Nakke og rygg Shiatsu Massasjepute Med Varme

970 kr

Tilbud!

Nakke og rygg Shiatsu Massasjepute Med Varme

970 kr

Beskrivelse

Ser du etter en rygg- og nakkemassasjeapparat som kan gi deg maksimal komfort med dyp elting? Se ikke lenger enn vår Shiatsu massasjepute for nakke og rygg med oppvarming for å lindre rygg- og nakkekramper permanent!

Nå kan du lindre symptomene på nakke-, rygg- og skuldersmerter, redusere stress og føle deg mer energisk på en gang. Nakke og rygg Shiatsu massasjepute gir deg den beste massasjeopplevelsen hvor som helst, når som helst. Den har 8 roterende baller i flere retninger som er tilstede inne i massasjeputen. De flate Shiatsu-nodene er plassert forsiktig for å koble til akupressurpunktene dine og gi deg den beste helbredende behandlingen. Denne japanske massasjeteknikken påfører sirkulære bevegelser og dypt eltende trykk på akupunkturpunkter, og frigjør spenninger og lindrer stramme muskler.

Du kan bruke denne massasjeputen til å utføre en helkroppsterapi. Den er bygget på en slik måte at du kan plassere den for å massere målområdet ditt. Den passer perfekt bak nakken og ryggen og konturerer ryggraden og korsryggen. Du kan massere nakken, øvre og nedre rygg, skuldre, korsrygg, midje, ben, legg eller fot. Dette massasjeapparatet vil hjelpe deg med å roe ned ånden etter en lang arbeidsdag, noe som gjør den til det perfekte tillegget til din daglige rutine. Puten plugger til en stikkontakt og trenger ikke lades. Nyt full avslapning mens du legger deg på sofaen mens du leser eller ser på favoritt-tv-showet ditt. Det følger også med en strekkbar stropp for å festes til en stol på et kontor, eller i bilen.

For å hjelpe avlaste tretthet, smerter, smerter og stress over hele kroppen, kommer denne massasjeputen med et varmealternativ for å berolige musklene dine. Det øker blodsirkulasjonen og fremmer avlastningen av hele kroppen din effektivt. Nakkemassasjeapparatet har en automatisert overopphetingsbeskyttelse, som slår seg automatisk av når en 20-minutters oppvarmingssyklus er fullført. Hvis massasjeapparatet overskrider arbeidstemperaturen, er det installert en sikkerhetsanordning i den, som automatisk slår av massasjeputens varmefunksjon ved å slå av motoren. Det sikrer ikke bare en utmerket varmeopplevelse for deg, men samtidig sikrer det at enheten ikke blir skadet på grunn av overdreven varme. Nyt beroligende massasjer hjemme, på kontoret eller til og med i bilen og kjenn all spenningen og sårheten smelte bort.

✔️ SHIATSU ELTE-MASSASJE — Opererer ved hjelp av 8 dypt-eltende Shiatsu-massasjeknuter som hjelper til med å løsne opp den stramme rygg, skuldre og nakke.

✔️ 8 MASSASJERULLEBALLER — Med 8 massasje etterligner massasjeputen elte- og penetrerende bevegelser til en ekte massasjeterapeuts hender.

✔️ 3 FARTNIVÅER — Lar deg få riktig og passende mengde trykk for å lindre muskelsmerter.

✔️ VARMEFUNKSJON — Gir en beroligende og oppkvikkende varme som hjelper mer med å løsne opp musklene og fremme blodsirkulasjonen

✔️ LETTELSE AV SÅRE OG TRØTTE MUSKLER – Gir dypvevsmassasje på nakke, skuldre, øvre del av ryggen, korsryggen, midje, fot, strømpebukser, legger, ben, føtter og armer – hjelper hele kroppen din til å frigjøre stress, ømme muskler og hjelpe deg slappe av.

✔️ ERGONOMISK DESIGN OG BÆRBAR — Ergonomisk W-design passer perfekt bak nakke og rygg og konturerer ryggraden og korsryggen. Du kan ta den med deg hvor som helst og nyte en dyp vevsmassasje i hjemmet, bilen, kontoret eller hvor som helst.

✔️ TRYGG OG BRUKERVENNLIG — Utstyrt med overopphetingsbeskyttelse og programmert med 20-minutters automatisk avstenging for å sikre sikkerhet. Alt du trenger å gjøre er å koble enheten til og den slås på.

 

4.80
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. A***k (bekreftet kjøper)

  Norge

  Leveringen var rask. Varene fungerer som beskrevet.

 2. V***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  Tilsvarer beskrivelsen. Har flere driftsmåter. Alt fungerer. Takk skal du ha

 3. A***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Elsker denne massasjen! Utrolig kvalitet!

 4. C***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Nettopp mottatt 25/9/20……omtrent 2 ukers levering…..pakket ekstremt godt, varen er stor og god størrelse og komfortabel….veldig enkel å bruke og så glatt….veldig fornøyd med kjøpet mitt, var veldig snill å legge inn den irske pluggen til veggen, standardpluggen er EU, takk

 5. O***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  Bestilte denne for rygg- og nakkesmerter. Fungerer utmerket!

 6. C***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig fin massasjeapparat, jeg anbefaler på det sterkeste

 7. H***o (bekreftet kjøper)

  Norge

  Kjapp levering. Jeg er fornøyd med massasjeputen min. Alt fungerer bra, takk.

 8. A***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Føles så godt!!

 9. Z***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Perfekt for skuldrene mine. Fungerer utmerket og hadde til og med en plugg til bilen slik at jeg kan ta den med meg. Flott kjøp!

 10. R***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fungerer utmerket! Enheten gjør en god jobb med å slappe av korsryggen min med varme og massasje.