U-Formet Elektrisk Nakke- Og Skuldermassasjeapparat

510 kr

Tilbud!

U-Formet Elektrisk Nakke- Og Skuldermassasjeapparat

510 kr

Beskrivelse

Bli kvitt muskelspenninger!

Ortorex Massager lindrer stivhet og tretthet ved å simulere håndbevegelsene til en ekte massør. Det tilbyr målrettet massasje for å berolige slitne og stramme muskler. I tillegg lar det deg slappe av og fremmer bedre søvn.

SMERTELINDRING
Shiatsu massasje fremmer blodsirkulasjonen, leverer oksygen til musklene. Dette spiller en smertestillende effekt og gjør det mulig å frigjøre smerter, stress og belastninger.
ENKEL Å BRUKE
Ortorex Massasjeenheten har en en-knapps kontroll. Bare påfør den på målområdet og trykk på av/på-knappen for å starte behandlingsøkten.
ERGONOMISK DESIGN
Vår enhet tar i bruk U-formen. Den passer til kroppens konturer for å utføre effektiv massasje og lar hendene hvile.
Dyp elting

De 16 nodene endrer roterende retning for større avslapning.

Justerbare innstillinger

Kontrollpanelet gjør det mulig å få personlig massasje med maksimal komfort.

Helkroppsbruk

Vår enhet kan brukes fra topp til tå for å sikre en rolig tilstand.

Flere grunner til å elske massasjeenheten vår
Lettvekt
Bærbar
Pustende mesh
Automatisk avstengning
Lite støy
Håndfri
Spesifikasjoner
Vekt:
1,5 kg (3,3 pund)
Dimensjoner:
19.7x17.7x11.8 tommer (50x45x30 cm)
Effekt:
25W
Materiale:
PU & ABS
4.88
16 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. L**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er et flott produkt. Det bidro til å lette smerten og ubehaget i bena, lårene og setemusklene og mer. Massasjen føles bra, og den er sterk nok til å føle at du får en god en.

 2. J***t (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte dette produktet for å lindre min klemte nerve. Jeg bruker det to ganger om dagen, og det bidrar til å løsne nerveområdet. Jeg bruker det fortsatt siden jeg har spente muskler.

 3. N***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har hatt denne massasjeenheten i en måned nå. Jeg har brukt den på alt fra føtter, legger, isjias, rygg, bryst og nakke.Jeg elsker at jeg kan finne alle de begravde, betente musklene bare ved å trekke det strammere rundt smertepunktene mine. Jeg vil kjøpe dette igjen!

 4. M***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er KJEMPEBRA! Utmerket dyp vevsmassasje for vanskelig tilgjengelig nakke og thorax ryggrad!! Stort press &du kan bruke den hvor som helst på kroppen. PRØV det!

 5. R***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det er veldig godt laget og av god kvalitet. Siden armene dine holder den og den henger, lar den skuldrene slappe av mer, noe som hjelper massasjeenheten til å virkelig komme inn der.Jeg elsker også at du kan justere trykket så enkelt.Totalt sett er jeg 100% fornøyd med det

 6. S***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne enheten har vært svært nyttig for å forebygge migrene fra stramme muskler. Jeg får vanligvis migrene som starter i nakken fra stress. Denne tingen har faktisk tillatt meg å forhindre dem ved å fange tettheten. Jeg fant det også veldig nyttig å drikke mye vann etter en økt med denne massasjeenheten for å filtrere ut giftstoffer og melkesyre utgitt.Totalt sett er dette et av mine favorittkjøp noensinne!

 7. O***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har skoliose og kan kjøre denne massasjeenheten opp og ned ryggraden min, og bruke mengden trykk jeg trenger! Jeg elsker denne tingen, og livet ville fortsatt lide av smerte hvis jeg ikke hadde det!

 8. H***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Utrolig enhet. I utgangspunktet brukte jeg det til mine stramme nakke- og skuldermuskler og for å hjelpe med migrene. Men nå legger jeg den på sengen og masserer baksiden av knærne, leggene, anklene og hamstrings. Det har definitivt løsnet opp mine stramme smertefulle knær, og jeg har ikke måttet ta noen smertemedisiner siden jeg begynte å massere bena mine. Jeg elsker denne massasjeenheten!!!

 9. A*****n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Hadde en nakkeskade og dette hjalp med smertelindring! Vil absolutt anbefale. Innstillingene er enkle og det er veldig enkelt å justere for nakke- og ryggmassasje. Jeg skal fortsette å bruke den sikkert!

 10. E****t (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte denne massasjeenheten fordi jeg trengte noe for å hjelpe med ryggsmerter og fibromyalgi. Dette har hjulpet meg mye med dyp vev smertelindring. Anbefaler det på det sterkeste.