Jade ansiktsmassasjerulle og Gua Sha løfteverktøy

Opprinnelig pris var: 535 kr.Nåværende pris er: 245 kr.

Tilbud!

Jade ansiktsmassasjerulle og Gua Sha løfteverktøy

Opprinnelig pris var: 535 kr.Nåværende pris er: 245 kr.

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

Enten du velger en massasje eller en ansiktsbehandling, er en Jade Face Roller og et Gua Sha Tool du må prøve!

Jade Face Roller er et massasjeverktøy som forbedrer sirkulasjon og vitalitet, og hjelper til med å friske opp hudfargen og lysstyrken din. Handlingen med jaderulling er dypt trøstende og overbærende, og hjelper til å redusere ansiktsspenninger og fører til en avslappet følelse. Det har vært et skjønnhetsritual siden antikken i Kina. Fysisk hjelper det å oppstramme hudens utseende gjennom skånsom massasje. Det hjelper også med å støtte lymfedrenasje, som igjen reduserer hevelser, rynker og forbedrer hudtonen.

Fordelene med å bruke Jade Roller:

 • Reduserer forekomsten av små rynker og uttrykkslinjer
 • Forbedrer produktabsorpsjon for maksimale fordeler
 • Toner og oppstrammer hudens utseende
 • Reduserer hevelser og forbedrer hudens elastisitet
 • Kjøler og beroliger hudens utseende
 • Reduserer stress

Rullen hjelper deg å få litt mer ut av produktene dine mens du nyter en avslappende massasje. Etter rens og toning, påfør ganske enkelt ditt foretrukne ansiktsserum eller olje, og rull deretter verktøyet i retning oppover. Med hver rull vil produktene dine jobbe vei dypere inn i huden din, og hjelpe deg med å få alle fordelene deres. Rullen kan avkjøles i kjøleskapet for å forbedre dens anti-inflammatoriske og beroligende effekt. På denne måten støtter den sirkulasjon og naturlig kollagenproduksjon, drenerer tette lymfeknuter og renser kroppen for giftstoffer. Regelmessig bruk av dette massasjeverktøyet kan bidra til å redusere utseendet til hevelser ettersom det avkjøler og beroliger huden din.

Slik bruker du Jade Roller:

1) Øyne: Bruk den mindre enden av rullen for huden rundt øynene. Begynn med å plassere rullen på det indre hjørnet av under øyet. Rull utover mot øret. Gjenta 5 ganger, og gjenta deretter på den andre siden.

2) Panne: Start med å forsiktig plassere jaderullen på midten av pannen nær hårfestet. Rull nedover mot øret til du når tinningen. Gjenta 5 ganger, og gjenta deretter på den andre siden.

3) Ansikt: Rull kinnbeina, leppene og haken ved å bruke samme grunnleggende metode som pannen og øynene. Start ved midten av ansiktet (ved siden av nesen, i midten av overleppen eller midten av haken), rull utover mot ørene. Gjenta 5 ganger på hver side.

4) Bruk med andre produkter: Bruk et rensemiddel for å rense huden før du bruker rullen. Påfør din favoritt ansiktsolje eller serum, og bruk deretter rullen som beskrevet ovenfor. Massasjen vil hjelpe produktene til å trenge bedre inn i huden din.

Gua Sha Tool er et ansiktsmassasjeverktøy utviklet for å slappe av musklene i ansiktet, øke blodsirkulasjonen og oppmuntre til lymfedrenasje for å forbedre hudens elastisitet, og redusere forekomsten av fine linjer. Det forsterker skjønnhetsritualer ved å fremme løfting og utjevning av huden, og etterlater ansiktet løftet og strålende etter bruk. Facial Gua Sha er en eldgammel helbredende teknikk innen tradisjonell kinesisk medisin som synlig forynger huden gjennom forsiktige skrapebevegelser ved å bruke en flat jadestein over huden. Med forsiktig påført trykk hjelper verktøyet avlaste spenninger og hjelper absorpsjonen av hudpleieprodukter på hudens overflate.

Fordelene med ansiktsbehandling med Gua Sha:

 • Forbedrer den generelle helsen og gløden til huden
 • Reduserer forekomsten av fine linjer og rynker
 • Lindrer ansikts- og kjevespenninger og tetthet
 • Løfter og konturerer ansiktet
 • Øker strømmen av oksygen og viktige næringsstoffer til huden
 • Forbedrer elastisiteten i huden
 • Hjelper med meditasjon og refleksjon

Etter å ha forberedt huden med tonic eller olje, utfør Gua Sha-ritualet. Den er bra for alle hudtyper inkludert tørr, moden, sensitiv, lyteutsatt, kombinert og normal. Den unike «vinge»-formen på verktøyet har tre distinkte kanter for ulike massasjeteknikker: den utoverbuede kanten hjelper til med å forme og redusere hevelser i områder som kjevelinjen og kinnbeina, innover- buet kant omslutter den naturlige ansiktsformen din for å fremme lymfedrenasje, og den avrundede kanten gir mildt trykk og massasje. Med konsekvent bruk skaper ansiktsbehandlingen Gua Sha betydelig og langsiktig transformasjon i huden og generell velværefølelse.

Slik bruker du Gua Sha-verktøyet:

1) Forbered ansiktet ditt med et rensemiddel for å vaske bort dagens (eller nattens) skitt og bakterier.

2) Påfør deretter din favoritt ansiktsolje eller fuktighetskrem på ansiktet ditt. Du vil ha noe med utholdenhet her slik at Gua Sha glir langs huden din.

3) Ta ansiktsverktøyet ditt og start ved bunnen av nakken og bruk en lett skrapebevegelse og jobb deg opp til kjevelinjen.

4) Skrap opp, mot pannen, gå over kjevelinjen, haken og munnen.

5) Skrap over sjekkene og trykk under øynene og over øyenbrynene.

6) Avslutt med flere skraper oppover på pannen opp til hårfestet.

NÅR BRUKER DU EN RULLE ELLER EN GUASHA?

Vi foreslår ansiktsrulling for hovedformålene:

 • Reduserer hevelser
 • Påføring av produkt (serum, oljer, fuktighetskrem)
 • Utjevning av huden

Vi foreslår Gua Sha for hovedformålene:

 • Manuell lymfedrenasje
 • Lindre ansikts- og kjevespenninger
 • Løfter og konturerer huden

* Små variasjoner i steinfarge skyldes den unike naturlige karakteren til dette produktet. Verktøyene er laget med forbedret maskinvare og etisk utvunnede steiner av høyere kvalitet for å tåle tidens og brukens prøvelser.

4.70
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. P***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Alt kom i tide. Takk skal du ha!!

 2. L***n (bekreftet kjøper)

  Norge

  5 stjerner!!

 3. S***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fantastiske massasjeapparater!

 4. L***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  FANTASTISK!!

 5. T***b (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg koser meg veldig med jaderullen min. Jeg prøver å ta veldig godt vare på huden min. Jeg tror det er noe av det som får meg til å se ung ut. Jaderullen har vært et fint tillegg til hudflintpleierutinen min. Det er en fin massasje for ansiktet mitt! Og veldig lett å oppbevare og rengjøre.

 6. F***f (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte denne til meg, men når datteren min så den sa hun at hun virkelig ville ha en, så jeg ga den til henne, og nå må jeg kjøpe en til til meg! Det føles så avslappende og ser virkelig ut til å roe ansiktet mitt og jevne det ut med konsekvent bruk hver dag. Jeg begynte å bruke den mest for å slappe av, men bonusen er at den virkelig fungerer på huden min! Elsker det

 7. E***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg bruker denne hver morgen! Den er enkel å bruke, ruller jevnt over ansiktet. Jeg oppbevarer verktøyene i kjøleskapet og bruker dem om morgenen for å redusere eventuelle poser under øynene. Føles bra og virker ganske solid.

 8. O***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  God kvalitet. Ruller veldig lett. Jeg legger min i fryseren for å bruke om morgenen. Det er veldig forfriskende.

 9. A***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Ser alltid frem til natterutinen min på grunn av denne jaderullen. Føles veldig fancy, spesielt når den brukes i kombinasjon med ansiktsolje. Bare å rulle ut stresset. Elsker hvordan det føles under øynene mine.

 10. E***v (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg kjøpte dette produktet siden det skal hjelpe til med kontur av kinnbein og kjevelinjer og alt det der. Jeg kan si at det definitivt fungerer! Jeg gjorde det på den ene siden og sammenlignet det med den andre, og du kan absolutt se forskjellen! Absolutt anbefale.

  null