Kinesiologi tape

309 kr720 kr

Tilbud!

Kinesiologi tape

309 kr720 kr

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Slutt å lide av pågående skader! Slutt med smerten og hjelp musklene dine til å helbrede raskere med kinesiologitape!

Kinesiologitape er en elastisk kroppstape med et sterkt klebemiddel i den ene enden, ment å feste seg til huden og strekke den ut. Det trekker de øvre hudlagene, skaper mer plass mellom dermis og muskelen. Dette rommet avlaster trykket på lymfekanalene i området og skaper mer plass for lymfestrøm. Gir dermed bedre lymfedrenasje gjennom et berørt område. Økt plass gir muskler større kontraktilitet, noe som resulterer i bedre muskelytelse. De endelige resultatene er redusert muskeltretthet, økt bevegelsesområde og bedre kvalitet på muskelkontraksjonen.

Fordelene med å bruke kinesiologitape:

 • Lindre smerte
 • Restitusjon av blåmerker og skader
 • Redusere betennelse og hevelse
 • Gjenoppretting og støtte for muskler og ledd
 • Spasme forebygging
 • Fremtidig skadeforebygging
 • Forbedret atletisk ytelse

Tapen kan strekkes opp til 70 % av hvilelengden. Den strekker seg lett og bidrar til å gi deg et uovertruffen nivå av støtte, komfort og avslapping for muskler og ledd. Den er også vanntett, pustende og lett og hemmer ikke hele bevegelsesområdet ditt. Pre-cut tape strips er spesifisert for et bredt spekter av kroppsdeler. Kinesiologitapen er ment for forebyggende vedlikehold og kan brukes til en lang rekke bruksområder. For eksempel for bedre treningsøkter, aktiv løping, volleyballkamp, sykkelritt eller andre atletiske aktiviteter.

HOVEDFORDELER

✔️ EFFEKTIV FYSISKTERAPIBEHANDLING — Gir muskler og ledd støtte, stabilitet og dekompresjon for å håndtere en rekke skader, slappe av muskler, redusere betennelse og forbedre atletisk ytelse.

✔️ ØKONOMISK — Mer økonomisk over tid enn andre modaliteter. Det er enkelt å påføre, og det kan brukes over lengre tid.

✔️ BRUKT TIL EN RIKE APPLIKASJONER — Kan brukes til alle deler av kroppen din og kan skilte med et bredt utvalg bruksområder: under og etter treningsøkter, løping, sykling, sportsspill og mer.

4.40
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Z**n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker hvordan denne tapen ikke er klumpete som en bøyle. Jeg vil si at ett problem er at det ikke fester seg så godt som merket min OT har, og etter 2 timer i noen områder begynner å flasse av. Gir likevel veldig god støtte.

 2. L**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er mitt nye favorittmerke av kinesiologitape! Jeg er fysioterapeut og har brukt en haug med forskjellige merker på meg selv og pasientene mine. De fleste vil få jobben gjort, men blir bare på maks 2-3 dager. Denne tapen satt på meg i en hel uke og holdt spenningen!

 3. I***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg bruker denne tapen mot smerter i føttene. Det ble anbefalt av en fysioterapeut som brukte det på meg flere ganger med utmerkede resultater. Veldig fornøyd med denne. Jeg renser området med alkohol før påføring og det holder seg lett i 4-5 dager. Jeg bruker en hårføner for å tørke den ut etter dusjing fordi når jeg ikke tar meg tid til å tørke den, holder den ikke så lenge.

 4. Y****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Den kutter og fester seg ganske lett. Den er lett å trekke fra seg selv om den tilfeldigvis fester seg til seg selv under påføring. Den varer ca 3 dager til du tar den av i dusjen. Totalt sett merker jeg en forskjell fra når jeg gjør det og bruker ikke tapen.

 5. N***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg ble operert i kneet tidligere i år, så jeg kjøpte den for å bruke som støtte. Det fungerer utmerket og lindret smertesymptomene mine. Lett å fjerne og påføre hvis det gjøres i henhold til instruksjonene. Jeg ville kjøpt igjen.

 6. C**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er allergisk mot lim på huden min, men denne hypoallergene tapen kan sitte på huden min i flere dager og ikke klø i det hele tatt. Huden min er i orden når jeg fjerner den. Det så ikke ut til å påvirke problemet jeg har, men jeg vet at de fungerer på andre.

 7. E**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg ble fortalt at det hjelper med sirkulasjon og helbredelse samt mindre smerte. Det er sant! Jeg har kronisk senebetennelse og skadet et leddbånd også. Jeg kuttet det i strimler, brukte det på håndleddet mitt i et kryssmønster, og jeg var så velsignet å oppdage at det virkelig fungerer! Og det er greit å dusje med den på. Jeg anbefaler!

 8. K******e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Flasser ikke av. Jeg finner det veldig nyttig

 9. G***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Flott for trening! Tape av høy kvalitet!

 10. D***l (bekreftet kjøper)

  Norge

  God strekk og vedheft! Fungerer bra for meg og leddene mine.