Flytende Kam Hodebunnsmassasjeapplikator

315 kr

Tilbud!

Flytende Kam Hodebunnsmassasjeapplikator

315 kr

Beskrivelse

Si farvel til å smøre for hånd!

Ortorex flytende kammen er en innovativ måte å opprettholde hygiene og helse i hodebunnen. Med en tank på 50 ml holder den hendene fri fra å bruke favoritthårproduktene dine. Med stor avstand og mønstret i en mild bue, passer den for alle hårtyper: rett, krøllete, bølgete og sikk-sakk.

Dyp behandling
Ortorex-kamapplikatoren leverer hårvæsker direkte til hodebunnen uten å smøre ut over håret, og hjelper dem å nå folliklene raskere. Massasjeprosessen øker også hodebunnens absorpsjon av behandlings- og skjønnhetsproduktene du bruker.
Hårvekst
Vår kammen har elastiske tenner med rullende baller. Å bruke den som en hodebunnsmassasje forbedrer hodets blodmikrosirkulasjon og sikrer en jevn tilførsel av næringsstoffer til folliklene. Som et resultat stabiliserer og reverserer regelmessig bruk av vårt verktøy hårtap.
Ultimativ komfort
Vår flytende kam er behagelig å bruke. De myke og fleksible bustene gjør ikke vondt eller riper i hodebunnen, og floker ikke håret. I tillegg har vår massasjekammen en ergonomisk form som gjør den lett å ta tak i.
Ingen lekkasje

De rullende kuletennene eksponerer væsken bare når du trykker kammen mot hodet, og forhindrer sløsing og søl.

Ulike væsker

Ortorex-massasjekammen er egnet for alle typer essensielle oljer, styrkende midler, balsam, næringsløsninger og andre væsker med lav viskositet.

Enkel å bruke

Bare fyll kammen med nødvendig væske, lukk lokket og begynn å massere hodet.

Flere grunner til å elske enheten vår
Lettvekt
Bærbar
Vanntett
Vaskbar
4.73
11 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 11 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. D*****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker denne applikatoren, fordi den lagrer oljene mine, jeg kan bruke den til påføring, og den er perfekt til å massere oljene i. Den er veldig enkel og lett å bruke og rengjøre. Den er heller ikke stor, så den er enkel å lagre.

 2. K***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne enheten kan distribuere eteriske oljer i hodebunnen uten å få det over hele håret og hånden. Passer perfekt til hodebunnen. Oljen kommer helt fint ut når du ruller den på hodet.

 3. A***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har tørr hodebunn og synes at jeg gnir sjampoen for hardt noen ganger, noe som irriterer hodebunnen min. Så denne applikatorkammen var en fin måte å fordele en fuktighetsgivende olje på hodebunnen min.

 4. S***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg bruker en hodebunnsbehandling for tynt hår, og det har vært en rotete ting å bruke. Det kommer over hele hendene mine og for mange steder på håret mitt der jeg ikke vil at det skal være. Denne hårbehandlingsapplikatoren for hodebunnsmassasje gjør ting så mye enklere og mindre rotete. Jeg banker den på hodebunnen noen ganger, og masserer deretter hodebunnen i en sirkulær bevegelse. Det ser ut til å fungere best for meg.

 5. H***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har veldig tykt hår og en sensitiv hodebunn og jeg sliter virkelig med å få sjampo inn i håret og få det rent. Denne enheten lar deg legge en væske inn i ballen og så har de små kammene en push-release-effekt for å slippe ut væsken ved siden av hodebunnen din. Flott ting.

 6. B*****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har lett etter et produkt som dette en stund. Jeg var så glad for å finne den på Ortorex! Jeg har brukt den med forskjellige essensielle oljeblandinger og noen ganger med rosevann eller lavendelvann. Jeg synes det er så mye bedre enn den tradisjonelle måten. Verdt hver krone!

 7. L**y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne kammen fungerer veldig bra. Jeg bruker minoxidil-løsning for hårtap, og denne tingen har gjort det så mye lettere å påføre. Det blir heller ikke fanget i håret ditt. Anbefaler denne tingen på det sterkeste!

 8. Z***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig fin liten enhet og enkel å bruke. Det beste er at oljen kan påføres direkte i hodebunnen. Ingen rot.

 9. M****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Enkel og jevn påføring. Enkel å fylle. Små ruller leverer hårpleieproduktene dine der de er rettet. Føles bra faktisk. Ikke press, det fungerer med lite eller minimalt trykk. Vil anbefale

 10. O***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det er flott for de som ønsker å få næringsstoffer (eller medisiner) direkte til hodebunnen. Jeg har brukt den til hodebunns- og rotoljer for generell hårhelsepleie