Elektrisk massasjeapparat for hodebunnen

Opprinnelig pris var: 1,269 kr.Nåværende pris er: 605 kr.

Tilbud!

Elektrisk massasjeapparat for hodebunnen

Opprinnelig pris var: 1,269 kr.Nåværende pris er: 605 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

For opptatt til å gå på spa? Gi deg selv gaven av avslappende massasje i komforten av ditt eget hjem!

Ingenting beroliger sinn og kropp etter en lang dag så mye som en avslappende massasje gjør! ORTOREX™ Elektrisk massasjeapparat for hodebunnen vil stimulere akupunkturpunkter, lindre subkutant vev, løse opp knutene og fremme blodsirkulasjonen.

Når du masserer hodebunnen, slapper hele kroppen av nesten umiddelbart. En hodemassasje kan hjelpe deg med å redusere spenningshodepine og smelte bort stresset på få minutter. Hvis du har å gjøre med hårtap eller tynt hår, stimulerer en god hodebunnsmassasje hårsekkene dine, slik at mer blodstrøm og næringsstoffer kan stimulere hårveksten.

Hodemassøren vår har 4 massasjehoder med 28 individuelle noder, som roterer både med og mot klokken, og gir deg en beroligende massasje. Alt du trenger å gjøre er å sette deg ned, trykke på ‘På’-knappen og føle lettelsen fra muskelspenninger. Enheten kan også brukes til avslapning av hele kroppen — masser hodebunnen, nakken, skuldrene, ryggen, armen, bena, foten osv. Eller du kan bære den på farten og nyt selvmassasje enten du er på reise eller på kontoret .

Fordelene med å bruke ORTOREX™ elektrisk massasjeapparat:

 • Hjelper med å løse problemet med hårtap og øker hårveksten
 • Styrker cellemetabolismen når den brukes på nakke og skuldre
 • Fremmer regenerering av nye celler
 • Eliminerer tretthet og slipper stress
 • Forbedrer hukommelsen og forbedrer hjernekraften
 • Forbedrer søvnkvaliteten

Det er en flott massasjeapparat å bruke i badekaret eller dusjen for en hjemme-spabehandling, da den er laget av vanntett materiale. Massering mens du bader kan frigjøre spenninger, eksfoliere hodebunnens hud og fjerne overflødig olje og opphopning. Passer for folk i alle aldre og aktiviteter: studenter, forretningsfolk, middelaldrende og eldre mennesker, reisende, sportsentusiaster.

HOVEDFORDELER:

✔️ DYP HÅNDBODDSMASSASJE — 4 massasjehoder med 28 individuelle noder hver som roterer både med og mot klokken, og gir deg en beroligende massasje for å øke blodsirkulasjonen til hodebunnen og fremme hårvekst og dyp hårrens.

✔️ FLERE FORMÅL — Kan brukes til helkroppsmassasje for å gi dyp avslapning, eliminere tretthet og redusere stress.

✔️ BÆRBAR OG OPPLADBAR — Leveres med en ladebase og en USB-ladekabel, og den varer i et par timer når den er fulladet. Bruk den i 3 minutter om dagen, og den gir deg 40 massasjeøkter. Dens kompakte, trådløse bærbare design lar deg massere hodet eller hele kroppen hjemme, på jobben eller når du reiser.

✔️ VANNTETT OG HUDVENNLIG — Laget av vanntett materiale, slik at du kan bruke massasjeapparatet mens du dusjer for en skikkelig hodebunnsmassasje. De miljøvennlige myke silikonhodene forhindrer at håret trekkes eller floker seg sammen og skader ikke huden din.

✔️ AVTAGBARE OG VASKBARE MASSASJEHODER — Det er enkelt å ta dem av for rask rengjøring.

PRODUKTSTØRRELSE:

4.60
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. L***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fint produkt, fungerer bra, og vakkert design.

 2. O***o (bekreftet kjøper)

  Norge

  Tusen takk! Enheten er bare et mirakel

 3. K***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fungerer bra, ganske myk, god kvalitet.

 4. Y***g (bekreftet kjøper)

  Norge

  Forsendelsen er rask og produktet er tilfredsstillende. Jeg kjøpte en til i gave.

 5. L***k (bekreftet kjøper)

  Norge

  Et perfekt produkt akkurat som i beskrivelsen og kom raskt

 6. N***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig bra produkt, mottatt på 2 uker. Fungerer veldig bra takk

 7. S***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Flott kvalitet!!

 8. L***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne varen gjør akkurat som beskrevet! Jeg elsker hvordan du kan justere hastighetene og den sirkulære bevegelsen fra massasjeapparatet føles virkelig terapeutisk. Produktet er enkelt å rengjøre og har svært lite vedlikehold. Kvaliteten er god og holdbarheten til dette stykket er på topp.

 9. M***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg elsker denne elektriske massasjeapparatet. Den er enkel å bruke og føles fantastisk! Jeg bruker den til hodemassasje fordi jeg får spenningshodepine, og jeg er glad jeg kjøpte denne.

 10. C***t (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne lille massasjeapparatet er flott! Den fungerer på en måte som en massasje- og hodeskraper som er drømmen min. Jeg har langt hår og det blir ikke flokete i det hele tatt, noe som sier noe. Den er kompakt, lader seg selv trådløst i basen og er absolutt verdt pengene.