Kompresjonsknestøtte med silikonpute

Opprinnelig pris var: 679 kr.Nåværende pris er: 320 kr.

Tilbud!

Kompresjonsknestøtte med silikonpute

Opprinnelig pris var: 679 kr.Nåværende pris er: 320 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Si farvel til frustrerende knesmerter og ubehag når du beveger deg! Kompresjonsknestøtten med silikonpute er her for å tilby deg den ultimate støtten og smertelindringen slik at du kan utføre hvilken som helst aktivitet du vil!

Kompresjonsknestøtten med silikonpute fremmer raskere restitusjon og lindrer knesmerter og hevelser for de som lider av akutte eller kroniske leddskader og tilstander. Det anatomisk konturformede strikkestoffet med myk teksturert overflate sikrer full kontakt med huden og aktiverer kroppens proprioseptorer for å holde støtten på plass. Silikonputen som omgir kneskålen fanger opp og omfordeler trykket for å beskytte mot overbelastning av sener og kneskål. Den gir maksimal bevegelsesfrihet og integrerte limsoner garanterer en sikker passform.

Elementet gir sikker støtte enten du løper nedover banen, trener på treningsstudioet eller gjør intensivt daglig arbeid. Den fokuserer på målrettet stimulering til sensitive områder av kneet som påvirker smerteoppfatning og mobilitet. I tillegg beholder den kroppsvarmen for å varme opp kneleddet og øke blodsirkulasjonen. Kneermet kan brukes under og etter aktiviteten. Den er myk, pustende og fukttransporterende, spesielt i det sensitive området bak på kneet, for bærekomfort hele dagen.

Fordelene med å bruke knestøtten:

 • Hjelper med gjenoppretting av ledd og muskler
 • Tilbyr foryngende lindring fra knesmerter og hevelse
 • Forbedrer blodsirkulasjonen, stimulerer oksygenluftstrømmen til musklene
 • Minimerer skader
 • Tilbyr optimal muskelstøtte mellom treningsøktene og under uformelle hverdagsaktiviteter
 • Kan bæres komfortabelt hele dagen og natten
 • Lindrer symptomer assosiert med leddgikt, senebetennelse, forstuinger, ligamentskader, lateral meniskrivning

Knestøtten kan brukes til alle slags sportsleker, sykling, jogging, vektløfting, skateboarding, triatlon, turgåing, fotturer, skøyter, klatring, gymnastikk, vektløfting, yoga, huk, kroppsbygging, kampsport, løping, dans, trening og andre aktiviteter.

STØRRELSESVEILEDNING

Sørg for å se på måleskjemaet vårt for å sikre riktig passform. Hvis du er usikker, ta kontakt med den mindre størrelsen for ekstra kompresjon og den større for redusert kompresjon.

✔️ FOREBYGGING AV SKADE OG SMERTELIDNING — Stabiliserer og støtter leddet, lindrer kroniske og akutte ankelskadesymptomer, lindrer spenningen i muskelen for å forhindre overbelastning, bidrar til å redusere hevelser og lindre smerter på grunn av ulike knetilstander.

✔️ SILIKONPUTE — Gir stabilitet for kneskålen samt beskyttelse mot støt og blåmerker. I tillegg reduserer det risikoen for skader.

✔️ FJØRSTØTTE — De to fjærstøttestripene på hver side gir full bevegelsesfrihet samtidig som de beskytter mot vridninger og forstuinger. De gir støtte til de mediale og laterale leddbåndene og hjelper til med å stabilisere kneet ditt, noe som er ideelt for svake knær. Nyttig for trening med høy intensitet også.

✔️ BRED ANVENDELSE – Egnet for alle sportsaktiviteter som involverer mye belastning på leddene: løping, basketball, fotball, fotball, golf, sykling, tennis, fotturer, volleyball, jogging og andre aktiviteter.

✔️ PREMIUM 3D STRIKKETEKNOLOGI — Høyytelsesstoff og innovativ strikketeknologi gir overlegen støtte og komfort uten at det går på bekostning av mobiliteten din. Nyt timer med kontinuerlig støtte.

4.70
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. V***j (bekreftet kjøper)

  Norge

  Utmerket kvalitet! Anbefaler på det sterkeste å kjøpe.

 2. K***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Elsker denne knestøtten!

 3. V***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Passformen er perfekt og de føles så bra!

 4. L***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Knestøtte av høy kvalitet.

 5. E***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  knestøtte av høy kvalitet!

 6. A***h (bekreftet kjøper)

  Norge

  Stor verdi for pengene! Anbefaler sterkt!

 7. M***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Utmerket kvalitet!!

 8. E***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Hjelper virkelig med å stabilisere knærne når du går! Denne gjenstanden er veldig godt laget og den gjør akkurat det den skal gjøre.

 9. T***i (bekreftet kjøper)

  Norge

  Den støtter veldig godt, jeg kjenner knærne mine klemt og trygge med disse ermene. Materialet er perfekt, det irriterer ikke huden min i det hele tatt. Flott produkt, absolutt anbefalt.

 10. C***l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker veldig godt disse knærmene. God støtte og veldig behagelig å ha på. Jeg må bytte et kne, og denne bøylen gir meg den støtten jeg trenger.