Høygraderte Kompresjonssokker

185 kr

Tilbud!

Høygraderte Kompresjonssokker

185 kr

Beskrivelse

Dominer dagen din uten å bekymre deg for vonde ben! Bena og føttene dine fortjener å føles friske og fri for hevelser og åreknuter!

High Graduated Compression Socks tilbyr ekte gradert kompresjon, som øker blodstrømmen og lar deg prestere på topp, restituere raskere og føle deg bedre raskere. Den avanserte designen støtter kritiske muskler og sener, og den proprietære blandingen av materialer transporterer bort fuktighet for en komfortabel passform som strekker seg langt. Ved å gi bena dine riktig støtte, kan du redusere sjansen for å utvikle åreknuter, edderkoppårer, blodpropp og andre kroniske venøse sykdommer.

Blodsirkulasjonen til bena påvirkes ofte når folk står eller sitter over lengre tid og når folk blir eldre. Problemer som kan oppstå fra dårlig sirkulasjon kan omfatte verking, hevelse, stivhet og svakhet i bena og føttene. Disse symptomene kan utvikle seg til åreknuter eller dyp venetrombose (DVT). Disse kompresjonssokkene på midten av leggen vil øke blodsirkulasjonen din og hjelpe støtte venene dine mens du utfører enhver sports- eller fritidsaktivitet.

Kompresjonssokkene er designet ikke bare for en aktiv livsstil, men også for reisende, gravide, leger, sykepleiere, lærere, kurerer og mer. Under graviditet kan den ekstra væsken i kroppen og trykket fra den voksende livmoren forårsake hevelser i ankler og føtter. Du kan hvile bena ved å bruke kompresjonssokker og gjøre denne vakre tiden av livet smertefri. Hvis du sitter på et kontor hele dagen og føler at bena er hovne — er kompresjonssokkene veldig behagelige for daglig bruk med polstrede hæler. Kurier løper forskjellige steder hver dag – disse sokkene stimulerer blodstrømmen og forbedrer oksygentilførselen til musklene for å sikre at bena ikke blir hovne på slutten av dagen. Du kan bruke kompresjonssokkene hele dagen hjemme, på jobben og mens du trener. Disse kompresjonssokkene på midten av leggen kommer med en lett slim-fit design for en annen hudfølelse. De er vevd med den nyeste strikketeknologien som optimaliserer støtten rundt ankelen din for å få umiddelbar lindring fra hevelser, ømme muskler og ledd, falne buer, plantar fasciitt, ​​åreknuter og muskelskader.

✔️ HØY KOMPRESJON — Gradert trykk fra ankelen og opp ved 20-30 mmHg sikrer støttende passform gjennom hele beinet uten at det er for stramt eller for løst.

✔️ SMERTELITTERING — Støtt buen, ankelen og leggen for å redusere hevelse samt smerter fra falne buer, plantar fasciitt, ​​åreknuter og muskelskader.

✔️ FORBEDRET BLODSIRKULASJON — Gradert kompresjon langs hele ankelen og leggen gir deg den ekstra fordelen av forbedret blodstrøm til musklene, og reduserer dermed muligheten for skade og fremmer raskere muskelgjenoppretting.

✔️ MATERIALE AV HØY KVALITET — Laget av mykt lett og slitesterkt strikket stoff (nylon og spandex), som fremmer luftstrøm og transporterer bort fuktighet for å holde føtter og ben tørre. Sørg for å vaske sokkene etter hver bruk for å opprettholde formen og kompresjonsnivået for hver bruk. Du kan vaske dem i maskin, men lufttørking foretrekkes.

✔️ HOLDBAR HÆL OG TÅ KONSTRUKSJON — Forsterket og polstret hæl- og tåstøtte gir den ultimate komforten. Formtilpasset, lett og pustende stofffunksjoner opprettholder leddstabilitet uavhengig av aktivitet.

5.00
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. K***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Anbefale! Sokkene er kjempefine!

 2. A***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Flott kjøp!!

 3. A***o (bekreftet kjøper)

  Norge

  Har akkurat bestilt mitt tredje par! De er sååå gode!

 4. K***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Disse sokkene er myke og komfortable. Du kan virkelig føle støtten fra kompresjonen nedover bena og til plantarflatene på føttene. Flott produkt!

 5. G***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Føttene mine gjorde vondt hver dag, noen ganger hovnet den høyre opp. Jeg brukte disse sokkene, og de hjalp ikke bare med fotsmertene mine, men holdt føttene mine fra å hovne opp. Jeg kommer garantert til å kjøpe flere av disse.

 6. V***h (bekreftet kjøper)

  Norge

  Utmerkede kompresjonssokker. Jeg har rosa/grå og svart/grå. Veldig behagelig med en myk følelse. Jeg bruker for å hjelpe til med blodsirkulasjonen på grunn av en blodpropp nedre venstre calif muskel. Jeg bruker også disse kompresjonssokkene til aktiv sport. Jeg har prøvd mange forskjellige kompresjonssokker og vurderer denne best.

 7. A***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  Flott. Føltes veldig bra for jobben. Fikk meg til å føle at jeg kunne gå mye mer.

 8. O***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jobben min krever mye stående og gå. Etter jobb ville jeg ha vondt i føttene. Dette har definitivt bidratt til å redusere smerte/tretthet til null

 9. M***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fungerer utmerket for meg! Bena mine føles ikke slitne lenger. Jeg er på beina i over 12 timer om dagen, og sokkene bidro til å lindre smertene jeg fikk i leggene. Jeg liker den tette følelsen rundt ankelen og leggene. Fornuftig priset. Jeg kjøpte ett par for å prøve og vil kjøpe noen flere siden jeg virkelig liker dem.

 10. T***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker dem. De er flotte mot hevelser i bena. Jeg hadde måttet pakke bena på legekontoret på grunn av sår fra hevelsen. Disse sokkene holder hevelsen nede. Liker fargen også.