Fotvarmere

505 kr

Tilbud!

Fotvarmere

505 kr

Beskrivelse

Hold føttene dine koselige og varme på kalde dager med Ortorex fotvarmere!


ORTOREX™ elektriske fotvarmere er perfekte for de som lider av kalde føtter, som diabetikere, og de som bor i kaldt klima. De vil hjelpe folk til å kunne utføre sine daglige aktiviteter uten å oppleve ubehag som kalde føtter. Dessuten gir fotvarmerne våre lindring fra smertene forbundet med leddgikt, senebetennelse, muskelstrekk og andre medisinske tilstander. De hjelper også avlaste stress ved å slappe av deg fra tærne til hodet. Dessuten holder de kroppen din på optimal temperatur og forbedrer blodsirkulasjonen.

Våre elektriske fotvarmere er effektive fordi de leverer gjennomtrengende varme direkte der det trengs mest – rundt tærne! Den fungerer utmerket som en varmepute under bordet som passer perfekt under skrivebordet på jobb, skole, bil og hjemme for å holde føttene og bena varme.

Fordelene ved å bruke ORTOREX™ fotvarmere:

 • Lindrer effektivt smerter forbundet med leddgikt, senebetennelse, muskelbelastninger
 • Fremme blodsirkulasjonen ved å holde deg varm
 • Slapp av muskler og lindrer stress fra topp til tå
 • Lindre sårhet og trette hender
 • Hjelp kroppen å holde seg frisk i perioder med langvarig eksponering for kalde temperaturer

ORTOREX™ elektriske fotvarmere er laget av høykvalitets termisk plysj og fleece og er polstret med tykk bomull for å omgi deg med varme. De har en elektrisk varmepute som enkelt kan skilles for å vaske plysjtrekket. Det tar noen sekunder før varmeren når maksimal varme, og den kan gi kontinuerlig varme så lenge den er koblet til.

HOVEDFORDELER:

✔️ GIV SMERTELINDRING — ORTOREX™ elektriske fotvarmere lindrer smerte og symptomer på leddgikt, senebetennelse og andre medisinske tilstander.

✔️ LISTER STRESS — De lindrer stress ved å forbedre blodsirkulasjonen, noe som øker oksygenstrømmen i kroppen.

✔️ HOLD FØTTEN SUNNE — Fotvarmerne våre hjelper til med å holde føttene sunne ved å opprettholde et mer behagelig miljø. Elektriske fotvarmere fremmer også bedre blodsirkulasjon, noe som er avgjørende for helsen til føttene dine.

✔️ ØK ENERGINIVÅER — Elektriske fotvarmere bidrar til å øke humøret og energien ved å øke stoffskiftet, lindre muskelsmerter, redusere stresshormoner i kroppen og fremme en avslappet tilstand.

4.90
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. G****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Den plysjflanellen er allerede beroligende. Legg til varmen som denne babyen gir, jeg har lindring fra kroniske smerter. Jeg har ingen klager. Flott kjøp.

 2. E***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte denne til faren min som har Parkinson. Bena hans blir veldig kalde. Når det gjelder det jeg kjøpte den for, fungerer den perfekt. Faren min er veldig fornøyd med denne varmeren. Takk.

 3. I***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Som person med fotproblemer og slitasjegikt kan gå og stå være et ork. Å stikke føttene mine inn i den luksuriøse lommen i 30 minutter hjelper enormt. Varmen er absolutt terapeutisk. Anbefaler sterkt

 4. A*****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg vet ikke hvordan jeg kunne ha overlevd uten denne varmeren. I det siste har dette produktet vært en sann livredder. Jeg har senebetennelse og må dessverre bruke mye tid på beina. Så nå, når jeg kommer hjem, stiller jeg en tidtaker på 10 minutter og lener meg tilbake og slapper av. Etter økten føler jeg at jeg går på lufta. Jeg elsker det og vil anbefale det.

 5. R***d (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg bruker dette produktet for å varme opp mine alltid kalde føtter. Når jeg jobber hjemmefra sitter jeg ved vinduet hele dagen lang, og uansett hvilke sokker jeg har på meg blir jeg alltid kalde på føttene til slutt. Med denne lille plasskrevende enheten skrur jeg på varmen når føttene mine blir kalde og den varmes opp raskt. Fantastiske varmere!

 6. B***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Hjelp meg enkelt å eliminere tretthet etter langdags arbeid. Fremmer blodsirkulasjonen til føttene, lindrer muskelspenninger, og blodsirkulasjonen til føttene hjelper til med å fremskynde stoffskiftet i kroppen, hjelper også til å sove. Nøyaktig som beskrevet, jeg er superfornøyd med kjøpet.

 7. P*****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne varmeren er flott for blodsirkulasjonen i føttene og underbenet. Jeg kjøpte den for å holde føttene mine varme om vinteren, men fant ut at den fungerer bra mot hælsmerter. Veldig behagelig og livsendrende. Anbefaler sterkt

 8. T*****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fikk disse varmeovnene til faren min. Han liker det veldig godt og det holder føttene varme. Den er også enkel å bruke, bare plugg inn og ut, så faren min er fornøyd med den. Takk skal du ha.

 9. R*****d (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har Raynauds sykdom, noe som gjør at føttene og hendene mine er veldig utsatt for kuldefølelse og følelsesløshet med lavere temperaturer, og denne varmeren hjelper meg veldig! Det er enkelt å bytte mellom varmenivåene, jeg starter vanligvis med det høyeste og går så til det laveste. Jeg vet ikke hvordan jeg kunne leve uten det, det er en livredder. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet!

 10. K*****n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne fotvarmeren varmer veldig godt for å holde føttene mine varme og koselige. Innsiden av fotvarmeren er stor nok til å bevege føttene og tærne mine rundt! Jeg tar den med på jobb og bruker den under skrivebordet, og det hjelper meg faktisk å være produktiv hele dagen!