Kaldlaserterapiapparat LLLT For Smertelindring

Opprinnelig pris var: 4,800 kr.Nåværende pris er: 2,400 kr.

Tilbud!

Kaldlaserterapiapparat LLLT For Smertelindring

Opprinnelig pris var: 4,800 kr.Nåværende pris er: 2,400 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Fysioterapeuten din hjemme

Få effektiv lindring fra alvorlige kroppssmerter og idrettsskader med Ortorex kaldlaserterapiapparat. Den bruker lasere med lav intensitet for å forbedre blodsirkulasjonen og akselerere vevsreparasjon, og fremmer dermed rask og effektiv helbredelse.

Ergonomisk utførelse
Ortorex kaldlaserbehandlingsapparat kommer med en elegant, håndholdt konstruksjon, slik at du kan administrere den selv eller på noen andre.
Trygg å bruke
Vårt terapiapparat er egnet for både mennesker og kjæledyr. Det er ingen bivirkninger og ingen kryssinfeksjoner.
Allment anvendelig
Ortorex LLLT-enheten hjelper med rehabiliteringsterapi, dermatologi og sårheling ved å fremme nerveregenerering, kollagenproduksjon og beindannelse.
Flere laserdioder

Aktiverer raskere og mer utbredt applikasjon enn lignende enheter.

Brukervennlig grensesnitt

En hendig LED-skjerm med effektnivåer og en automatisk timerfunksjon.

Enkel å bruke

Alt du trenger er 3-15 minutter hver dag.

Flere grunner til å elske enheten vår
Øyebeskyttelse
Hygienisk Bruk
Bærbar
Organizer Oppbevaringspose
Oppladbar
4.50
8 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 8 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. S****r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Har vært hos ryggradskirurger med MR, fysioterapi, kiropraktorer og akupunktur… ingenting hjalp mye med smerter i korsryggen. Etter å ha prøvd denne enheten i en uke… WOW! For en forskjell! Jeg er overrasket, jeg kan nå gå med svært lite smerte. Denne tingen fungerer virkelig, i hvert fall for meg! Hvis du lider av smerte, er denne lasermaskinen verdt å prøve.

 2. A***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Enkel å bruke, alt pakkes sammen i en fin koffert. Hjemmebruk kaldlaser sparer penger kontra kaldlaserbehandlinger fra kiropraktor. Tar bare noen minutter om dagen. Den trådløse funksjonen gjør den super hendig å bruke hvor som helst.

 3. A**y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Stor verdi for prisen! Veldig effektivt!! Lett og kommer med en veske som er lett å transportere og kan tas med på reise. Takk!

 4. M****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte denne med en viss skepsis til å måtte helbrede et brudd i foten min. Laseren har bevist at jeg tar feil, den er enkel å bruke, har bidratt til å redusere hevelser og økt bevegelighet i foten min! Jeg viste denne enheten til fagfolk, som har blitt imponert over kvaliteten til den lave prisen. Jeg anbefaler det på det sterkeste!

 5. S**n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har slitt med nakke- og skuldersmerter, så jeg er alltid på jakt etter noe nytt som kan hjelpe. Jeg har brukt denne enheten i et par dager. For å være ærlig, varmes det opp og lindrer smerten, ikke umiddelbart, men det gjør det. Vil fortsette å bruke den for akkumulerende effekt

 6. K**a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker virkelig denne laseren, den har fått meg ut av mye smerte. Det eneste jeg ikke liker med den er at den ikke er kraftig nok for meg, men ved siden av det er den perfekt

 7. T***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte denne for post OP smerte & healing. Det funker for meg!! Veldig enkel å bruke. Anbefaler denne tingen på det sterkeste!

 8. D**d (bekreftet kjøper)

  Norge

  Sønnen min kjøpte denne enheten for en komprimert nerve og nummenhet i fingrene. Dette hjalp enormt på smertene hans. Mannen min bruker det på leddgiktfingrene, og det hjelper å lindre noe av smerten. Jeg bruker den mot smerter i bunnen av tommelen og er overrasket over hvor godt smertene reduseres. Ville kjøpe igjen.