Oppblåsbar cervical traction krage enhet for nakkesmerter

330 kr

Tilbud!

Oppblåsbar cervical traction krage enhet for nakkesmerter

330 kr

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Fiks den stive nakken på 5 minutter!

Cervical Traction Collar Device for nakkesmerter tilbyr en enkel og umiddelbar behandling for nakkesmerter. Denne godbiten innebærer å trekke hodet fra nakken for å skape ekspansjon og eliminere kompresjon. Denne strekkhandlingen frigjør trykket på ryggradene og justerer plasseringen av ryggradsskiven. Denne enheten ble spesielt utviklet for å hjelpe deg med å håndtere nakkeforstuinger, nakkegikt og livmorhalsmuskelspasmer. Den gir sårt tiltrengt støtte for å holde og hvile hodet og nakken slik at du kan opprettholde riktig nakkestilling.

Bare plasser Cervical Neck Traction Device rundt halsen din, juster enheten til passende størrelse, fest nylonstroppene foran, og den er klar til å gi deg en umiddelbar smertelindring. Bruk den i sengen, kontoret, bilen eller på sofaen hjemme. Enheten kan hjelpe deg med å sette en stopper for en hodeposisjon forover og ned når du bruker datamaskinen eller mobiltelefonen. Det fungerer effektivt for alle mennesker uavhengig av forhold og alder. Du kan bruke den for å forhindre deg selv fra å få nakkesmerter eller nagende hodepine i fremtiden eller praktisere cervical traction-terapi hjemme.

Traksjonsanordningen for livmorhalsen blåses opp på under ett minutt via en brukervennlig luftpumpe. Du kan enkelt justere puten til din egen komfort ved å kontrollere luftmengden for en komfortabel ryggstrekk for å slappe av nakke og skuldre. Enheten kombinerer supermykt, hypoallergent mikro-fløyelstrekk som sikrer en behagelig overflate og den mykeste berøringen for nakken og ansiktet. Det føles så bra – du kan føle forskjellen.

✔️ UMIDDELBAR SMERTELITTERING – Lar nakken opprettholde sin naturlige kurve for å frigjøre trykk og forbedre sunn justering for smertelindring og avslappende opplevelse på kort tid.

✔️ KOMPAKT OG LETT – Uansett hvor du er, er puten absolutt bærbar og lett nok til å passe i bilen, vesken, kofferten eller ryggsekken.

✔️ SUPER MYK – Laget av ekstremt komfortabelt mikrofløyelstoff for den mykeste berøringen som sikrer optimal komfort.

✔️ RASKT OPPBLASBAR OG JUSTERBAR – Blåses opp på under ett minutt via en brukervennlig luftpumpe mens du kontrollerer luftmengden for en komfortabel ryggradsstrekk.

4.90
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. A***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker virkelig denne lille tingen! Det føles godt rundt halsen min.

 2. S***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Puten har en god følelse. Det er så trøstende. Hjelper med å lindre smertene på nakken.

 3. V***k (bekreftet kjøper)

  Norge

  For prisen er denne nakkeputen den beste, den var bedre enn jeg forventet, veldig komfortabel og på den store siden. Jeg har eid noen få nakkeputer, dette produktet er den beste puten jeg noen gang har hatt.

 4. V***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker denne halskragen. Det er behagelig for nakken, og nå kan jeg sove sittende med nakken i en behagelig stilling. Tusen takk

 5. V***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Til slutt en nakkepute som faktisk støtter nakken mens du kjører i bilen. Den er ganske stor, men holder hodet støttet. Veldig myk, men flater ikke ut som noen andre.

 6. L***A (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig behagelig, myk og lett. En perfekt passform for nakken, ikke for tettsittende. Dekselet er et fløyelsmateriale som er så mykt og glatt og kjølig i ansiktet og på halsen. Jeg har allerede kjøpt to av disse.

 7. Z***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er veldig fornøyd med denne krageenheten jeg bestilte. Ser ut til å være av god kvalitet og behagelig å ha på, kjennes lettet etter bruk.

 8. S***o (bekreftet kjøper)

  Norge

  JEG ELSKER DET, REDDET NAKKEN PÅ EN LANGTUR 10T

 9. E***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Halsen min gjorde så vondt. Jeg tok denne på med en gang og begynte å bruke den. Det gir meg umiddelbar lettelse. Dette er en slik livredder. Jeg har mange nakkeproblemer fra jobben min og kan gjøre det vanskelig å fungere i livet. Nå har jeg brukt denne nakkeanordningen, og med en gang er jeg på ahhh. Alle burde ha en slik i hjemmet sitt

 10. Y***T (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker dette! Jeg har en liten krumning av ryggraden og nakken gir meg alltid problemer. For å slappe av og se på TV bruker jeg denne og den vugger mykt og gir nakken min støtte. Den er veldig fin og den holder seg godt. Jeg er glad jeg endelig kjøpte en!