Knystkorrektorskinne Storetå Rettetang

225 kr

Tilbud!

Knystkorrektorskinne Storetå Rettetang

225 kr

Beskrivelse

Gjenopprett justering av stortåen, raskt og smertefritt

Ortorex knystkorrektor beskytter bløtvev og stortåleddet mot uønsket stress og tilbyr en progressiv korrigeringsløsning. Det lindrer ubehag og betennelser, slik at du kan gå lenger og stå selvsikker.

Ultimate komfort
Den justerbare puten optimerer trykkfordelingen for å gi deg en behagelig opplevelse.
Ergonomisk utforming
Det indre laget av bomull i produktet vårt er svetteabsorberende og hudvennlig, mellomlaget er elastisk og pustende, og det ytre laget er utstyrt for borrelåsplysj.
Smertelindring
Ortorex knystkorrektor komprimerer foten din gradvis og skyver stortåen forsiktig tilbake til riktig justering over tid.
Gel separatorer

Reduserer friksjonen mellom tærne og gir komfortabel polstring.

Justerbare stropper

Den sklisikre krok- og løkkedesignen til stroppene hjelper deg med å sove komfortabelt med korrektoren på.

Knystbeskytter

Hjelper deg å bruke formsittende sko.

Flere grunner til å elske rettetangen vår
Strekkbare
Slitesterkt Materiale
Fleksibilitet
Lett å Rengjøre
Bue Støtte
4.62
13 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 13 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. D***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Virkelig glad jeg kjøpte disse korrektorene. Jeg tror de er veldig hjelpsomme med umiddelbar smertelindring. Så snart jeg tar dem på føler jeg lettelse. Men jeg tåler det bare en time om dagen. Så jeg håper det retter seg og blir mindre smertefullt over tid med dette produktet

 2. N***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Disse knystkorrektorene er ikke komfortable med det første, så start med forsiktig trykk. De bør strekke leddbåndet tilbake til det normale, og de ser ut til å fungere veldig bra. De er ekstremt enkle å ta på og av. Etter å ha brukt dem i et par timer gjorde ikke knystene vondt lenger.

 3. H****r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Enkel å ta på. Enkel å rengjøre. Det er behagelig. Jeg sovner med min de fleste netter. Bunionen min plager meg ikke så mye som den gjorde før du brukte knystkorrektoren.

 4. T****t (bekreftet kjøper)

  Norge

  De er enkle å ta på og ha på seg. Så langt er de komfortable, og de ser ut til å gjøre en bedre jobb enn andre knystkorrigerere jeg har prøvd.

 5. V**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fungerer veldig bra og veldig fort også. Veldig behagelig selv med sko. Jeg pleier å bruke disse over natten

 6. M**k (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er så glad for at jeg kjøpte disse. Tåen min føler seg allerede bedre. Jeg bruker den når jeg ikke går rundt (fordi det er ubehagelig å gå inn). Jeg får sakte tåen tilbake i riktig posisjon.

 7. A*y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Hvis du leter etter lindring, trenger du ikke lete lenger! Jeg har hatt problemer med tåen min i årevis. Jeg har brukt det en stund nå, og jeg føler meg mye bedre

 8. L***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Selv om jeg bare har brukt denne i noen uker, har jeg allerede merket en enorm forskjell. Jeg var bekymret for at det ville gjøre vondt, men det gjør det ikke i det hele tatt, og det er behagelig. Vil anbefale!

 9. C*****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har hatt problemer med smerter i føttene. Kiropraktoren min sa at jeg begynte å få knyst/leddproblemer og foreslo at jeg skulle få en knystskinne. Etter å ha sett meg rundt bestemte jeg meg for å kjøpe denne fordi jeg likte ideen om at den hadde et hengsel i tåleddet. Og jeg er veldig glad for at jeg gikk med dette produktet fordi det definitivt har bidratt til å lindre fotsmertene mine. Jeg bruker den først og fremst om natten, og den er ekstremt enkel og behagelig å feste og bevege seg med. Jeg har bare hatt det noen få uker og merker definitivt forskjellen.

 10. K*****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Den er så behagelig å ha på og lett. Vil definitivt anbefale til alle med knyster. Flott produkt