Massasjepistol

1,580 kr

Tilbud!

Massasjepistol

1,580 kr

Beskrivelse

Trøtt etter en lang dag? Få umiddelbar lindring for muskelsmerter med Ortorex Massasjepistol!

Kjenner du dagens smerter komme snikende på deg? ORTOREX™ massasjepistolen vil hjelpe deg å få den lindring du trenger for muskelsmerter. Det avlaster effektivt spenninger og gir avslapning uten noe manuelt arbeid. Dessuten stimulerer vår massasjeapparat blodsirkulasjonen, noe som vil forbedre helsen din i det lange løp.

ORTOREX™ massasjepistolen er spesielt flott for de som lider av leddgikt, revmatisme, sårhet og stivhet. Du kan bruke enheten vår til å massere de berørte områdene og få lindring fra ubehaget med en gang!

Vår massasjepistol fungerer ved å sende strømmen fra motoren. De raske trykkutbruddene slippes ut i muskelvevet, og øker blodstrømmen som bidrar til å redusere betennelsen. Du kan bruke enheten på alle deler av kroppen din, inkludert nakkemuskler, skulderblader, ryggmuskler og til og med områder som lårene eller rumpa med samme effektivitet.

Fordeler med å bruke ORTOREX™ Massasjepistol:

 • Forhindrer muskelstivhet og sårhet
 • Reduserer tretthet og betennelse
 • Frigjør positivt trykk inn i vevet
 • Gir generell avslapning
 • Stimulerer blodsirkulasjonen

ORTOREX™ massasjepistolen leveres med seks massasjehoder spesialdesignet for å jobbe med ulike muskler og problemer. Enheten har en børsteløs motor som opererer i lav støy, under 45db, og vil ikke forstyrre de andre. Den har også et oppladbart litiumbatteri som kan vare opptil seks timer på en enkelt lading. LCD-berøringsskjermen hjelper til med å kontrollere intensiteten på massasjen og batteriladenivået. I tillegg er det opptil 30 gir avhengig av modell for deg å velge den mest passende.

Hvordan å bruke:

Det er ganske enkelt å bruke ORTOREX™ Massasjepistol. Først av alt, installer et av massasjehodene i settet. For det andre, slå på batteriet og slå på enheten ved å trykke på PÅ/AV-knappen. Deretter girer du opp eller ned det passende giret og trykker massasjehodet fast, men forsiktig mot huden for å få best mulig resultat.

HOVEDFORDELER:

✔️ GIR UMIDDELBAR LINDRING FRA MUSKELSMERTE — Det sammensatte trykket som ORTOREX™ Massasjepistol gir trenger dypt inn i muskelen, og gir en avslappende og beroligende effekt.

✔️ FREMMER RASKERE GENSETNING OG HELBRING — Massasjehodet til ORTOREX™-pistolen stimulerer blodstrømmen, akselererer sirkulasjonen som hjelper cellene med å regenerere det skadede vevet.

✔️ GIR AVSLAPPING AV HELE KROPPEN — Ved å massere huden din øker pistolen blodsirkulasjonen, som ikke bare lindrer muskelsmertene, men også gir deg en behagelig følelse av lettelse.

✔️ KOMMER TIL ROTEN AV PROBLEMET — ORTOREX™ Massasjepistolen retter seg direkte mot det berørte området uten å kaste bort tid eller krefter for å gi lindring så raskt som mulig.

4.80
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. B****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg hadde trukket en muskel i korsryggen og bestilte denne massasjen for å avlaste musklene rundt den. Det har vært fantastisk! Lett og enkel å bruke. Massasjehodene er fantastiske.

 2. H****h (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har brukt denne massasjepistolen uten stopp siden den kom. Det fungerer bra. Jeg bruker den på skuldre/nakke og jeg har følt så mye lettelse. Anbefaler alle å prøve denne massasjepistolen, du vil ikke angre på det.

 3. T****n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte denne massasjen siden jeg begynte å gå på treningsstudio. Jeg liker det så langt. Den gjør jobben og gjør en ganske dyp massasje. Jeg liker håndtaket og hvordan det passer. Veldig beleilig.

 4. P****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er et lite stykke paradis! Det fungerer bra og hjelper meg å komme meg etter treningsøkter eller bare generelle trykkpunkter. Det er definitivt verdt prisen!

 5. K***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  5 stjerner. Kom fort. Fungerer som annonsert. Jeg er ganske fornøyd med kjøpet.

 6. T******a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har leddgikt, og denne massasjen hjelper virkelig! Spesielt etter å ha vært aktiv hele dagen og hatt vondt hele natten. Jeg elsker hastighetene og hvor mange verktøy det er for å imøtekomme smerten din. Veldig mektig!! Ville definitivt kjøpe igjen!

 7. S******d (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne tingen får knuter ut av ryggen min som ingenting annet gjør. Jeg hadde dyrere massasjepistoler, men denne er definitivt bedre. Hastighetsinnstillingene er enkle å venne seg til, ikke noe vanskelig i bruk. Totalt sett er det den beste massasjepistolen jeg noen gang har hatt. Angret ikke på å kjøpe den.

 8. A*****w (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne massasjepistolen føles som himmelen på ømme skuldre og nakkemuskler. Hastighetsalternativene er flotte, du kan starte sakte og jobbe deg oppover. De utskiftbare hodene er også flotte. Anbefaler sterkt!

 9. K***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker denne massasjepistolen!!! Det lindrer den stive nakken min veldig raskt. Jeg bruker den hver dag på kvelden etter jobb og den slapper veldig godt av. Det er definitivt verdt pengene!!!

 10. J*****b (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte denne massasjepistolen for å slappe av musklene mine etter treningsøktene mine. Det fungerer utrolig! Batterilevetiden er veldig god, varer lenge. Super avslappende og hjelper mye på stivhet. Flott massasjeapparat!