Kompresjon sklisikre ankelstøtte

284.98 kr

Tilbud!

Kompresjon sklisikre ankelstøtte

284.98 kr

Beskrivelse

Enten du vil forhindre en ankelskade eller komme deg etter en gammel skade, er Ortorex Compression Ankel Brace et flott funn for deg!

Ankelsmerter kan være frustrerende for alle, men spesielt for de som elsker å være aktive. Turgåing, løping, fotturer og vektløfting er bare noen av de mange aktivitetene som ankelsmerter kan avbryte eller begrense. Heldigvis kan fotbøyler bidra til å lindre smerten du regelmessig opplever, noe som gjør hverdagen din mer håndterbar. I tillegg er ankelsmerter den viktigste årsaken til leddgikt. Ubehandlet blir smertene bare verre med tiden.

Hvis du leter etter ankelstøtte som passer for både daglig bevegelse og mer intens aktivitet, kan du ikke gå galt med Ortorex ankelstøtte. Den er designet for å gi fast kompresjon over en lengre periode, noe som kan gi smertelindring fra ulike plager, inkludert leddgikt, hevelse, senebetennelse, leddforstuing, ankelforstuing, sårhet og andre fotsmerter. Kryss-stropper stabiliserer ankelen for å begrense plantarfleksjon og veilede talokruralleddet og akillessenen til riktig bevegelse.

Laget av et mykt, pustende stoff, absorberer bøylen fuktighet effektivt, og holder benet svette- og luktfrie i lengre perioder. Den er bra for daglig bruk, for restitusjon mellom treningsøktene og de fleste idretter. One-size passform.

HOVEDFORDELER:

JUSTERBARE STEMMER – Elastiske stropper gir tilpasset kompresjon, og bøylen er utstyrt med anti-migrasjonsteknologi som holder den på plass mens du trener, og hindrer den i å skli ned.

HØYKVALITETSMATERIALE – Spesialstrikket teknisk design passer til ulike ledd. Det unikt fleksible og pustende stoffet gir deg en jevn og myk følelse, slik at du kan bruke tannreguleringen hele dagen. I tillegg sikrer sirkulær strikketeknologi en langt lengre levetid.

KOMPRESSJONSSTØTTE – Opprettholder leddstabilitet, bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen og lindrer ankelsmerter, uavhengig av aktivitet. Du vil kunne nyte eksepsjonell ankelstøtte samtidig som du opprettholder toppytelsen og et komplett utvalg av benbevegelser.

KRAFTIG VELCRO – Stroppene er laget av nylon og spandex, og lukkes med borrelås, slik at du kan regulere intensiteten på kompresjonen du trenger. Det sørger for at de bare føttene vil være tett pakket inn og ikke falle under treningen. Du kan trene trygt, vel vitende om at anklene dine er beskyttet mot en skade.

SLIK BÆR DU ANKELSTYLEN:

Merk: Når du legger dette produktet i handlekurven, vær oppmerksom på at du velger én separat vare, ikke et par.

5.00
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

 1. N***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette fungerer veldig bra når jeg har ankelsmerter. Jeg bruker den til aerobic og føler ingen smerte eller ubehag med denne ankelstøtten.

 2. A***N (bekreftet kjøper)

  Norge

  Et perfekt laget produkt som gir god støtte til en forstuet ankel!

 3. Y***c (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg forstuet ankelen for en uke siden. Bøylen sitter godt og tettsittende. Materialet er mykt og fleksibelt og borrelåsdelen er veldig, veldig sterk!

 4. S***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har en revet sene på venstre ankel, og denne bøylen er det eneste som har lettet meg! Jeg anbefaler det på det sterkeste!

 5. X*** (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg forstuet ankelen og trengte ankelstøtte for å kunne spille tennis igjen. Jeg elsker denne selen! Den støtter ankelen perfekt! Jeg er veldig fornøyd med dette produktet!

 6. A***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg bruker denne for stabilitet. Omslaget rundt er fint. Godt laget produkt.

 7. E***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne bøylen fungerer utmerket! Jeg har et problem med at ankelen ruller over og jeg har skadet calcaner ligament. Det hjelper mens jeg trener eller bare gjør hverdagsaktiviteter

 8. K****n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte denne for en alvorlig forstuet ankel. Stor støtte. Den vaskes lett rent ved håndvask. Perfekt ankelstøtteprodukt.

 9. A***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker disse ankelbøylene. De fungerer utmerket og er enkle å ta på.

 10. V***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er en flott tannregulering! Solid og støttende. Hjelper virkelig med stabilitetsproblemer. Godt gjort.