Justerbar Knebeskytter

280 kr285 kr

Tilbud!

Justerbar Knebeskytter

280 kr285 kr

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Støtt og beskytt patellaen din!

Ortorex-puten stabiliserer knemusklene og leddene. Ved å gi terapeutisk kompresjon øker det blodsirkulasjonen, noe som øker næringsutvekslingen. Dette hjelper ikke bare med å bli kvitt smerten, men beskytter også kneskålen.

Smertelindring
Vår beskytter gir trykk for å støtte patellasenen. Dette lindrer akutte og kroniske smerter fra leddgikt, senebetennelse, forstuinger og belastninger.
Skadeforebygging
Ortorex knepute fordeler belastningen fra kneleddene til lårene og lindrer sjokket ved landing. Ved å gjøre det hjelper det til å forhindre utilsiktet skade på patella.
Rask restitusjon
Vår knebeskytter lindrer spenningen på kneskålen og holder den på plass. Det fremmer utvinning fra kneskader eller operasjoner.
Pustende stoff

Det hullgjennomtrengelige materialet lar luftsirkulasjon transportere bort svette.

360° støtte

Ortorex-puten gir allsidig beskyttelse til knemuskler, leddbånd og ledd.

Justerbar tetthet

Spennestroppene gir tilpasset kompresjon og holder puten på plass.

Flere grunner til å elske puten vår
Elastikk
Myk
Ikke-begrensende
Vaskbar
Hudvennlig
Sklisikkert
4.71
14 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 14 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. B***c (bekreftet kjøper)

  Norge

  Elsker denne lille puten og kunne ikke tro at den ville gjøre en forskjell, men det gjør den! Den begrenser heller ikke mobiliteten og glir ikke ned. Utmerket ting! Takk skal du ha!

 2. K****r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette har hjulpet enormt med min datters osgood schlatters i begge knærne. Hun brukte denne stroppen for første gang på langrennsleir forrige uke og sa at hun var smertefri. Flott produkt og pris!

 3. Z***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fungerer utmerket! Jeg har en rekonstruert patella og bruker denne kassen under aktivitet. Det hjelper enormt. Anbefaler sterkt.

 4. P***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Utrolig knebeskytter. Datteren min har hyperekstendert kneet to ganger tidligere. Mens vi ventet på å se fysioterapi, hadde hun på seg denne knebeskytteren og det hjalp henne med å redusere smerten.

 5. E***l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg ble så overrasket over at noe så enkelt kan gjøre en så drastisk forbedring i barna mines evne til å håndtere Osgood-Schlatter-smerter. Sterkt anbefalt!!

 6. A**y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Siden jeg brukte den daglig i omtrent en uke, har hevelsen på kneet nesten gått bort. Det gir meg stor støtte. Jeg vil på det sterkeste anbefale denne puten for alle som har kneproblemer for å prøve dette.

 7. O***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Har virkelig hjulpet knærne mine spesielt på lange løpeturer. Stroppene er veldig komfortable, og jeg merker ikke engang at jeg har dem på, bortsett fra for å minimere knesmerter.

 8. S***t (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette bidro til å redusere smertene jeg hadde med løperkneet til jeg klarte å finne årsaken til det. Fin og slitesterk, behagelig. Ingen klager!

 9. V***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg utviklet kneproblemer fra langrennspraksis. Jeg kjøpte disse i håp om å lindre ubehaget mitt, og jeg elsker dem! Smertene har stoppet, og jeg vil ikke trene eller spille et spill uten dem.

 10. I****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fungerer veldig bra. Kneet mitt gjør ikke vondt når jeg har det på.