for musklene å bygge seg opp ettersom de er mindre stresset. Som et resultat letter denne støtten oppnåelse av jevnere rehabilitering.
Skadeforebygging
Bruk av ankelstøtten sikrer en tettsittende passform og forhindrer leddforskyvninger. Dette bidrar igjen til å unngå mulige mikrotraumer.
360° støtte

Vår støtte gir allsidig beskyttelse til ankelmusklene og leddene.

Passer til alle slags fottøy

De åpne tærne og hælene gjør det enkelt for støtten å passe til alle sko.

Sklisikkert bånd

Det elastiske båndet hindrer støtten i å skli nedover benet.

Flere grunner til å elske vår støtte
Pustende
Vaskbar
Ikke-begrensende
Hudvennlig
Fukttransporterende
Tynn
Størrelsesguide
supporteuukus
s/m33-371-43-6
l/xl38-425-87-10
2xl/3xl43-469-1111-13
4.73
15 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. A****s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er så glad for at jeg fant ankelstøtten som faktisk passer meg. Hjelper med å holde hevelser nede og fotsmerter til et minimum slik at jeg kan sove. Flott.

 2. T*m (bekreftet kjøper)

  Norge

  Et fint, skånsomt og fast klem på de smertefulle områdene på foten min, og gir nydelig støtte der jeg trenger det. Jeg bruker disse seler hele dagen og de forårsaker ikke ubehag 👍👍👍

 3. S****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har hatt alvorlig plantar fasciitt kombinert med akillessenebetennelse i mange måneder nå. Jeg har brukt disse ermene i omtrent en uke, og de føles veldig bra på. Jeg har en jobb som krever at jeg er på beina hele dagen og jeg går fem-seks mil på jobb hver dag også. Så de stakkars føttene mine sliter mye og har vondt nesten hele tiden. I går, for første gang siden jeg utviklet fasciitt, ​​innså jeg på slutten av dagen at jeg faktisk ikke hadde noen smerter. Vil anbefale.

 4. K***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg vil anbefale disse for alle som lider av fotproblemer. Jeg har nevropati, og disse fungerer veldig bra for meg.

 5. P**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Sammenlignet med alle de andre ankelstøttene jeg har kjøpt, er denne perfekt. Akkurat riktig kompresjon, god støtte som ikke er for stiv eller løs, og pustende. Den holder seg også veldig godt på plass og ruller ikke opp eller krøller seg rundt kantene slik mange andre gjør. 100% fornøyd.

 6. A**n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Disse støttene fungerer! God passform med akkurat nok elastisitet til å passe enhver fot eller ankel. Kan enkelt håndvaskes og lufttørkes.

 7. B*****m (bekreftet kjøper)

  Norge

  Herregud, dette er fantastisk! Stoffet er strekkbart. Nå hovner ikke resten av beinet og gjør vondt fordi det er for stramt! Anbefaler sterkt!

 8. H***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg forstuet innsiden av ankelen, og legen sa at det vil ta 3-6 måneder å helbrede, men jeg må bruke en bøyle. Jeg prøvde flere, men alle passet ikke riktig. Uten noen bøyle var smerten forferdelig. Jeg byttet til denne, og den er ikke bare behagelig, men jeg kan kjenne ankelen min helbrede!! Denne støtten redder meg virkelig!!!

 9. L***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg blir frisk etter isjias. Jeg kunne ikke løpt uten disse ankelermene! Jeg tror de også vil bidra til å beskytte meg mot senere skader på anklene. Tusen takk!

 10. R***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fint hold og støtte, men ubehagelig etter en lang dag med detaljhandel på føttene mine. Bunnen av foten min gnis mot den hele dagen.