Hodebunnsmassasjeapparat Hårvekst

176.53 kr

Tilbud!

Hodebunnsmassasjeapparat Hårvekst

176.53 kr

Beskrivelse

Reduser stress og stimuler hårveksten med Ortorex Scalp Massager!

ORTOREX™ hodebunnsmassasjeapparat er spesialdesignet for alle som ønsker å redusere stress og stimulere hårvekst siden den har to funksjoner – rengjøring og massering. Vårt verktøy har vist seg å hjelpe mot kløe og tørrhet i hodebunnen. Dessuten stimulerer den forsiktig blodstrømmen til hodebunnen samtidig som den reduserer bakterieoppbyggingen på huden.

Vår hodebunnsmassasje for hårvekst er spesielt flott for de som lider av tynt hår, flass, eksem, psoriasis og hårtap. Den håndterer disse forholdene effektivt ved å rense hudporene for smusspartikler.

ORTOREX™ hodebunnsmassasjeapparat hjelper med å aktivere hårsekkene for å vokse seg lengre og fyldigere. Dessuten fremmer den den naturlige omsetningen av hodebunnsceller, stimulerer hårvekst og eksfolierer døde celler. Du kan bruke verktøyet vårt på tørt hår for å massere hodet for å lindre spenninger. I tillegg kan den brukes i vått hår som en sjampobørste. Den jobber inn sjampoen i hodebunnen og fordeler den jevnt gjennom håret samtidig som den øker skummet og effektivt renser hodet.

Fordeler med å bruke ORTOREX™ hodebunnsmassasjeapparat:

 • Forhindrer kløe og tørrhet
 • Behandler hårtap, flass, eksem og psoriasis
 • Reduserer bakterieoppbygging
 • Øker blodstrømmen til hodebunnen
 • Skader ikke sensitiv hud
 • Lindrer stress og angst
 • Gir avslapning

ORTOREX™ massasjeapparat for hodebunnen er laget av høykvalitets ABS- og silikonmaterialer. Håndtaket har den perfekte størrelsen for å passe i håndflaten din, noe som gir et komfortabelt grep mens du masserer hodebunnen. Silikonbusten har perfekt lengde for å stimulere hårsekkene og effektivt rense håret ditt. I tillegg er de myke og milde og vil ikke skade hodebunnen din.

Dette skjønnhetsverktøyet er svært allsidig. Du kan bruke massasjeapparatet til hodebunnen i dusjen, badekaret, eller til og med mens du gjør andre aktiviteter som å se på TV. Dessuten er den egnet for voksne og hele familien, inkludert barn og kjæledyr.

HOVEDFORDELER:

✔️ FREMMER HÅRVEKST — ORTOREX™ Massagers dype hodebunnsstimulering stimulerer hårvekst og forhindrer hårtap. Den fungerer også for å eliminere opphopning fra hårrøttene, noe som gir lokker som ser sunnere ut.

✔️ LINDER STRESS OG ANGST – Når du masserer hodet med ORTOREX™ hodebunnsmassasje, hjelper trykket børstene påfører hodet til å lindre stress og gi generell avslapning.

✔️ PASSER FOR ALLE HÅRTYPER — Vår hodebunnsmassasje kan brukes på hår uansett lengde og type uten å skade håret eller forårsake flisete tupper. Enten du har en rett, bølget, krøllete, tørr, fet eller normal hårtype, vil vår massasje ikke forårsake skade eller ubehag.

4.70
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. V***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Hodebunnen min er alltid ukontrollert kløende, men denne massasjen gjør en stor forskjell for meg. Håret mitt føles så rent, og det floker virkelig ikke håret. Mine topp 1 hygieneprodukter nå!

 2. E****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Massasjeapparatet gjør det lettere for meg å få sjampoen overalt hvor den skal. Det øker også hastigheten på hårvaskingen min, siden jeg virkelig trenger å massere hodebunnen, og å gjøre det med hendene alene er ikke like effektivt som å bruke denne hodebunnsmassasjen. Totalt sett anbefaler jeg denne massasjeapparatet!

 3. B***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Øyeblikkelig forbedring av mengden flass tilstede etter min første bruk. Jeg anbefaler på det sterkeste.

 4. A*****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Produktet ser ut til å være godt laget. silikonet er ikke for hardt, og det hele er lett. Enkel å bruke og hjelper mye. Hodebunnen min føles så ren!

 5. K****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne massasjen fungerer definitivt bedre enn negler! Jeg er virkelig overrasket. Lett å gripe og rengjøre! Takk!

 6. M*****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er et flott lite verktøy. Jeg har VELDIG tykt og krøllete hår. Jeg har alltid hatt vanskelig for å komme til hodebunnen, noe sjampo og balsam nådde ikke alltid hodebunnen, noe som forårsaket flass og flass. Siden jeg har brukt denne massasjen, har det stoppet! Det er en veldig nyttig og smart oppfinnelse. Anbefale

 7. T****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker absolutt denne hodebunnsmassasjen. Jeg bruker den når jeg tar på sjampoen, så skrubber jeg hodebunnen og løsner alle produktene fra uken. Denne massasjen føles så bra! Jeg vil anbefale denne spesielle massasjeapparatet.

 8. U******a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette elegante lille verktøyet gjør det mye enklere og morsommere å vaske håret mitt! Jeg har veldig tynt hår som lett skades. Denne børsten glir gjennom håret mitt uten å trekke eller hakke seg, og den fordeler sjampoen jevnt over hele hodebunnen! Flott kvalitet!! Vil definitivt anbefale!!

 9. L****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte denne tingen som en massasjebørste for meg selv, den er flott ikke bare for hodebunnen, men også for andre sensitive steder. Føles som himmelen mens du masserer. Så oppdaget jeg at den korthårede hunden min liker det også! Jeg skal kjøpe en til til ham også! Takk!

 10. E*****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har kjempet mot tørr, kløende, flassende hodebunn i årevis. Jeg har prøvd spesielle sjampoer, hodebunnsbehandlinger osv. Jeg kjøpte denne massasjeapparatet og etter EN bruk har jeg NULL flak eller kløe!! Jeg er seriøst imponert over at noe så enkelt kan være så effektivt. Jeg er veldig glad for at jeg kjøpte denne! Jeg anbefaler denne massasjeapparatet!