Ultralyd anti-cellulitt massasjeapparat for å gå ned i vekt

Opprinnelig pris var: 780 kr.Nåværende pris er: 390 kr.

Tilbud!

Ultralyd anti-cellulitt massasjeapparat for å gå ned i vekt

Opprinnelig pris var: 780 kr.Nåværende pris er: 390 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Få en tonet og skulpturert kropp raskt! Føl deg godt i huden du er i!

Fettet i magen, midjen, armene, ryggen, hoftene og lårene er sta. Det er her en kroppsskulpturende ultralydmaskin kommer inn i bildet! Dette er en ikke-invasiv og smertefri enhet som bruker varme- og lydbølger for å forbrenne fett, redusere cellulitter og stramme opp løs hud. Det er et imponerende gjennombrudd innen ikke-kirurgisk fetttapsteknologi!

Enheten kjører på de 3 mest effektive klinisk beviste teknologiene: EMS (elektrisk muskelstimulering), infrarødt lys og ultralydkavitasjon. Denne avanserte teknologien hjelper bryte ned fettcellene og frigjøre dem gjennom lymfedrenasje. EMS-mekanismen stimulerer kroppen med passiv bevegelse under mikrostrøm. Mer muskulær bevegelse øker stoffskiftet og bryter ned mer fett. Hele prosessen slanker og toner ned kroppen for å sikre kroppsskulptur.

Fordeler med å bruke ultralydslankemaskinen:

 • Forbrenner fett og former kroppen din
 • Reduserer vekten
 • Fjerner gjenstridig fett og cellulitter
 • Strammer opp slapp og løs hud
 • Forbedrer hudens tekstur
 • Eliminerer fine linjer, rynker og mørke ringer

Dessuten forbedrer EMS-terapi metabolismen ved å forbedre blodsirkulasjonen. Det impulserer de motoriske nervene slik at de målrettede muskelgruppene må trene passivt for å utvide og trekke seg sammen. Det forbedrer muskelstyrke og utholdenhet. Det er derfor denne teknologien er mye brukt i fysioterapi, kondisjonstrening og skjønnhetsforyngelse.

Det beste er at du kan utføre denne prosedyren i komforten av ditt eget hjem! Alt du trenger å gjøre er å massere problemområdet med enheten i 10-30 minutter i 10-12 økter for å oppnå langvarige resultater. Det er bevist å redusere midjeomkretsen med 2-4 cm og fettlaget med 13 %. Denne multifunksjonelle vekttapsmaskinen tilbyr en løsning som fungerer på de fleste kroppstyper og krever minimal innsats.

HOVEDFORDELER:

✔️ SLIMMING & TONING — Maskinen forbrenner fett, strammer opp huden din, gjenoppretter elastisiteten og aktiverer cellene for å regulere den indre sekresjonen og akselerere forbruket av fett. Den fjerner effektivt fett selv fra de gjenstridige områdene for å gi deg et tonet utseende.

✔️ CELLULITTELIMINERING — Høyfrekvente varme- og lydbølger trenger inn i huden din for å fjerne cellulitter og gjenopprette hudens elastisitet.

✔️ BRUK AV HELE KROPPEN – Du kan bruke ultralydapparatet på alle områder av kroppen din med ekstra fett – lår, mage, rygg, ben, armer, skuldre, nakke eller rumpe. Den kan også brukes på mindre områder som haken og området rundt øynene.

✔️ TRYGG OG SMERTEFRI – Ultralyd brukes rutinemessig til mange diagnostiske og terapeutiske medisinske prosedyrer. Under og etter prosedyren vil du ikke oppleve smerte eller ubehag. På det meste kan du føle en mild varmende følelse når maskinen jobber seg gjennom huden din.

Merk: Generelt merkes resultatene etter 2-5 sammenhengende økter. Avhengig av kroppstype, kan det hende du trenger minst 6-12 økter for å få de ønskede resultatene.

 

Pakken inkluderer:

1 x slankeenhet
4 x EMS kontaktputer
1 x blytråd
1 x strømadapter (Storbritannia, USA, EU, AU)
1 x engelsk brukerveiledning

4.60
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. D****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Produktet er utmerket og fungerer bra

 2. M****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne massasjen fungerer faktisk! Jeg la merke til at magen min ble flatere. Har brukt den i 2 uker så langt. Anbefaler!

 3. G****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fin dings. jeg liker det

 4. F***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Utmerket produkt! Enkel å betjene. Jeg kan se forskjellen i hudforbedringer

 5. S****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Maskinen fungerer bra, varmer opp litt. Jeg synes det er veldig effektivt

 6. Q****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne slankemassasjen er et must for late mennesker som meg 🙂 Den øker virkelig hastigheten på å gå ned i vekt. Jeg er veldig glad for å få denne!

 7. R***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg brukte den akkurat som anvist, og jeg kunne føle litt varme. Men det er slik det skal fungere, antar jeg. Jeg kan fortelle at strekkmerkene mine definitivt forsvinner

 8. I***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg bruker den med en anti-cellulitt gel og magen og tightsen føles strammere

 9. G****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Enkel å følge instruksjonene, og det fungerer! Etter en uke med bruk av denne massasjeenheten kan jeg se at huden min er mye glattere og lysere!

 10. H*****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er en fantastisk enhet! Jeg hadde mye cellulitter på magen etter graviditeten. Siden jeg begynte å bruke den, har jeg lagt merke til fantastiske endringer i hudtilstanden min. Sterkt anbefalt.