Ansiktsmassasjeapparat for rynkefjerning

590 kr

Tilbud!

Ansiktsmassasjeapparat for rynkefjerning

590 kr

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Ikke la rynker definere deg!

Snu effektene av aldring og se yngre ut umiddelbart!

 

 

Endelig kan du oppleve fordelene med LED-lysterapi brukt av profesjonelle hudleger hjemme! Ortorex ansiktsmassasjeapparat for rynkefjerning er helt kritisk når det gjelder fjerne rynker, redusere fine linjer, eliminere slapp hud, akne og mørke flekker. Det er den nyeste teknologien for hudpleie som bruker radiofrekvensbølger og lysfotonenergi for å fremme blodsirkulasjonen og kollagenregenerering for å gi huden din et generelt løft. Denne №1 LED-anti-aldringsenheten fungerer for å dramatisk forbedre hudens utseende slik at den ser forynget ut.

Face Massager for Wrinkle Removal

Ortorex ansiktsmassasjeapparat for rynkefjerning er også utviklet for å fungere for alle hudtyper og fremhever et stort utvalg behandlingsalternativer. Den bruker 6 ulike fargelys, hver er vitenskapelig bevist å ha sine egne fordeler. Rødt lys fremmer antialdringseffekt ved å redusere forekomsten av rynker og fylle huden. Blå lys dreper aknefremkallende bakterier for å fjerne eksisterende kviser og forhindre at nye dannes. Rosa lys forbedrer hudens klarhet ved å bleke huden. Rosa blinkende lys gjør den mer absorberende, noe som hjelper de andre hudpleieproduktene dine med å trenge dypere inn i huden og fungere mer effektivt. Grønt lys hemmer produksjonen av overflødig melanin, og forbedrer dermed hudtonen og hindrer den i å pigmentere. Gult lys øker mengden oksygen i hudcellene, og stimulerer til bedre blodsirkulasjon som resulterer i forbedret hudtekstur og klarhet.

FORDELER:

✓ FORYNGET HUD – Stimulerer blodsirkulasjonen og regenerering av kollagen, slik at huden din ser glatt og ungdommelig ut.

✓ FJERNING AV RYNKER – Eliminerer fine linjer og rynker, og tar år fra ansiktet ditt.

✓ MULTIFUNKSJONELL – 6 forskjellige fargealternativer for spesifikk behandling av huden.

✓ LETT Å BRUKE OG BÆRBAR – Trådløs, oppladbar, du kan bruke den mens du er på farten.

4.50
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. T***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg er i 50-årene. Denne massasjen er perfekt. Enkel å bruke og oppbevare. Hvis den brukes daglig i noen minutter, kan du virkelig merke forskjell. Fungerer best med serumet. Jeg kjenner energipulsen stimulere ansiktsmusklene mine. Kommer definitivt til å fortsette å bruke den.

 2. D***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne tingen fungerer virkelig, faktisk!!! Jeg så resultater etter den første økten og fortsetter å se resultater ved gjentatt bruk. Jeg er overrasket over hvor bra ansiktet mitt ser ut nå. Vil anbefale det til hvem som helst!

 3. G*******e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er en virkelig utmerket hjemmemedisinspa-enhet, og jeg er utrolig glad for at jeg fikk den! Gir umiddelbare resultater. 10000% verdt det.

 4. K*****n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Elsker denne enheten. Du kan definitivt se en forskjell. Verdt investeringen.

 5. E****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte den fordi en venn av meg har brukt den og jeg kunne merke resultatene på ansiktshuden hennes. Etter noen dager kunne jeg kjenne forskjellen på ansiktshuden min også, den strammer seg, i mitt tilfelle har det hjulpet kinnene mine til å bli fastere. Ganske enkel å bruke og er lett.

 6. H*****n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg synes denne massasjen er ganske effektiv. Jeg kan se forskjell umiddelbart etter at jeg har brukt den. Huden min føles veldig behagelig mens jeg bruker den, og det ser ut til at huden min blir strammere. Jeg er glad jeg fant dette produktet.

 7. W***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Har nettopp mottatt pakken, den ser fin ut og fungerer bra. Leveringen var treg. Må vente å se resultatene.

 8. A****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Det er en god personlig ansiktspleieenhet, enkel å bruke med bare 2 knapper og en forståelig bruksanvisning. Kjøpte den til moren min i gave, hun er ikke teknologivennlig, men bruker denne massasjeapparatet uten problemer.

 9. F***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg liker å bruke denne enheten med lotion for å la den bevege seg lett rundt ansiktet mitt. Jeg har bare brukt den i en måned, men den har allerede myknet og lysnet huden min. Jeg er virkelig imponert! Vil anbefale!

 10. R***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Denne wrịnklefjerneren gir en beroligende ansiktsmassasje som føles godt og avslappende. Jeg liker å ha valget mellom 5 forskjellige lysterapier. Min favoritt er det oransje lyset. Huden min føles litt prikkende etter en økt. Men jeg liker det veldig godt og kan allerede se noen resultater etter to forsøk!