Benkompresjonshylse

414.99 kr

Tilbud!

Benkompresjonshylse

414.99 kr

Sørg for å sjekke størrelsen i vårStørrelsesoversikt

Beskrivelse

Komprimer bena for å bli kvitt smerte!

Ortorex bein erme gir trykk- og muskelbeskyttelse til knær og ben. Ved å forbedre blodstrømmen lindrer det smerte, hevelse og betennelse. Videre øker det utvinningen samtidig som du kan opprettholde et bredt spekter av bevegelse.

Smertebehandling
Benhylsen holder kroppsvarmen for å varme opp leddet og øker blodsirkulasjonen. Dette lindrer akutt og kronisk smerte fra leddgikt, stammer og tretthet.
Rask restitusjon
Ortorex kompresjonshylse reduserer spenningen på muskelen og holder på plass alle leddbånd i kneleddet. Det øker utvinningen fra menisk tårer, forstuinger eller operasjoner.
Skadeforebygging
Vår knestøtte fordeler belastningen fra kneleddene til lårmusklene. Det fremmer riktig vektbalanse, og hjelper til med å forebygge mulige traumer.
360° støtte

Vår hylse beskytter hele benet, inkludert knær, lår og legger.

Optimal stabilitet

X-designet forsterker patellaen og forhindrer forskyvning.

Pustende og fleksibelt stoff

Den syntetiske fiberblandingen transporterer bort svette og gjør det enkelt å bevege seg og bruke ermet under klærne.

Flere grunner til å elske ermet vårt
Lettvekt
Sklisikker
Elastisk
Vaskbar
Tynn
Ikke-restriktiv
Størrelsesguide
Slik måler du lårets omkrets:
 • 1. Bøy benet i en vinkel på 30°.
 • 2. Pakk målebåndet rundt den bredeste delen av låret fra ca. 15 cm/6" over midtpunktet på kneskålen.
 • 3. Se vår størrelsestabell nedenfor og finn riktig størrelse.
 • * Hvis du er mellom to størrelser, bestill den mindre størrelsen for en strammere passform eller den større for en løsere passform.
STØRRELSESOVERSIKT
SizeThigh circumference
cminch
M35-4013.7-15.7
L40-4515.7-17.7
XL45-5017.7-19.7
XXL50-5619.7-22
4.73
15 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. K****t (bekreftet kjøper)

  Norge

  Så jeg har lidd av bursitt i hoften min i noen uker nå, så jeg bestemte meg for å prøve hele beinet ermet, og jeg har bare hatt det på i et par timer og har allerede en betydelig forskjell i smertenivået mitt. Jeg er super glad jeg fikk disse

 2. S***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg begynte å få shin splinter mens du kjører. Jeg kjøpte disse og materialet føles fantastisk og behagelig også. Den har også et grep gummi liner på innsiden for å holde seg oppe på lårene. Jeg elsker virkelig kjøpet mitt og bruker dem mens jeg løper og går. God støtte for beina!

 3. A***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er for tiden i ferd med å komme meg etter et brukket ben og et knust kne. Dette gir meg mer lettelse enn noe jeg har prøvd. Jeg er i stand til å øke min terapi og svingvinkel i kneet mitt mye lettere med dette produktet! A++++ 👍👍

 4. H*****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg fikk en av disse for fortsatt hevelse etter både den ødelagte patellaen og deretter total kneutskifting. Det har virkelig hjulpet med hevelsen, og jeg bruker det sannsynligvis 22 timer i døgnet fordi det hjelper så mye. Takk!!

 5. D***k (bekreftet kjøper)

  Norge

  Flott for smertelindring. Veldig god komprimering. Komfortabel, lett å ta vare på og lett å få av og på.

 6. T***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg anbefaler disse for alle som trenger støtte for ben- og kneproblemer! Jeg hadde en kneskade og trengte litt støtte, så jeg kjøpte disse for å hjelpe til med helbredelse. Det er utmerket! Og jeg elsker også de justerbare stroppene!

 7. C****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Knærne mine er stadig hovne og har smerter etter hvert skift. Jeg hadde prøvd andre knebøyler, men de havnet rundt leggene mine. Disse holder seg faktisk på plass og bidrar til å opprettholde sirkulasjonen. Materialet er veldig pustende i motsetning til de andre støttene som gjorde meg svett. Dette er de beste leggermene jeg har prøvd.

 8. N***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte disse ermene for å ha på meg når knærne mine begynner å verke av en eller annen grunn. De fungerer bra og er super komfortable. Pustende og lett å trekke på. Anbefaler!

 9. M**m (bekreftet kjøper)

  Norge

  Så snart jeg fikk denne kompresjonshylsen, satte jeg den med en gang, og den gjorde en rask forskjell på kneet mitt! Jeg har nettopp hatt operasjon og var på utkikk etter noe for å holde kneet støttet. Jeg hadde problemer med å gå ovenpå, og dette ermet gjør det virkelig enklere!

 10. S****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg bestilte disse for muskelstøtte fordi jeg utviklet en nevromuskulær lidelse. De gjør at beina mine føles mer stabile når jeg bruker dem. Stroppene er fine. Jeg vil si disse er ganske bra, takk.