Massasjemaskin for fjerning av cellulitt

605 kr

Tilbud!

Massasjemaskin for fjerning av cellulitt

605 kr

Beskrivelse

Reduser forekomsten av cellulitter, støt og groper med dette hardtarbeidende elektriske massasjeapparatet!

Cellulitt får kanskje ikke huden din til å se best ut. Men det kan håndteres og reduseres ved hjelp av en dyp massasje av hudvevet. Hvis du har lett etter en praktisk måte å redusere cellulitter på, er denne massasjeapparatet ditt beste valg! Massasjeapparatet for cellulitt hjelper deg rense giftstoffer og væskeholdig fett eller cellulitter. De robuste hodene øker blodsirkulasjonen og tilbyr dyp vevsmassasje som virker på det dypere laget av huden. De bryter fettavleiringer selv fra de vanskeligste områdene. Huden din vil umiddelbart føles mykere med fortsatt bruk over et par uker.

I tillegg til å fungere som en cellulittmassasjeapparat, er denne enheten multifunksjonell og kan brukes til å lindre smerte, sårhet og ubehag i kroppen. Det gir også enorm lindring fra tretthet og gir deg energi.

Fordelene med å bruke cellulittmassasjeapparat:

 • Effektiv og fantastisk hudrenseopplevelse
 • Reduksjon i forekomsten av cellulittmerker
 • Lindring av muskelspenninger
 • Boost blodsirkulasjonen
 • Forbedring av hudtone og fasthet

Denne ergonomiske enheten kommer med 4 unike massasjehoder som du kan bruke til ulike massasjeterapier. Det er forskjellige nivåer av intensitet, fra minimal til maksimal. 220V-motoren gir en dyp, eltende massasje som stimulerer blodsirkulasjonen og forbedrer lymfatisk oppbygging. Formålet er å gjenskape en håndgitt massasje du vil motta i et spa eller en klinikk.

Denne enheten er ideell for å massere alle deler av kroppen din, inkludert mage, midje, lår, nakke, bryst, ben, rumpe og armer. Den er supereffektiv når den brukes på riktig måte i en jevn periode. Du kan bruke den en gang hver dag i 5 til 20 minutter, sammen med anti-cellulitt lotion. Og det beste er at du kan gjøre kroppsformingsøvelsen din overalt når som helst – på en personlig reise, hjemme og til og med på kontoret. På grunn av sin allsidighet vil denne kroppsmassasjen være en perfekt gave til både kvinner og menn.

HOVEDFORDELER:

✔️ ELIMINERER UBEHAGELIG CELLULITTER — Massasjeapparatet gir en robust dypvevsmassasje som gjør huden din strålende og ren, og reduserer forekomsten av cellulitter fra kroppen din.

✔️ GIR ALLSIDIG MASSASJE — Den kommer med 4 unike massasjehoder for bruk på ulike kroppsdeler. Massasjeapparatet er effektivt for å tone opp magen, bena, baken og lårene.

✔️ TILBYR JUSTERBAR KOMFORT — Enten du foretrekker en skånsom overflatemassasje eller en høyhastighetsmassasje, kan du forsiktig vri kontrollbryteren for å justere vibrasjonene til ditt komfortnivå.

✔️ ENKEL OG LETT Å BRUKE – Den ergonomiske designen gjør massasjeapparatet lett å gripe og hjelper til med å gli over forskjellige kroppsdeler uten problemer. I tillegg er denne cellulittmassasøren bærbar og kan bæres hvor som helst.

 

Merk: Settet leveres med enheten og kabelpluggen.

4.80
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. D***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Enheten takler cellulitter perfekt. Imponerende resultater innen 1 uke.

 2. R***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  akkurat det jeg lette etter!! det har virkelig hjulpet huden min å stramme opp!

 3. W****w (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig effektivt. Jeg kan ikke huske sist gang bena mine så så tonet ut

 4. K***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg ELSKER denne multifunksjonelle massasjeapparatet! støtene ser og føles mye mykere ut. Jeg tror om noen uker til bør de være helt borte!!

 5. B*****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Flott kvalitet. Jeg bruker den hver dag. Fungerer godt for smertelindring og muskelavslapping

 6. N***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Flott produkt. Bra for dypvevsmassasje.

 7. V*******e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Flott for bruk på ømme muskler og ledd. Det føles så fint. Veldig glad for å finne denne!

 8. S***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker denne massasjen! Superenkelt og praktisk å bruke! Jeg bruker den til og med på nakken og brystet, og det føles UTROLIG!

 9. C***l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fungerer veldig bra og er perfekt for å fjerne cellulitter! Ulike massasjehoder hjelper meg å stimulere huden min og holde musklene mine virkelig tonet. Anbefaler sterkt!

 10. A****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Lett og kompakt massasjeapparat. Jeg pleier å bruke en anti-cellulittolje med den. Det etterlater huden min veldig glatt