Kompresjon Ankelstøtte

320 kr

Tilbud!

Kompresjon Ankelstøtte

320 kr

Sørg for å sjekke størrelsen i vårStørrelsesoversikt

Beskrivelse

Nyt komfortabel og effektiv kompresjon for ekte lindring

Ortorex kompresjonsbøylen gir konsekvent og målrettet trykk mot ankelen. Den forhindrer vridning på siden ved å opprettholde leddstabilitet. Som et resultat hjelper bøylen vår med å lindre ankelsmerter og fremskynde restitusjonen etter skade eller operasjon.

Smertelindring
Vår ankelstøtte holder på kroppsvarmen og øker blodsirkulasjonen, som leverer næringsstoffer og oksygen til det rammede området. Dette reduserer smerte forårsaket av leddgikt, forstuinger, hevelse, akillessenebetennelse eller andre sykdommer.
Skadeforebygging
Bruk av ankelbøylen sikrer en tettsittende passform og forhindrer leddforskyvninger. Dette bidrar igjen til å unngå mulige mikrotraumer.
Rask restitusjon
Ved å holde ankelleddet på plass og opprettholde stabiliteten, reduserer Ortorex-skinnen spenningen på den. Det gjør det lettere for musklene å bygge seg opp ettersom de er mindre stresset. Som et resultat letter og jevner det ut rehabilitering.
360° støtte

Vår støtte gir allsidig beskyttelse til ankelmusklene og leddene.

Justerbar tetthet

De elastiske stroppene og den indre vevingen gir tilpasset kompresjon og holder bøylen på plass.

Pustende materiale

Stoffet i skinnen vår fremmer luftsirkulasjonen og forhindrer svette.

Flere grunner til å elske vår støtte
Anti-Lukt
Ikke-Begrensende
Tynn
Fukttransporterende
Vaskbar
Hudvennlig
Størrelsesguide
supporteuukus
s/m33-371-43-6
l/xl38-425-87-10
2xl/3xl43-469-1111-13
4.56
9 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 9 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. J*****r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Materialet er pustende, noe som er flott. Gir god støtte, men var litt trang for meg.

 2. H****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne bøylen er overraskende støttende og veldig lett. Jeg kjøpte den for å hjelpe med litt ankelsår jeg har. Jeg bruker den under sokken og har også sovet med den på. Jeg var bekymret for at det ville føles klumpete, men jeg merker det ikke engang! Den sklir eller baller seg ikke selv etter 2-3 timer med intens aktivitet. Det gir en overraskende mengde stabilitet og hjelper meg å holde meg aktiv mens sårheten blir bedre.

 3. C***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fin støtte for en ankel som er brukket. Ville kjøpt igjen!

 4. D*****d (bekreftet kjøper)

  Norge

  Superbehagelig og hjelper mye! Jeg har brukt mine i et par uker nå, og jeg elsker dem virkelig! De hjelper meg å ikke rulle anklene like lett og gir god kompresjon. Vil definitivt anbefale!!!

 5. P**y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har hypermobile ledd og ankelpronasjon. Jeg brukte disse ankelermene hele dagen, i omtrent 12 timer, og de var super støttende!! De gjorde en god jobb med å stabilisere anklene og føttene mine uten å være for stramme!!

 6. A**n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har periodevis dårlig sirkulasjon i anklene. Disse sitter tett og komfortabelt og gir utmerket og jevn kompresjon uten å få meg til å føle at jeg har på meg noe. De er perfekte for kompresjon over natten eller bruk i en situasjon der jeg vet at jeg er på beina i lang tid. Jeg er veldig glad for å ha funnet disse! Tusen takk!!

 7. N****t (bekreftet kjøper)

  Norge

  Komfortabel og støttende! Forstuet ankelen for to år siden og har hatt en utfordring med å prøve å jogge igjen. Hadde på seg disse seler og var ekstremt fornøyd med støtten og komforten mens jeg brukte en sko.

 8. R***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er god behagelig kompresjon for buen, akilles, bilaterale mediale og laterale sener/ligamenter. For lange turer, trapper, ujevne gulv passer disse kompresjonsstøttene utmerket med et par gode sko. 100% fornøyd med bestillingen min, og jeg vil bestille dem igjen!

 9. S**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Bøylen fungerer perfekt! Jeg tar den på om morgenen og gjør mitt. Mindre smerte og INGEN hevelse!