Nano Mist Spray ansiktsfukter

305 kr

Tilbud!

Nano Mist Spray ansiktsfukter

305 kr

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Bruk Nano Mist Spray for å nyte en forfriskende tåke når som helst og hvor som helst! Eller for å holde deg og dine eiendeler bakteriefrie!

Nano Mist Spray som er eksklusiv med nanoteknologi, produserer den fineste tåken som umiddelbart lar næringsstoffene trekke inn og hjelpe stramme porene og foredle hudens tekstur for en klarere, mer strålende og sunt utseende hudfarge. Den lar huden absorbere alle de essensielle elementene fra mineralvann når som helst. Hvis du har veldig tørr hud eller ønsker å holde deg hydrert når og hvor det er mulig, er dette perfekte verktøyet for det. Ved å bruke Nano Atomization Technology absorberes mineralene av huden raskere enn noen gang før og etterlater den myk, hydrert og oppfrisket. Du kan til og med bruke denne tåkesprayen for å sette sminken din for en duggfrisk finish og hjelpe den vare lenger hele dagen. Sprayen fukter huden din uten å skade sminken din og gir et oppfrisket utseende når som helst. Dessuten er den perfekt å bruke på farten. Nyt denne ansiktsbehandlingen i lommestørrelse uansett hvor du er, på treningsstudioet, fra kontoret, løper ærend eller til og med på et fly.

Nano Mist Spray er det ultimate kompakte verktøyet som kombinerer en fantastisk ansiktsfuktighetskrem med en praktisk rensemiddel. Det er både effektivt og effektivt når det gjelder å drepe bakterier. Å blande 75 % vann og 25 % desinficeringsmiddel gjør den perfekte desinfiseringsformelen og sparer deg for å kjøpe desinficeringsmidler ofte. Med et enkelt trykk på en knapp drysser den en tåke som dreper alle bakterier rundt. Du kan fylle den med et hvilket som helst desinfeksjonsmiddel for å skape en effektiv rengjørings- og desinfiseringsløsning.

Bortsett fra å vaske og desinfisere hendene våre, er det også viktig å desinfisere tingene vi ofte berører, som mobiltelefoner, nøkler, dørhåndtak, penger og andre overflater med høy berøring. Ved å bruke nano-atomiseringsteknologien og høyhastighetssvingningsprosesser, kan sprøyten løse opp molekylært hydrogen til nanopartikler for dyp rengjøring og lage tåke som lander jevnt på alle overflater. Med den kan du desinfisere elektronikk og daglige essensielle gjenstander raskt og enkelt. Nano-tåkesprayen er intelligent utformet og har en kompakt størrelse slik at du kan ha den med deg hvor som helst, spesielt når du reiser. Den passer perfekt til vesken, vesken eller lommen. Ikke mer klebrig desinfiseringsgel-søl i vesken din!

Hvordan å bruke:

1. Roter mot klokken for å åpne 30 ml fylletanken.

2. Etter åpning fyller du vanntanken med naturlig mineralvann for hudpleie eller 75 % alkoholbasert hånddesinfeksjon for desinfeksjon.

3. Etter å ha tilsatt væsken, vri den med klokken for å stramme tåketanken.

4. Dobbeltklikk på strømknappen for å spay the mister for å desinfisere tingene eller nyte.

✔️ MULTI-PURPOSE — Kan brukes som ansikts-mister og som en kompakt nano-mist-desinfeksjon.

✔️ DYP FUKTIGHET — Nanoforstøvningsteknologi forstøver væske til små molekylære partikler i nanostørrelse, som kan trenge direkte inn i det dype hudlaget, og oppnå bedre absorpsjon. Det hjelper huden å holde på fuktigheten, slik at huden din ser mer strålende og sunn ut.

✔️ ØJEBLIKKE SANITISERING – Desinfiser eiendelene og hendene dine for rask og enkel desinfeksjon fra bakterier hvor som helst og når som helst. Den hjelper til med å rense de daglige gjenstandene du berører for å minimere sjansen for å spre bakterier: mobiler, nøkler, bil, lommebok, fjernkontroller, klokker, bærbare datamaskiner.

✔️ BÆRBAR OG LETT — Designet som en ministørrelse, behagelig å håndtere, et must for å ha på deg for desinfisering hele dagen.

✔️ REISEVNLIG — Med en kapasitet på 30 ml, er den praktisk bærbar og USB-oppladbar, noe som gjør det problemfritt å bære den uansett hvor du går.

✔️ OPPLADBAR USB — Den kan lades opp via den medfølgende USB-kabelen.

4.40
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. I***O (bekreftet kjøper)

  Norge

  Produktet fungerer som det skal.

 2. O***s (bekreftet kjøper)

  Norge

  Produktet samsvarer med beskrivelsen, det fungerer OK

 3. E***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fraktfristen har kommet. Bra produkt, jeg anbefaler det.

 4. N***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Flott produkt!!

 5. T***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Alt stemmer, det eneste er at jeg måtte til posten for å hente den, den fungerer perfekt.

 6. M***y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Super bra jeg elsket dem og de fungerer veldig bra det kom før merket

 7. A***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  For en fin liten ting! Passer rett i vesken min. Den har en sterk, men delikat tåke som kommer ut, slik at du kan rense hendene, telefonen din, nøkler hva som helst, og den er USB-oppladbar.

 8. J***z (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg likte at det var enkelt å bruke, jeg puttet i det meste vann og tilsett litt alkohol. Jeg kan rense nøklene mine på rattet til handlekurvens dørhåndtak. Den er liten, men gjør susen. Kan bruke den et par dager før den lades igjen. Godt produkt god pris.

 9. D***r (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg fant denne enkel å bruke og kompakt, men veldig kraftig. Dampen er veldig jevn flyt og effektiv. Den gir deg en veldig forfriskende damprens og hjelper til med å åpne porene dine. Elsker det.

 10. N***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Positivt overrasket! Den er liten, lett og tåken er veldig avkjølende. Den er liten nok til å legge i toalettsaker eller sminkepose for å ta med uansett hvor du går.