Ortorex™ hofte-opp bekken-korreksjonsbelte

Opprinnelig pris var: 630 kr.Nåværende pris er: 315 kr.

Tilbud!

Ortorex™ hofte-opp bekken-korreksjonsbelte

Opprinnelig pris var: 630 kr.Nåværende pris er: 315 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Ikke la hofte- og bekkensmerter hindre deg i å ta på deg hverdagen!

HVORFOR TRENGER JEG DETTE?

Lider du av korsrygg eller hoftesmerter? Ikke bekymre deg, du er ikke alene. 78 prosent av mennesker har en fremre eller lateral bekkentilt. Årsakene til dette kan variere: stillesittende arbeid, graviditet, skade. Bekkenubalanse kan forårsake dårlig holdning sammen med kronisk smerte, samtidig som det begrenser ytelsen din og til og med påvirker humøret. I noen tilfeller kan knær og ankler også gjøre vondt.

Ortorex™ Hip-Up bekkenkorreksjonsbeltet støtter og stabiliserer hoftene og bekkenet effektivt for å lindre: bekkensmerter, smerter i øvre ben, ryggsmerter, hoftesmerter, bekkenbeltesmerter, piriformis syndrom eller symphysis pubis dysfunksjon. Det bidrar til å eliminere nervesmerter forårsaket av SI-leddsfunksjon, og gir sårt tiltrengt komfort.

I tillegg er dette korreksjonsbeltet fantastisk for å hjelpe idrettsutøvere med å opprettholde riktig bekkenform mens de trener for å forhindre skader.

HVORFOR ORTOREX™?

Ortorex™-beltet handler ikke om en midlertidig løsning. Når kroppen din har tilpasset seg å bruke korrigeringsbeltet vårt, vil muskelminne dannes slik at kroppen din naturligvis tilpasser seg til sin nyere og sunnere holdning selv etter at den er tatt av. Det lette men faste materialet er justerbart og laget av pustende stoffer for å tillate luft og fuktighet å passere gjennom.

Designet for å bæres komfortabel dag og natt, og passer hofteomkrets fra 30 til 55 tommer, for både menn og kvinner. Du kan enkelt bruke den under klærne for å gi de verkende hoftene og ryggen den lindringen den trenger. Anti-skli silikonstrimlene på det indre beltet hindrer beltet i å skli opp og ned. Pass på at du ikke strammer beltet for mye og bruker det på nedre hoften, noe som kan gjøre det umerkelig mens du gjør dine daglige aktiviteter.

STØRRELSESOVERSIKT:

SLIK BÆR DU ORTOREX™ HIP-UP BEKKENSKORREKSJONSBELTE:

 

5.00
35 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 35 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. P***k (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det er et helt livsendrende produkt!!!

 2. A******e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fantastisk produkt!!

 3. Y*****l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg bruker den når jeg sykler eller går på tur. Viste seg å være veldig solid og hjelpsom. Takk skal du ha.

 4. Z***z (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig godt laget! Lindrer virkelig smerten!

 5. Z*m (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har hatt smerter i isjiasnerven i årevis på grunn av betent sakroiliakalledd. Dette beltet hjelper til med å stramme opp de løse hoftene mine, jeg følte øyeblikkelig lettelse etter at jeg tok det på.

 6. O**g (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig imponert over dette beltet :))) Jeg hadde egentlig ikke høye forventninger til resultater, men jeg må si at jeg ble positivt overrasket.

 7. U**u (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er et fantastisk produkt. Jeg har alvorlig SI-dysfunksjon og har prøvd å avhjelpe plagen min med kortisonsprøyter, fysioterapi osv. Ingenting så ut til å hjelpe før jeg leste meg opp på dette beltet.

 8. X*****d (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette gir utmerket støtte på mitt anstrengte bekkenledd. Det holder de to sidene mine i riktig justering.

 9. M**p (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker dette veldig godt på grunn av smertene i korsryggen. Jeg har prøvd bredere med alle klokkene og fløyter, men de var alt for masete og ubehagelige.

 10. S****i (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg anbefaler det på det sterkeste for alle som lider av ryggsmerter. det forandret livet mitt!