4pcs Vakuum Massasje Kopper Kopping Terapi Sett

580 kr

Tilbud!

4pcs Vakuum Massasje Kopper Kopping Terapi Sett

580 kr

Gratis frakt for alle bestillinger

Beskrivelse

En naturlig måte å forynge huden din og frigjøre muskelspenninger

Ortorex vakuummassasjesett er en trygg og ikke-invasiv måte å fremme helse og velvære på. Kopping forbedrer hudens tekstur, reduserer cellulitter og lindrer muskelspenninger og kroniske smerter. Ved å bruke teknikker som lymfedrenasje gir det et trygt alternativ til tradisjonelle behandlinger.

Slankende effekt
Koppingsterapi er kjent for å stimulere stoffskiftet. Det fremmer bedre oksygenering og næringsstrøm til cellene i kroppen din, bryter ned fettceller og forbedrer den generelle helsen.
Hudbehandling
Massasje med sugekopper forbedrer hudens utseende ved å øke blodsirkulasjonen, redusere betennelse og fremme lymfedrenasje. Dette reduserer i stor grad cellulitter, rynker og andre hudfeil.
Smertebehandling
Vakuumkoppmassasje har gode resultater for de som lider av kroniske smerter. Det lindrer ømhet i muskler og ledd ved å øke blodstrømmen og frigjøre spenninger.
Hjelp til restitusjon

Bruk av vårt koppingterapisett øker blodstrømmen til det berørte området, noe som bidrar til å fremskynde helbredelsesprosessen.

Et sunt alternativ

Som et ikke-invasivt alternativ til andre former for fysioterapi er vakuumkopping en trygg og naturlig måte å fremme helse og velvære på. Koppene er laget av medisinsk silikon og glass, så de er perfekte for personer med allergier eller hudsykdommer.

Avslapning

Ortorex koppingsterapisett gir en avslappende og foryngende opplevelse. Det bidrar til å redusere stress og fremmer en følelse av ro og velvære for personer med angst.

Flere grunner til å elske våre vakuummassasjekopper
Gjenbrukbare
Enkel Å Ta Vare På
Trygt Å Bruke
Avgiftning
4.80
10 Anmeldelser Skrive en omtale
95%
av respondentene vil anbefale dette til en venn

Ratings Distribution

Reviewed by 10 customers
Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. A****e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg har prøvd andre typer kopper, og disse glasskoppene er de beste. Du kan løsne pæren fra glasset og enkelt rengjøre dem. Veldig høy kvalitet og gjør det arbeidet jeg trenger dem til!

 2. L*x (bekreftet kjøper)

  Norge

  Disse koppene er bedre enn forventet. Superenkelt å bruke, spesielt hvis du gjør det uten hjelp fra noen andre. Jeg anbefaler på det sterkeste.

 3. R***e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Jeg var super skeptisk da jeg først hørte om ansiktskopping, men etter å ha prøvd det, elsker jeg virkelig denne typen massasje! Og disse koppene er veldig bra for det. Jeg gjør det en gang i uken, og så langt er effekten synlig

 4. K**e (bekreftet kjøper)

  Norge

  Disse koppene er av utmerket kvalitet. De er laget av glass og har god sugeevne som holder seg når du beveger den over ansiktet, noe som er vanskelig med kopper av silikon. Jeg føler at det virkelig gir litt blodsirkulasjon og plumper huden. Vil anbefale hvis du leter etter foryngende ansiktsbehandlinger

 5. K***a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Veldig fornøyd med dette settet. Den kommer i en eske som gjør det enkelt å oppbevare koppene. Jeg bruker dem til ansiktsødem og sirkulasjon og rynker. Arbeid veldig bra og la meg føle meg uthvilt. Anbefales

 6. R*****l (bekreftet kjøper)

  Norge

  Kjøpte dette settet for ansiktet mitt og området under øynene. Jeg tror kopping hjelper under øynene mine. Det føles også veldig bra når jeg er ferdig.

 7. B**b (bekreftet kjøper)

  Norge

  De forskjellige størrelsene er flotte og kan definitivt gjøre hvilken som helst del av kroppen din du ønsker! Enkel å rengjøre og bruke. Hvis du ikke vet hvordan du skal gjøre kopping, kan du se youtube-guider! Vil kjøpe igjen!

 8. D**n (bekreftet kjøper)

  Norge

  Elsker dette settet! Forsikre deg om å legge litt olje på huden din først! Det er nødvendig og uunnværlig. Jeg søkte så mye før jeg valgte riktig sett, og kunne ikke vært lykkeligere! Anbefaler på det sterkeste!

 9. H****y (bekreftet kjøper)

  Norge

  Dette er alt jeg så etter, forskjellige størrelser og god og solid suging. Arbeidet og glir uanstrengt og komfortabelt på huden, veldig glatt.

 10. C****a (bekreftet kjøper)

  Norge

  Fantastisk hjemme-sett! Fungerer helt for å fylle blodstrømmen og en fin ansiktsmassasje. Anbefales!