Back Stretcher Lumbal Support Akupressur Massasjer

374.98 kr

Tilbud!

Back Stretcher Lumbal Support Akupressur Massasjer

374.98 kr

Beskrivelse

Si farvel til ryggsmerter og stivhet ved hjelp av vår Back Stretcher!

Back Stretcher er en kompakt multifunksjonell ryggstrekkanordning anatomisk formet for å tilpasse seg ryggraden din og justere ryggvirvlene dine – for å hjelpe forbedre holdningen din og lindre kompresjon i nerver og skiver. Det lindrer umiddelbart ryggsmerter ved å gjenopprette den naturlige krumningen i ryggen, og forbedrer fleksibiliteten i skuldre og ryggmuskler. Enheten hjelper effektivt å lindre smerter på grunn av diskusprolaps eller svulmende skiver, spinal stenose, isjias og nerver i klem.

Den unike kvaliteten til denne ryggbåren er i dens 3-nivås girjustering for forskjellige områder for å strekke ryggen. Jo høyere ryggbåren løfter seg, jo sterkere strekk får du. Du kan justere enheten på et mest behagelig nivå for større rekkevidde og effektiv smertelindring. Du kneler ganske enkelt på bakken og kiler bakenden av den mot knærne, holder begge ender av den og løfter den for å plassere den i buenivået du ønsker. Deretter kan du legge den enten på korsryggen, midtre eller øvre del av ryggen og sakte legge deg på den mens du puster ut. Det kan også plasseres på en stol for å korrigere sittestillingen din, eller bilsete for å tjene som korsryggstøtte for en bil som bidrar til å redusere trettheten, spesielt ved lang veikjøring. Prøv å holde deg på den i 5 minutter to ganger om dagen for best resultat.

Ryggbåren er designet med akupressurpunkter for økt blodsirkulasjon og fremme tilheling i området. Det gir akupunktureffekt ved å trykke dypt på de spesifikke akupunktene og gir deg fullstendig lindring fra ryggsmerter, ryggsmerter eller muskelsmerter.

✔️ RYGGSMERTELEDRING – Konturen av den naturlige krumningen av ryggen gir bedre ryggradsjustering og effektiv akupressurmassasje for å gjenopplive trykket.

✔️ JUSTERBART STREKKNIVÅ – Støtter 3-nivå girjustering for større rekkevidde og full strekk.

✔️ AKUPRESSURPUNK – Bidra til å massere stive ryggmuskler dypt.

✔️ MULTIFUNKSJONELL – Kan brukes når du ligger eller sitter.

✔️ HOLDBART & HØYKVALITETSMATERIALE – Laget av solide og miljøvennlige ABS- og NBR-materialer for å gi en ufarlig og trygg opplevelse når du støtter ryggen.

4.80
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. A***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Superrask frakt og en veldig fin båre!

 2. D***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  Flott produkt, rask levering! Veldig sterk og hjelpsom.

 3. E***o (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig fornøyd! Anbefale! Takk

 4. V***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Produktet er av høy kvalitet.

 5. E***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Flott ting. Hjelper godt

 6. T***o (bekreftet kjøper)

  Norge

  Sterk og slitesterk.

 7. L***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte denne ryggstyrkeren for korsryggsmerter mens jeg gikk daglig. Jeg liker at den har tre nivåer for å øke ved behov. Den lindrer smertene mine når den brukes daglig eller annenhver dag. Jeg anbefaler alle å prøve det.

 8. A***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  For alle som lider av nedre til midtre ryggsmerter, anbefaler jeg virkelig dette produktet. Fortsett å bruke den i minst to uker, to ganger om dagen i 10 minutter. Du vil først legge merke til hvor dårlig justeringen av ryggmargen er i utgangspunktet etter første gangs bruk. Men hold deg til det, det gjør og vil forbedre ryggsmertene dine. Det hjelper også å strekke ryggen og korrigere holdningen. Hvis du er utholdende og tar deg tid til det, vil du føle resultatene.

 9. M***I (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er flott for ryggsmerter. Jeg starter på det første nivået og går så etter 15 minutter til det andre nivået og legger til en pute for å holde nakken på linje. Den strekker ryggen fra topp til bunn. Jeg kunne se forskjell ved første gangs bruk! Jeg ble virkelig overrasket over hvor raskt det fungerte, men jeg tror at det å bruke det konsekvent er nøkkelen til at det virkelig fungerer på ryggsmerter. Så fornøyd med kjøpet!

 10. S***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Laget av kraftig plast. Denne ryggbåren er fantastisk. Det er veldig behagelig. Den blå tingen som kobles til midten gjør den superkomfortabel, men er ikke nødvendigvis nødvendig. Det er god støtte. Smertene i korsryggen går gradvis bort. De tre forskjellige buenivåene gjør det veldig praktisk. Jeg tror ingen ville angre på å kjøpe dette.