Kompresjonshansker for leddgiktslindring

220 kr225 kr

Tilbud!

Kompresjonshansker for leddgiktslindring

220 kr225 kr

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Ikke la leddgikt komme i veien for produktiviteten lenger! Gjør hverdagsaktiviteter uten smerte og nyt livet til det fulle!

Enkle ting som å åpne en krukke eller skrive på en datamaskin kan være utfordrende for personer som lider av skade, betennelse eller leddgikt. Vanlige symptomer på leddgikt inkluderer hevelse, smerte, stivhet og redusert bevegelsesområde eller fleksibilitet. Hvis den ikke behandles riktig, kan den vare i årevis og bli verre over tid. Dette fører til kroniske smerter og manglende evne til å gjøre hverdagsrutiner. Glem stikkende smerte, prikkende ubehag og muskelsår med våre Kompresjonsartritthansker. De er spesialdesignet for å støtte muskler og ledd, lindre stivhet og sårhet i håndleddet, håndflatene og fingrene. Bare bruk dem når du føler noen symptomer på leddgikt kommer. Leddgikthanskene er en ideell medisinfri måte å finne lindring og holde seg aktiv.

Våre kompresjonshansker brukes hovedsakelig til:

 • Håndgikt
 • Revmatoid
 • Artrose
 • Karpaltunellsyndrom
 • Stive ledd
 • Betennelse
 • Daglig støtte
 • Datamaskinskriving

På grunn av den unikt sydde designen, gir disse kompresjonshanskene den sårt tiltrengte beroligende komforten og avlastningen hele dagen. De er laget av pustende, fukttransporterende materiale for å gi akkurat den rette mengden varme for å lette smertene dine, samtidig som hendene holdes tørre og fullt mobile. Hanskene er lette, vaskbare og formsittende. De omfavner håndens naturlige form for å redusere irritasjon på huden og maksimere komforten. Det robuste materialet er laget for å vare lenge, slik at du kan bruke dem og nyte beroligende kompresjon mens du jobber, trener, hager eller bare gjør hverdagsaktiviteter hjemme som å bruke telefonen, skrive eller lage mat. Det er det ultimate innen kompresjonsterapi!

Fordelene med å bruke kompresjonshansker:

 • Reduser symptomene på leddgikt: hevelse, stivhet, betennelse
 • Lindre muskel- og leddsmerter og spenninger
 • Øk fleksibiliteten til leddene dine
 • Fremme blodsirkulasjonen
 • Hjelp til å komme deg raskere
 • Regelmessig bruk hjelper til med å forhindre symptomene, spesielt under leddgiktutløsende aktiviteter som skriving eller hagearbeid

STØRRELSESOVERSIKT:

HOVEDFORDELER:

✔️ SMERTELIDNING — Ved å gi skånsom, men effektiv kompresjon, hjelper hanskene deg med å få den støtten du trenger for komfort hele dagen eller natten for å fremme blodsirkulasjonen, lindre revmatisk smerte og håndmuskelspenninger, redusere betennelse og hevelse og forbedre fleksibiliteten av håndleddet og fingrene. Avlast sener, muskler og ledd fra leddgiktsmerter ved å redusere stress på trykkpunkter.

✔️ BRUK HELE DAGEN — Lett, pustende bomull-spandex-materiale vil tillate deg å bruke hanskene komfortabelt hele dagen, og holde hendene tørre og komfortable selv etter langvarig bruk.

✔️ OPEN FINGER DESIGN — Utfør dagligdagse oppgaver som å bruke mobiltelefonen, skrive, kjøre bil, hagearbeid eller trene uten noen begrensninger.

✔️ SMART SØMSØM — Formtilpasset, bomull-spandex-blanding omfavner den naturlige formen til hånden din med kompresjonsstøtte. Minimal søm er gunstig for å redusere irritasjon og maksimere komforten. Sømmene på hanskene er forsterket og sterkere, noe som gjør dem mindre utsatt for slitasje selv etter hyppig bruk.

✔️ LETT Å VASKE — Vask og tørk med tøyet med noen få dager for å holde hanskene friske og holdbare.

4.60
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. S***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har brukt hanskene i omtrent en uke. Jeg er glad for at jeg endelig fant hansker som fungerer. Jeg vil anbefale disse hanskene til alle med smerter i hendene fra leddgikt.

 2. C***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  De er komfortable og kompresjonen føles bra. Jeg har ikke leddgikt, men jeg regner med at det blir et problem da jeg hekler til livets opphold og jobber med hendene på fritiden. Disse hanskene er også laget av et fint materiale.

 3. F***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har leddgiktsmerter i fingrene og disse hanskene er flotte fordi de strekker seg forbi det andre leddet. De er kompresjonshansker, men ikke for stramme. Materialet er mykt og behagelig. Ikke for varmt heller. Jeg har ikke vasket dem ennå, men de virker veldig godt laget. Veldig fornøyd med dette kjøpet.

 4. M***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Disse hanskene er veldig fine. De sitter godt og er komfortable. Hanskene tillot meg å skrive på tastaturet, svare på telefoner, skrive osv. og holdt hendene mine varme. De er perfekte for revmatoidpasienter.

 5. C***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg begynte nylig å skrive mye mer og la merke til at karpaltunnelen min hadde virket opp igjen med lett smerte i håndleddene. Jeg tok på meg disse hanskene og lettelsen nesten umiddelbart. Jeg bestiller gjerne igjen når de begynner å bli slitt.

 6. S***l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det er et godt produkt som vil hjelpe folk som lider av hevelse i hendene eller kanskje leddgikt. Usikker på hvor lenge styrken holder. Ga det til moren min for å bruke det til hagearbeidet, og hun liker dem da de holder hevelsen og leddgikten i sjakk.

 7. R***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Nøyaktig som annonsert, og de er enda bedre enn forventet. Størrelsestabellen var perfekt på linje med målene, og hanskene er myke, men likevel svært nyttige for leddene. De er veldig enkle å skrive med. Anbefaler sterkt.

 8. U***d (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har smerter i knokene, tommelleddene og håndleddene. Det jeg likte med dette produktet var at det er lett, pustende og gir god kompresjon for knokene mine. Jeg kan fortsatt gjøre aktiviteter med hendene mine som å skrive, knyte sko osv.

 9. U***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Hanskene passer perfekt og er behagelige nok for meg å sove mens jeg har dem på. Jeg holdt på å våkne av smertene i hendene, men med hanskene sov jeg gjennom natten! Jeg er så glad de faktisk fungerer. Jeg planlegger å bestille et annet par for å ha i vesken min hvis smertene blusser opp i løpet av dagen. Jeg anbefaler på det sterkeste å bruke dem.

 10. Q***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er de beste leddgikthanskene noensinne! Jeg har kjøpt og brukt mange andre, men disse føles best. Jeg liker spesielt lengden på fingrene – de dekker alle knokene mine og blottlegger fingertuppene. Jeg bruker dem hver dag når jeg hekler, og de holder hendene og håndleddene smertefrie!