Elastisk knestøtte

Opprinnelig pris var: 330 kr.Nåværende pris er: 220 kr.

Tilbud!

Elastisk knestøtte

Opprinnelig pris var: 330 kr.Nåværende pris er: 220 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Si farvel til såre og stive knær og kom tilbake til aktivitetene du elsker!

Den elastiske knestøtten gir kompresjon til det myke vevet i kneet, og tilbyr komfort, støtte og stabilitet. Det er en flott løsning for å lindre knesmerter eller forebygge skader under høykontaktsport med større sannsynlighet for kneskade. Du kan også bruke knestøtten til rehabiliterende formål, da den vil gi langsom, begrenset bevegelse, slik at du kan gjenvinne bevegelsesområdet ditt gradvis. Det er også nyttig for de som har leddgikt eller andre knesykdommer, da det hjelper redusere smerte og betennelse.

Det anatomisk konturformede strikkestoffet med en myk strukturert overflate sikrer full kontakt med huden og aktiverer kroppens proprioseptorer for å holde støtten på plass. Elementet gir sikker støtte enten du løper nedover banen, trener på treningsstudioet eller gjør intensivt daglig arbeid. Den fokuserer på målrettet stimulering til sensitive områder av kneet som påvirker smerteoppfatning og mobilitet. I tillegg holder den på kroppsvarmen for å varme opp kneleddet og øke blodsirkulasjonen. Du kan bruke knærmet under og etter aktiviteten. Den er myk, pustende og fukttransporterende, spesielt i det følsomme området på baksiden av kneet, for komfort hele dagen.

Fordelene med å bruke knestøtten:

 • Hjelper med gjenoppretting av ledd og muskler
 • Tilbyr foryngende lindring fra knesmerter og hevelse
 • Forbedrer blodsirkulasjonen, stimulerer oksygenluftstrømmen til musklene
 • Minimerer skader
 • Tilbyr optimal muskelstøtte mellom treningsøktene og under uformelle hverdagsaktiviteter
 • Kan bæres komfortabelt hele dagen og natten
 • Lindrer symptomer assosiert med leddgikt, senebetennelse, forstuinger, ligamentskader, lateral meniskrivning

Du kan bruke knestøtten til alle sportsspill, sykling, jogging, vektløfting, skateboard, triatlon, turgåing, fotturer, skøyter, klatring, gymnastikk, vektløfting, yoga, huk, kroppsbygging, kampsport, løping, dans, fitness og annet aktiviteter.

STØRRELSESVEILEDNING

Sørg for å se på måleskjemaet vårt for å sikre riktig passform. Hvis du er usikker, vennligst kontakt den mindre størrelsen for ekstra komprimering og den større størrelsen for redusert komprimering.

HOVEDFORDELER

✔️ FOREBYGGING AV SKADE OG SMERTELIDNING — Stabiliserer og støtter leddet, lindrer kroniske og akutte ankelskadesymptomer, lindrer spenningen i muskelen for å forhindre overbelastning, bidrar til å redusere hevelser og lindre smerter på grunn av ulike knetilstander.

✔️ BRED BRUK – Egnet for alle sportsaktiviteter som involverer mye stress på leddene: løping, basketball, fotball, fotball, golf, sykling, tennis, fotturer, volleyball, jogging, ski og andre aktiviteter.

✔️ PREMIUM 3D STRIKKETEKNOLOGI — Høyytelsesstoff og innovativ strikketeknologi gir overlegen støtte og komfort uten at det går på bekostning av mobiliteten din. Nyt timer med kontinuerlig støtte.

4.80
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. S***o (bekreftet kjøper)

  Norge

  Sannsynligvis den beste knestøtten jeg hadde. Helt siden jeg skadet kneet fra basketball, trengte jeg å bruke en bøyle for å forhindre ytterligere skader. Veldig stram og god passform. Det gir mye støtte. Ingen stropper som er fint sammenlignet med min gamle som stadig faller av etter å ha løpt rundt mens jeg har på meg. Det får meg til å føle meg mye tryggere å forhindre en skade.

 2. N***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  Passer som hånd i hanske! Jeg kan føle trykket lettet når jeg trener. Jeg har ikke vært i stand til å sprette komfortabelt inn og ut på en stund nå, og det føles fantastisk å ikke føle den lille, men vonde smerten hver gang jeg bytter posisjon raskt og kaster spark uten å måtte holde tilbake.

 3. G***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Utmerket produkt. Det fungerer veldig bra med å holde kneet stramt og gjør det lettere å binde.

 4. O***o (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg hadde en delvis meniskektomi for omtrent fem år siden. Selv om jeg ikke har smerter i kneet, føles det noen ganger ustabilt når jeg trener. Denne bøylen hjelper med det. Jeg bruker den bare når jeg trener. Det føles veldig behagelig. Den binder seg ikke og føles ikke ubehagelig varm. Jeg anbefaler det. Det er et produkt av høy kvalitet, veldig godt laget!

 5. P***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  Hadde problemer med at jeg hevet og verket i kneet. Har aldri brukt bøyle før, men jeg tok på meg denne og i løpet av 3 dager har knesmerter og hevelser forbedret seg dramatisk. Glad jeg kjøpte denne, vil vurdere i fremtiden å kjøpe en tannregulering tidligere når jeg merker smerter.

 6. N***o (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte dette kneet fordi jeg har en skade som har plaget meg i årevis. Jeg prøvde dette ermet og umiddelbart kjente jeg ingen smerte. Det føltes litt trangt, men det er formålet med å støtte kneet mitt. Jeg bruker den når jeg må bevege meg mye bare fordi hvis jeg lar den stå over en lengre periode, føles det som om den reduserer sirkulasjonen min. Jeg leste instruksjonene om hvordan jeg målte størrelsen min og det fungerte. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med dette kjøpet. Takk skal du ha!

 7. E***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er den første knestøtten jeg har kjøpt. En gang i blant trenger kneet mitt litt ekstra støtte på grunn av noen tunge vektløfting jeg pleide å gjøre da jeg var yngre. Jeg la fortsatt igjen mange vekter, men ikke så gal som jeg gjorde for år siden. Så langt så bra som det bare har vært et par dager, men kneet mitt føles ganske bra og støttet.

 8. N***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har prøvd en rekke kompresjonshylser for kneet, og dette er uten tvil den beste. Det viktigste er at det ikke ruller nedover låret mitt som er det verste. Dette er fordi sikksakk-grepet er helt øverst på ermet. Jeg fulgte måleinstruksjonene og passformen fungerte for meg. Jeg bruker det etter kneoperasjon for å hjelpe med hevelse og stabilisering.

 9. T***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har kneproblemer i mange år nå og har prøvd flere forskjellige knestøtter. Disse selene er så komfortable at jeg knapt vet at jeg har dem på. De gir god støtte, men er ikke ekstremt tette som mange av dem og er derfor veldig enkle å trekke opp. De glir ikke opp eller ned og er lette, så de er komfortable. De strekker seg godt, så de gir deg god støtte samtidig som de gir deg utmerket bevegelsesområde.

 10. L***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har opplevd konsekvente knesmerter de siste ukene etter å ha tatt en ny jobb som krever nesten kontinuerlig gange i nesten ti timer, så jeg bestemte meg for å kjøpe en kompresjonshylse i håp om at det ville hjelpe. Da jeg tok i mot kompresjonshylsen og tok den på, opplevde jeg Umiddelbar lettelse. Dette produktet gikk utover alt jeg kanskje hadde forventet, og selv om det ikke har rettet opp det underliggende problemet mitt, har det redusert knesmerter med minst 90 prosent. Jeg vil absolutt anbefale det til folk som meg selv som har blitt operert i kneet og som følgelig har mistet noe stabilitet i kneet og opplever mindre til moderate smerter på grunn av langvarig gange og knestående. Det har absolutt fungert for meg. Anbefale.