Skinne håndleddsstøtte

Opprinnelig pris var: 490 kr.Nåværende pris er: 245 kr.

Tilbud!

Skinne håndleddsstøtte

Opprinnelig pris var: 490 kr.Nåværende pris er: 245 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Opplev den stabiliserende støtten fra vår Splint Wrist Support Brace for å finne smertelindring og fremskynde restitusjonen!

Enten en gammel skade blusser opp eller du forstuet håndleddet i kampsporttimen, lar denne håndleddsstøtten deg stabilisere og immobilisere håndleddsskaden for å redusere belastningen på smertefulle muskler, ledd og nerver. Håndleddsstøtten kommer i enten venstre eller høyre håndleddsretning, og den inneholder en lett, avtagbar metallskinne som holder håndleddet i en nøytral stilling for å fremskynde restitusjonen fra en skade eller behandle kroniske tilstander.

Denne håndleddsstøtten er effektiv for å lindre smerte forbundet med en rekke forhold, inkludert:

 • Leddgikt
 • Artrose
 • Karpaltunnelsyndrom (CTS)
 • Repetitive strain Injury (RSI)
 • Senebetennelse
 • Håndleddsforstuinger eller tøyninger
 • Rhizarthrose
 • Håndleddsskade eller operasjon

Det lette, pustende materialet og konturpassformen gjør denne håndleddsbøylen behagelig å ha på seg gjennom dagen og natten for optimal helbredelse. Bøylen er laget av høykvalitets og slitesterke materialer for å tåle daglig slitasje. Et sikkert stroppsystem hjelper deg med å oppnå den ønskede mengden sklisikker støtte og komprimering — juster ganske enkelt 3 borrelåsstropper med borrelåslukkinger for en tettsittende, komfortabel passform. Den ergonomiske designen lar deg beholde full mobilitet i fingrene, inkludert gripende eller klemme bevegelser. Enten du er i ferd med å komme deg etter en skade eller bare trenger håndleddsstøtte under treningsøvelsene dine, kan du stole på stabiliteten og støtten til denne håndleddsbøylen fordi den er spesielt utviklet for immobilisering og beskyttelse. Dessuten er det et nyttig tillegg til ethvert lager av helseprodukter til hjemmet.

HOVEDFORDELER:

✔️ RASK TILHELRING — Gir moderat stabiliserende støtte til såre, svake og skadde håndledd for å hjelpe til med å gjenopprette raskere.

✔️ FORHINDRE YTTERLIGERE SKADER – Gir pålitelig støtte gjennom anstrengende aktivitet samtidig som du beskytter håndleddet fra å bli forstuet.

✔️ UTTAGBARE ALUMINIUMSPLINTS — Legg til stabilitet, kontroller håndleddsfleksjon og gi en stiv struktur for å holde håndleddet fra overdreven bevegelse.

✔️ PERFEKT PASSFORM — 3 justerbare borrelåsstropper med krok-og-løkke-lukking gir en tilpasset passform for komfortabel kompresjon og stabilitet. De beholder også terapeutisk varme for å forbedre sirkulasjonen.

✔️ KOMFORTABEL OG HOLDBAR – Pustende, fukttransporterende materiale er slitesterkt og lett, noe som gjør det ideelt for bruk hele dagen og nattbruk. Støtter svake eller skadde håndledd samtidig som den opprettholder full bevegelsesfrihet for tommel og fingre.

STØRRELSESGUIDE:

5.00
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. K****n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne tingen har reddet min høyre hånd, som er den dominerende. Jeg sovnet i en stol og på en eller annen måte komprimerte en nerve lenge nok til å lamme hele hånden. Denne tingen gir meg nok støtte til å styrke ekstensormusklene til at jeg faktisk kan bruke en mus og skrive litt. Støttestykket kan være ubehagelig, men det er trivielt sammenlignet med en livsendrende tilstand. Anbefaler dette produktet på det sterkeste.

 2. C***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Har hatt vondt på grunn av senebetennelse og bestemte meg for å bestille disse. Veldig rask å sende og god kvalitet. De gir god støtte og senene mine er ikke så vonde for øyeblikket. Takk skal du ha

 3. G***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker dem. Smertene og den forferdelige prikkingen om natten har stoppet. Kan ikke slå prisen.

 4. S***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig effektiv og behagelig for å lindre symptomer på karpaltunnel. Vil anbefale!

 5. T***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg forstuet håndleddet på treningsstudioet en morgen, og bestilte dette samme dag. Bøylen passer perfekt, føles veldig støttende og beskyttende, er lett, og viktigst av alt – den ser bra ut. Jeg anbefaler det på det sterkeste.

 6. R***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg skriver hele dagen lang. Disse kommer ikke i veien for skrivingen min, og jeg kan justere stroppene for å gjøre dem strammere/løsere. De holder håndleddene mine rettere enn de andre. Jeg kan bruke disse daglig for forebygging og ikke bare når ting blir dårlige.

 7. W***d (bekreftet kjøper)

  Norge

  Så langt er dette min favoritt håndleddsstøtte. Jeg bruker denne for slitasjegikt i håndleddet, for å beskytte den når den er betent, og den passer utmerket til det formålet.

 8. K***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne bøylen gir solid støtte for håndleddet mens du skriver på datamaskinen min på jobben. Jeg hadde begynt å kjenne nummenhet og prikking i fingertuppen før jeg brukte tannreguleringen. Etter å ha brukt den på jobben i en uke, begynte jeg allerede å kjenne en bedring i disse symptomene. La oss håpe det fortsetter å fungere.

 9. J***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har hatt overforbruk av karpaltunnel fra hårdressing i 18 år. Jeg bruker denne tannreguleringen når jeg kjører, sover og når jeg er på tastaturet for å holde håndleddet mitt “nøytralt”. Den har flotte stropper som justerer hvor tettsittende den er. Elsker det!

 10. A***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fantastisk produkt. Passer perfekt. Gir stor støtte. Stor verdi for prisen. Jeg må bruke disse fordi en kirurg lammet venstre håndledd og dette er den beste støtten jeg har møtt. Vil anbefale.