Ryggstrekker Korsryggstøtte Akupressur Massasjeapparat

Opprinnelig pris var: 680 kr.Nåværende pris er: 340 kr.

Tilbud!

Ryggstrekker Korsryggstøtte Akupressur Massasjeapparat

Opprinnelig pris var: 680 kr.Nåværende pris er: 340 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Sett en stopper for ryggsmerter og stivhet

Hold deg beskyttet mot ryggsmerter med enheten vår. Det hjelper sømløst å lindre ubehag ved å gjenopprette den naturlige krumningen av ryggraden. Ortorex-ryggstrekkeren justerer forsiktig ryggvirvlene dine og forbedrer holdningen din og lindrer stivheten. Bare bruk den i 5 minutter to ganger om dagen.

Helbredende Akupressur
Vår enhet har 108 massasjepunkter. Påført på korsryggen, fremmer det helbredelse ved å øke blodstrømmen.
Justerbare Strekknivåer
Tilbyr tre justerbare nivåer for fullstendig strekk.
Multifunksjonelle
Kjenn den masserende effekten og helbred kroppen din mens du sitter eller ligger.
Materialer av høy kvalitet

Ortorex ryggbåre er laget av solid ABS-plast. Det sikrer en trygg opplevelse når du støtter ryggen.

Nybegynnervennlig

Det første justerbare nivået er egnet for nybegynnere. Juster videre i ditt eget tempo.

Bærbare og lette

Enkel å oppbevare og pakke uansett hvor du går.

Flere grunner til å elske ryggbåren vår
Fremmer Avslapning
Kompakt Design
Rimelige
Passer For Alle Aldre
4.89
18 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 18 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. L***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte denne ryggstyrkeren for korsryggsmerter mens jeg går daglig. Jeg liker at den har tre nivåer for å øke ved behov. Den lindrer smertene mine når den brukes daglig eller annenhver dag. Jeg anbefaler alle å prøve det ut.

 2. O***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker denne båren! Jeg kan se den virkelige forskjellen i holdningen min

 3. A***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  For alle som lider av nedre til midtre ryggsmerter, anbefaler jeg virkelig dette produktet. Fortsett å bruke den i minst to uker, to ganger om dagen i 10 minutter. Du vil først legge merke til hvor dårlig innrettingen av ryggmargen er i utgangspunktet etter første gangs bruk. Men hold deg til det, det gjør og vil forbedre ryggsmertene dine. Det hjelper også å strekke ryggen og korrigere holdningen. Hvis du er utholdende og tar deg tid til det, vil du føle resultatene.

 4. A***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  For alle som lider av nedre til midtre ryggsmerter, anbefaler jeg virkelig dette produktet. Fortsett å bruke den i minst to uker, to ganger om dagen i 10 minutter. Du vil først legge merke til hvor dårlig justeringen av ryggmargen er i utgangspunktet etter første gangs bruk. Menn holder deg til det, det gjør og vil forbedre ryggsmertene dine. Det hjelper også å strekke ryggen og korrigere holdningen. Hvis du er utholdende og tar deg tid til det, vil du føle resultater.

 5. N***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  OMG jeg klarte aldri å se hvordan det fungerer uten å prøve det og takk gud at jeg gjorde det. Et utmerket verktøy og jeg anbefaler det på det sterkeste. Jeg er fortsatt på maksimalt nivå 2. Tre er litt for mye på det punktet. Tyngdekraften gjør jobben sin, for alvor. Elsker det.

 6. E***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Leveringen er nesten 2 måneder. Samsvarer med beskrivelsen. Det er 3 posisjoner, egnet for enhver rygg. Den sentrale fargeinnsatsen er myk. Selgeren hjalp til med å spore varene. Takk

 7. M***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette produktet fungerer utmerket! Da den først kom og jeg åpnet den, satte jeg den opp ved hjelp av instruksjonene, og så la jeg meg tilbake i 3-5 minutter på gulvet, jeg kjente forskjellen umiddelbart og smertene mine begynte å løse seg. Jeg brukte den også for første gang i kjøretøyet mitt mens jeg kjørte, hjelper på smertene når jeg kommer til målet mitt og når jeg sitter på jobb hele dagen

 8. M***I (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er flott for ryggsmerter. Jeg starter på det første nivået og går så etter 15 minutter til det andre nivået og legger til en pute for å holde nakken på linje. Den strekker ryggen fra topp til bunn. Jeg kunne se forskjell ved første gangs bruk! Jeg ble virkelig overrasket over hvor raskt det fungerte, men jeg tror å bruke det konsekvent er nøkkelen til at det virkelig fungerer på ryggsmerter. Så fornøyd med kjøpet!

 9. M***I (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er flott for ryggsmerter. Jeg starter på det første nivået og går så etter 15 minutter til det andre nivået og legger til en pute for å holde nakken på linje. Den strekker ryggen fra topp til bunn. Jeg kunne se forskjell ved første gangs bruk! Jeg ble virkelig overrasket over hvor raskt det fungerte, men jeg tror at det å bruke det konsekvent er nøkkelen til at det virkelig fungerer på ryggsmerter. Så fornøyd med kjøpet!

 10. S***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Laget av kraftig plast. Denne ryggbåren er fantastisk. Det er veldig behagelig. Den blå tingen som kobles til midten gjør den superkomfortabel, men er ikke nødvendigvis nødvendig. Det er flott støtte. Smertene i korsryggen går gradvis bort. De tre forskjellige buenivåene gjør det veldig praktisk. Jeg tror ingen ville angre på å kjøpe dette.